Şimdi Ara

Ford Fiesta vs Renault Clio (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Tavanı açılan i20 pan elite dizeli64.50 ye veriyorlar .
    Tavanı açmak istiyorsan kıçı kırık fiestadan daha iyidir

Teneke hyundai fiestadan iyiymiş yav he he

Görmemiş napalım

Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam clio4 1.5 dci icon sahibiyim arkadasimda da 75bg tdci titanium fiesta var. Ikisinide kullandim motor/donanim olarak clio önde yol tutus ve surus dinamikleri olarak fiesta bi tik daha onde bana gore.Ancak iki arac da sinifindaki en iyi yol tutusa sahip araclar merak ettiginiz varsa sorabilirsiniz.
  • Cam tavanlı i20 de düşünebilirsiniz.iç mekan olarak fiesta ve clio dan daha geniştir.hemde çok daha yakışıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kararsızlığı yaşamıştım otomatik bakıyordum bu aralar otomatik ciddi derecede tercih edilir oldu Clio güzel ama 2. Elde değer kaybı fazla, Fiesta ise bence eski bir iç tasarımda kaldı, Clio size daha modern bir iç mekan sunuyor Fiesta nın otomatik versiyonları benzinli 1.0 ve 1.6 motorlar. 1.0 gayet iyi bir performansa sahipti deneme sürüşü yapın dizel mantıklı mı sizin kararınız artan akaryakıt fiyatları nedeniyle dizeli almaya değer mi o kadar yol yapıyor musunuz hesap yapmanız gerek. Polo ikinci elde az değer kaybediyor bu nedenle polo her zaman seçenek olarak değerlendirilecek bir araç ama bu parayı vermek istemediğim için ikinci el Clio 1.2 turbo edc sport tourer icon aldım hem mekan büyüdü hemde donanımlı bir araç aldım. Tabii ki tercih sizin şimdiden hayırlı olsun.
  • 60 bine benzinli astra alıp lpg taktırmayı tavsiye ediyorum. 65 bin veripte sırf sıfır diye b sınıfı almak ne biliyim bence hoş değil. 65 bine 3-5 yaşında ne insignalar ne fokuslar ne i30 lar vardır bi düşünsene 2010 model bmw 1 serisi bile alınabilir.
  • Fiesta kasa değiştirecek bence ayrıca fiesta çok dar sanki her yer üstüne geliyo gibi clioya göre clio çok daha ferah

En iyisi bayiye gidin test edin bakın alın ha bu arada i20 yede bakın derim.
  • Clio nın tasarımı çok iyi malzeme kalitesi ise tatminkar.Fiesta tasarım konusunda maalesef çok geride malzeme kalitesi hakkında birşey diyemem ama bence sıfır b sınıfı almak yerine ikinci el c sınıfı bir araç bakılabilir.
  • İki markanında artıları eksileri benzer.
    Ama dizel olsun dersen Clio bi kaç tık önde
  • Koni sahibi hangi araçı aldınız?
  • Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, yoğun bir dönemde olduğum için bir süredir yazamadım..

Son durum şu; 65-70 bin TL verip B sınıfı bir araç almak içimize sinmedi, hali hazırda da bir arabamız zaten olması nedeniyle ya bir süre daha bekleyip bütçe arttırarak C sınıfı bir araç alacağız veyahut bir süreliğine rafa kalkacak.
  • Clio kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, yoğun bir dönemde olduğum için bir süredir yazamadım..

Son durum şu; 65-70 bin TL verip B sınıfı bir araç almak içimize sinmedi, hali hazırda da bir arabamız zaten olması nedeniyle ya bir süre daha bekleyip bütçe arttırarak C sınıfı bir araç alacağız veyahut bir süreliğine rafa kalkacak.

Hocam 2. el C sınıfı bir araç düsünmezmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.