Şimdi Ara

Ford Focus 1 Sis Farı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 model Ford Focus ghia aracıma sis farı taktırmak istiyorum . Siz değerli Donanimhaber.com arkadaşlarım yardımcı olursanız sevinirim.

( Sis kabloları araç üzerinde mevcut )

Yaptığım araştırmalara göre

- Yetkili Serviste , sağ sol sis farı , sis far ampülü , sis far ayakları , far anahtarı ,

panjur ve sis farı anahtarına toplamda 460 tl istiyorlar

- Ford parçacılarında ise - aşağidaki fiyatlar verilmiştir.

Ancak Sis farlarının arka kapakları ve sis far ayakları bulunmamaktadır.

- sağ sol sis farı (25 + 25 )= 50 TL.
    - sis far ampülü (15 + 15)= 30 TL.
    - far anahtarı 150 TL.
    - panjur 30 TL

Ne yapayım bir türlü karar veremedim.

İnternette yaptığım araştımadada aşağıdaki sitede resimli bir çalışma var.

http://www.focusowners.com/forum/viewtopic.php?t=11555

Ford Focus 1 aracına sis farı taktıran arkadaşlar , yardımcı olursanız sevinirim...

Kazasız günler

• ben kendim taktım 2001 ghiaya.

sana 2 sis farı 2 de sis far kapağı lazım. kapak olmazsa aracın soketine direk bağlanntı yapamazsın. soketi kesme ben kesitm pişman oldum. ampul değişiminde her defasında kabloları tekrar söküp tabağlıyorum. (1 -2 kere ampul değiştimğim için ) ilk kademde sis far anahtarına ihtiyacın yok. eğer park+sis gezecem dersen mecbur değişecek. ama sis farını sis farı oalrak kullanacam dersen arka sisleri yakınca şu an senini aracındaki anahtar önleride yakıyor. ben öyle kullanıyorum.

eğer arka kapak almazsan körük benzeri şeyler var benim aldığım parçacıı kapa kyerine o körükleri verdi kapak gibi arkasına monte ediliyor. sorun olmuyor. farın içinde zaten spokete ihtiyacın yok bir bacak ampule fiş bir bacak fara fiş takıyorsun küçüğünden. ampul olarak yükske watlı ampul takma tesisata zarar verebilirsin. benim aldığım parçacı 100w ampul koymuş sorun yaşamıştım 55w ampul taktım sorun olmadı kaç yıldır kullanıyorum.
    sis farının bağlantı ayağı lazım ama pahalı. onun yerine metal ayak yaptım z şeklinde. sis farının ayak yeribe ve tampona vidaladım. orjinal i giib sağlam oldu. panjurda isteğe bağlı aslında. ben yenisiini almıştım. ama sis farsız panjurun sis farı oaln yerleri işaretli kesip onuda takabilirsin.

ingilizde parçalar tam olduğu için çok basit takmış. zaten toplam montaj 30 dk yı geçmez soketler ve parçalar olduğunda

http://img90.imageshack.us/img90/2593/img7608.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-T -- 6 Ocak 2011; 16:59:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo s60 far ampul seçimi.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.