Şimdi Ara

Ford Focus 2 Rölanti Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Aracim 2011 model focus..LPG'li..Aracımda benzindeyken rölanti sorunu var.Hafif bir dalgalanma oluyor.Rolantideyken devir 1 altında ama hafif titreme yapıyor.Araci lpgye aldığımda normale dönüyor..Aklıma benzin enjektorleri geldi ama emin olamiyorum..Enjektör temizleyici kullandım,boğaz kelebeği temizliği yapıldı,buji değişti ama sorun çözülmedi.Bu konuda bilgisi olan,yardımcı olabilecek arkadas var mıdır acaba

• up
  • Klasik benzinli motor problemi. Dizel tek seferde masrafını hallediyor ve daha sorunsuz, benzinli araba 100-200 liralık işlerle süründürüyor diyorum ve geleneksel rölanti probleminde başarılar diliyorum hocam

Ben 2002'den beri uğraşıyorum. Net bir çözümü yok hocam. Sırayla deneme yanılma gideceksin
  • Benzinli degilde benzin-lpgli sorunu diye duzeltelim bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Benzinli degilde benzin-lpgli sorunu diye duzeltelim bence.
    Benzinli kullanıyorum. Arabada tüp müp yok.

Atmosferik benzinliyi kullanmak için illa LPG mi lazım? Benzinli motorun kronik problemidir bu. Herşeyin suçlusu LPG değil.
  • Subaplar gidiyor. Lpg daha yüksek oktanlı olduğundan henüz lpgde sorun yokmuş gibi gelebilir ancak ilerleyen dönemde lpgde de olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Subaplar gidiyor. Lpg daha yüksek oktanlı olduğundan henüz lpgde sorun yokmuş gibi gelebilir ancak ilerleyen dönemde lpgde de olacak.
    Peki şu an LPG'de neden yapmıyor hocam.lpgde yapmadığı için aklıma ilk benzin enjektorleri gelmişti benim de
  • Bir de subaplardaysa sorun tahmini ne kadar tutar masraf arkadaşlar..subaplar değişiyor mu yoksa tamir edilebiliyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.