Şimdi Ara

Ford Fiesta vs Renault Clio (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reno Ford olarak bak bence ben fiesta tercih ettim memnunum clio kullanmıştım şirket aracı poloda kullandım

Sıfır 1.5 TDCI titanium x paket fiesta aldım kalite algısı yüksek bi araç bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

Fiesta alınacaksa benzinli tercih edilmeli, bu şartlarda Clio daha iyi olacaktır, hayırlı olsun şimdiden..

Teşekkürler,

Peki dizel opsiyonu yok varsayarsak Fiesta ve Clio'nun karşılaştırması nasıl olur?

Ayrıca sizce Clio sınıfındaki diğer araçlardan üstün mü? (Corsa, Polo, Jazz, i20)
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    65 bin lira az para değil lakin piyasa da uçmuş vaziyette. O fiyatlara C sınıfı otomatik olacaksa benzinli bir araç olur, o da yine ekonomik olarak zora sokabilir. Bunun hesabını iyi yapmak gerekir.
    Honda Jazz ile ilgili ne söylesem yanlış olur çünkü hiç kullanmadım da incelemedim de.
    Corsa kullanan bir arkadaşım hiç memnun değildi. Benzini çok fazla tükettiğinden ve sorunlarından bahsederdi. Fiesta almak istiyordu Corsa'dan sonra. Yeni kasa da bana göre çirkin bir araba, test edip karar verebilirsiniz.
    Polo 1.2 TSI güzel motor lakin Doğuş Otomotiv, Volkswagen emisyon skandalı ve kullanıcı kitlesi açısından hiçbir VW aracına tarafsız bakamıyorum. 1.2 TSI otomatik versiyonu Skoda Fabia yeni kasada denedim, tam dolu 5 kişiyle bile gayet tatmin edici performansı vardı. Şaşırmıştım ve beğenmiştim o motor ve şanzıman kombinasyonunu. Ancak DSG riski ve VW grubunun rakiplerine göre yüksek fiyatı pek uygun gözükmüyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

quote:

Fiesta alınacaksa benzinli tercih edilmeli, bu şartlarda Clio daha iyi olacaktır, hayırlı olsun şimdiden..

Teşekkürler,

Peki dizel opsiyonu yok varsayarsak Fiesta ve Clio'nun karşılaştırması nasıl olur?

Ayrıca sizce Clio sınıfındaki diğer araçlardan üstün mü? (Corsa, Polo, Jazz, i20)

Clio kullanmadım ama Fiesta ya 7senedir biniyorum, ve hala ilk günkü keyfini vermeyi başarıyor, araç öncelikle çok keyifli b segmenti olduğunu anca uzun yolculuklar yapınca anlıyorsunuz, bendeki 96beygirlik 1,4motor performansı orta, çok ciğerli değil diğer araçlarıma oranla ama normal kullanıcıyı tatmin eder.Şehir içine çok uygun bir araba, küçük aileler için ideal, öneririm. Bu segmentte tekrar araba alacak olsam makyajlı ıca fiesta alırım.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler,

Clio kullanmadım ama Fiesta ya 7senedir biniyorum, ve hala ilk günkü keyfini vermeyi başarıyor, araç öncelikle çok keyifli b segmenti olduğunu anca uzun yolculuklar yapınca anlıyorsunuz, bendeki 96beygirlik 1,4motor performansı orta, çok ciğerli değil diğer araçlarıma oranla ama normal kullanıcıyı tatmin eder.Şehir içine çok uygun bir araba, küçük aileler için ideal, öneririm. Bu segmentte tekrar araba alacak olsam makyajlı ıca fiesta alırım.

Bizim için bu ikinci araç olacak, şehir içinde kolay kullanım amaçlı. Makyajlı Fiesta dediğiniz yeni çıkanlar mı yoksa 2016 Fiestalar mı? Yeni kasa gelecekse bu aracı almak sizce kötü mü olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yabansı

65 bin lira az para değil lakin piyasa da uçmuş vaziyette. O fiyatlara C sınıfı otomatik olacaksa benzinli bir araç olur, o da yine ekonomik olarak zora sokabilir. Bunun hesabını iyi yapmak gerekir.
    Honda Jazz ile ilgili ne söylesem yanlış olur çünkü hiç kullanmadım da incelemedim de.
    Corsa kullanan bir arkadaşım hiç memnun değildi. Benzini çok fazla tükettiğinden ve sorunlarından bahsederdi. Fiesta almak istiyordu Corsa'dan sonra. Yeni kasa da bana göre çirkin bir araba, test edip karar verebilirsiniz.
    Polo 1.2 TSI güzel motor lakin Doğuş Otomotiv, Volkswagen emisyon skandalı ve kullanıcı kitlesi açısından hiçbir VW aracına tarafsız bakamıyorum. 1.2 TSI otomatik versiyonu Skoda Fabia yeni kasada denedim, tam dolu 5 kişiyle bile gayet tatmin edici performansı vardı. Şaşırmıştım ve beğenmiştim o motor ve şanzıman kombinasyonunu. Ancak DSG riski ve VW grubunun rakiplerine göre yüksek fiyatı pek uygun gözükmüyor bence.

