Şimdi Ara

Ford Fiesta vs Renault Clio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce bir konu açmıştım ancak daha spesifik olması adına konuyu yeniliyorum. Bütçem 65.000 civarı;

Kesin olarak aradığım özellikler;

-Sıfır
    -Otomatik

Tercihen de dizel..

Önceliğim bütçem dahilinde maksimum kalite ve konfora ulaşmak.

Bu iki araçtan hangisini taviye edersiniz? Tavsiyelerinizi nedenleri ile yazarsanız çok memnun olurum. Bu iki aracın dışında tavsiyeniz olacaksa lütfen yine nedenleri ile yazınız.

Şimdiden teşekkürler.

• Bana göre Fiesta daha kaliteli ama Clio daha konforlu ve daha mantıklı. Fiesta daha sıkışık basık kasvetli gibi Clio daha ferah gibi. DCI EDC de çok mantıklı. Ama Fiesta da daha başarılı daha kalite hissi veren bir araç. Bilemedim ben onu şimdi benim de kafamı karıştırdın.
  • O paraya c segmenti alın illa b olucaksa, polo, tdi. Dsg, alınabilir.
  • Roq kullanıcısına yanıt
    Fiesta için bu basıklık yorumu çok malesef ama onun dışında hep olumlu..

Biraz bekleyelim bakalım..
  • xpowex X kullanıcısına yanıt
    Bu bütçede sıfır ve otomatik C segmenti var mı?

Yoksa; neden Polo tercih etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

Bu bütçede sıfır ve otomatik C segmenti var mı?

Yoksa; neden Polo tercih etmeliyim?

Fiat Egea hb Urban Plus 1.6 E-Torq 110 Hp AT6 67.900 TL liste fiyati var.
  • Etmemen için bi. Neden ykk, neden etmememelisin onu sor kendine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

Etmemen için bi. Neden ykk, neden etmememelisin onu sor kendine :)

adam bilmiyor ki sormuş. Demek sende bilmiyorsun soruya soruyla karşılık vermişsin.
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim bana, sen biliyorsan buyur konuş
  • Ben senin yerinde olsam , sandero alırdım. Hem paranızda cebinize kalırdı ve full donanım alabilirsiniz. Hem de yeni otomatik versiyonu çıktı ve fiestadan daha fazla tasarruf yapar givime geliyor.
  • quote:

Benim bildigim bana, sen biliyorsan buyur konuş

bildiğin kendine ise öneri yapma. Arabayı ben önersem sebebini kendime saklamam bilgilendirmeyi yaparım
  • Polo dedim ayrıntıya gitmek istemedim gerek yokk, 2.eli, yol tutusu, süspansiyonu, yakıtı, herseyi ila en iyisi, bunu bilmeyen yoktur
  • Buzdolabı gibi Polo almayın bence dümdüz bir araba. Makyajlı clio gerçekten çok güZel görünüyor. Donanımı da fena değil.motor zaten dci bir şey demeye gerek yok. Edc de çok güzel çalışıyor bence clio düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegantt

Buzdolabı gibi Polo almayın bence dümdüz bir araba. Makyajlı clio gerçekten çok güZel görünüyor. Donanımı da fena değil.motor zaten dci bir şey demeye gerek yok. Edc de çok güzel çalışıyor bence clio düşünebilirsiniz.

Haklısınız, 65 bin TL'ye B sınıfı araç bile almak şu an çok geliyor, ufak ufak C sınıfına bakmaya başladık. Ancak Clio'nun görünüşüne bir türlü alışamadım :) Fiesta ile kafa kafaya şu anda bakalım nolacak.

Teşekkürler.
  • quote:

Etmemen için bi. Neden ykk, neden etmememelisin onu sor kendine :)

Neden etmemeliyim cevabını aramak yerine neden etmeliyim sorusuna cevap aramayı tercih ediyorum.

Full donanımlı, dizel, otomati Clio/Fiesta yerine neden benzinli ve donanımsız VW tercih etmeliyim?
  • Dizel otomatik Fiesta yok yalnız, bu yüzden kesinlikle otomatik olacak diyorsanız Fiesta'yı elemek zorundasınız.
    Bir Fiesta kullanıcısı olarak, kalite algısı Ford'da daha yüksektir Clio'Ya göre. Ancak 2017'de Fiesta kasa değiştirecek, Clio henüz makyajlandı. Bunları göz önüne almak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabansı

Dizel otomatik Fiesta yok yalnız, bu yüzden kesinlikle otomatik olacak diyorsanız Fiesta'yı elemek zorundasınız.
    Bir Fiesta kullanıcısı olarak, kalite algısı Ford'da daha yüksektir Clio'Ya göre. Ancak 2017'de Fiesta kasa değiştirecek, Clio henüz makyajlandı. Bunları göz önüne almak gerek.

Evet, modellere bakarken görmüştüm. Dizelden mecbur fedekarlık yapacağım Fiesta olursa..

Kasa değiştirecek olması sıkıntı; alırsak yılbaşından önce olacak muhtemelen..

Teşekkürler.
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa dizelden vazgeçmeyin, yakıt ekonomisi önemli ülkemizde. Focus ile Clio kıyaslanmıyor sonuçta burada, dizel otomatik Clio doğru tercih olur. Eğer düz vites düşünseydiniz Fiesta derdim ama mantıklı olan Clio.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabansı

Bana kalırsa dizelden vazgeçmeyin, yakıt ekonomisi önemli ülkemizde. Focus ile Clio kıyaslanmıyor sonuçta burada, dizel otomatik Clio doğru tercih olur. Eğer düz vites düşünseydiniz Fiesta derdim ama mantıklı olan Clio.

Ailemde bu nedenle dizelde ısrarcı muhtemelen, ancak işin sonu nereye varacak bilmiyorum. 65 bin TL'ye B sınıfı araç almak da mantıksız gelmeye başladı sanırım ufaktan C'ye göz kırpıyoruz, bir yandan hiç olmama ihtimali de var.

Yine benzinli model ancak Honda Jazz için ne düşünürsünüz?

Ayrıca Clio sizin için Polo 1.2 Benzinli Otomatik ve Corsa'dan önde midir?

Teşekkürler.
  • Fiesta alınacaksa benzinli tercih edilmeli, bu şartlarda Clio daha iyi olacaktır, hayırlı olsun şimdiden..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.