Şimdi Ara

Ford Fiesta LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Epeyce bakmama rağmen, lpg dönüşümü yapılmış bir fiestayla ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım. Ford fiestaya dönüşüm yaptırmış veya yapmış bir arkadaş varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
    İzmirdeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Eranio78

Merhaba,
    Epeyce bakmama rağmen, lpg dönüşümü yapılmış bir fiestayla ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım. Ford fiestaya dönüşüm yaptırmış veya yapmış bir arkadaş varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
    İzmirdeyim

araç kaç model?
  • 2006, yeni görünümlü, comfort 1.4i
  • Arkadaş dönüşüm yaptırdı gayet sorunsuz diyeblirim.
  • yakıtı ölçtün mü ?
  • Ford Fiesta 2006 1.4i 80HP BRC lpg'li aracım vardı. Ankara şehiriçinde gerçek şehiriçi şartlarında 40 litre LPG ile 440-450km giderdi. Daha çok ana arterlerden 20-25km uzun mesafelere gidip geldiğimde ise 480-485 km'yekadar çıkardı. Şu an aracı sattığım kişi Kütahya ilinde şehiriçi şartlarında 1 litre LPG ile 11km yol yaptığını söylüyor.
    Şehirdışı ölçümü de yapmıştım. 40 litre tam dolu depoyla Ankara'dan kalkıp Antalya/Korkuteli ilçesine kadar gitmiştik ve ilçe çıkışında depo tamamen bitti. Tam 550km yol yaptık, 40litre LPG ile... Yolda 95-120 km hız aralığında gittik.

Yeni model 96 beygirlik Ford Fiesta 1.4 araçlar ise eski 80 beygir motorlulara göre daha az yakıt tüketiyor.
  • Aynı araca 2008 yılında 35000 km iken zavolli lpg taktırdım.Yaklaşık 60.000 km sorunsuz bindim.En ufak bir sıkıntı yaşamadım.Kesinlikle tavsiye ederim.Aracımı geçen ay sattım.
  • Sadece yakıt tüketimini baz alırsak: FORD FIESTA 2003-2008 1.4i araçlar sınıfındaki rakiplerine göre fazla yakıt yakar.
    Örnek vereyim:

- Opel Corsa 1.4 90HP motorlu araçlar Fiesta'ya göre daha az yakıt yakar.
    - Renault Clio'nun tüm benzin/LPG modelleri de (1.2 veya 1.4) Fiesta'dan az yakar.
    - Mitsubishi Colt 1.3
    ....
  • benzinliden sonra sürekli biniyor sanırım baya ekonomik olsa gerek ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.