Teşekkürler. Piyasa uçmuş vaziyette ancak beklemekle de düzelmeyecek durumda zannedersem..

Bakalım bu işin sonu nereye varacak..

Beklemek tabi ki çözüm değil bu belirsizlik içerisinde. Ne olacağını bilemiyoruz çünkü.
    Yeni kasa Fiesta 2017 sonuna doğru gelecek Türkiye'ye. Yani yaklaşık olarak 1 yıl beklemeniz gerek yeni kasa için. Şu anki Fiesta da tekrar makyajlandı, arka stoplar 3 çizgili led oldu ve jantlar tekrar 16 inç oldu. Yüzünün eskimesini ve dizel otomatik olmamasını onemsemiyorsaniz, Fiesta hala iyi bir tercihtir.
    Ama tekrar söylüyorum, bir Fiesta kullanıcısı olarak, Clio dolu donanım paketi, dizel otomatik iyi tercihtir. Kendini kanıtlamış motor, makyajlanmış kasa ile kalitenin artması bunu iyi tercih kılar.
    Hangi kararı verirseniz verin, şimdiden hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.

• Bence Fiesta daha başarılı bir araç. Otomatikten vazgeçebilirim derseniz Seat Leon'da bakabilirsiniz.

Honda Jazz'i bence dusunebilirsiniz. Benzinli olduguna ragmen ekonomik, sehir ici 4.4 lt. Bagaj hacmi fiesta ve clio dan daha buyuk 354 lt. Donanim olarak ta digerlerine gore daha iyi. Guvenli ve saglam.
  • Kalite açısından FİESTA. Ama görsellik ve donanım özellikleri bakımından CLİO mantıklı gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.arabam.com/hangi-arac/ford-ford-fiesta-1-0-gtdi-ecoboost-titanium-yari-otomatik-vs-renault-renault-clio-1-2-turbo-gt-line-yari-otomatik/2

Dizelini bilmem de oy/tercih olarak Fiesta epey önde.
    Zaten Fiestanın dizel/otomatik yok sanırım.
  • ne yaptın hocam 65 e fiesta clio mu alınır. git seat leon al hemi de tavanı açılan üstüne para koyabiliyorsan git golf al fiesta nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuchell89

ne yaptın hocam 65 e fiesta clio mu alınır. git seat leon al hemi de tavanı açılan üstüne para koyabiliyorsan git golf al fiesta nedir

Tavanı açılan Seat Leon otomatik 65' varsa neden almayayım dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinOztok

Honda Jazz'i bence dusunebilirsiniz. Benzinli olduguna ragmen ekonomik, sehir ici 4.4 lt. Bagaj hacmi fiesta ve clio dan daha buyuk 354 lt. Donanim olarak ta digerlerine gore daha iyi. Guvenli ve saglam.

Honda Jazz'ı ben de düşündüm, yakıt tüketiminde bu değerler sanırım gayet iyi.. Ancak iyi donanımlısı 70.000 civarında Jazz'ın, bu fiyata da az donanımlı C sınıfları gelmeye başlıyor.

Ne yapsak bilemedim..
  • quote:

quote:

ne yaptın hocam 65 e fiesta clio mu alınır. git seat leon al hemi de tavanı açılan üstüne para koyabiliyorsan git golf al fiesta nedir

bir arkadaşım 1.2 tsi manuel style (tavansız) leon'u geçen hafta 59 bin liraya aldı. 2016 sıfır km. 2014 model otomatik rahat bulunur diye düşünüyorum

• MetinOztok kullanıcısına yanıt
    Benzinli jazz şehir içinde nasıl o kadar tuketiyor

Şehir dışında yazıyor

Tavanı açılan i20 pan elite dizeli64.50 ye veriyorlar .
    Tavanı açmak istiyorsan kıçı kırık fiestadan daha iyidir

• quote:

quote:

quote:

bir arkadaşım 1.2 tsi manuel style (tavansız) leon'u geçen hafta 59 bin liraya aldı. 2016 sıfır km. 2014 model otomatik rahat bulunur diye düşünüyorum

Otomatik ve sıfır olması şart, dizel olursa da tadından yenmez konumunda dostum :)

• temizini alın iki si de yakın özelikli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Tavanı açılan i20 pan elite dizeli64.50 ye veriyorlar .
    Tavanı açmak istiyorsan kıçı kırık fiestadan daha iyidir

Teneke hyundai fiestadan iyiymiş yav he he

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.