Merhaba öncelikle 1.4 tdci Fiesta Van aracım var 2006 model . Araçta klima için kompresör yeri bırakılmış. Ve bu modelinde klima yok ama klimali olanlarida mevcut aynı modelin . Kompresör v kayışı petek borulari vs alsam. Klimali ya cevirebilir miyim acaba ? Deneyimli kişiler vardır diye açma gereği duydum konuyu. Not arabayı sat klimalisini al diyenler için yazıyorum Motorunu A--Z ye yeni yaptırdım geçen yıl. Baskı balataya kdr değiştim O yüzden satmayı düşünmüyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lockerzemre -- 28 Nisan 2024; 17:13:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ford Fiesta Van 1.4 TDCİ Klima taktırmak
-
-
Her yaz başında eski klimasız aracı olan bu soruyu sorar cvplar hep aynıdır ,
olur ama çok vakit ve para tutar artı fabrikasyon gibi olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsta da tavan kliması takanlar var geçen yıl transporter T4 için 17000 fiyat vermişlerdi bu yaz en az iki katı olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çıkma orjinal parçalar ile mümkün, 1999 kasa corollaya taktırmıştık. parçalar çıkma orjinal olduğu için sorunsuzdu.
-
arabayı sat klimalisini al d
-
Arkadaşlar parçalar orjinal çıkma 8 bin ₺ tutuyr. 5 bin₺ işçilik usta istedi proje biterse burdn yazacm. Olmaz diyenlerde neye göre diyor bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu foruma kalsa hiçbir şey olmaz , teknik konuları farklı oto forumları var oralarda ara hocam buradakiler beyaz yakalı memur kafalı adamlar.
-
yanlış anlama ama bence sat bu arabayı
-
-
Bunlar fan hocam
Klimalı versiyonu olduğu için orijinal parçalarla bu işlemi yaptırabilirsin. İster sıfır ister çıkma parça kullanarak. Dikkat etmen gereken düzgün montaj (sonradan gaz kaçağı olmaması için) ve izolasyon. Kolay gelsin
-
Merhaba hocam yaptırdınız mi ? Bende aynı konudan müzdaribim. Eğer yaptirdiysaniz nerede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim
Hocam yaptıracağım usta yan çizdi. Çok para istemye başladı bende vazgeçtim. Sadece göğüs sökmeye 25 bin lira istediler
Kendisi araç elektronikçisi klimacısı olan bir arkadaş partnere klima takmak istedi, bi hesap yaptı, yapacağı masrafa kliması aktif olan citroen c4 aldı partnere klima takmaktan vazgeçti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Söylüyoruz, bozuluyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X