Şimdi Ara

FORD FOCUS 2001 GHIA TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU OLANLAR YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elinde 2001 focus ghia için Türkçe kullanma kılavuzu olan arkadaslar maıl yoluyla veya msn yoluyla bana yollayabılırlerse cok sevınırım.. Şimdiden teşekkürler..

• yaff kımse de yok mu bu kullanma kılavuzu dıjıtal ortamda..
  • hocam bende kitapçık halinde var istersen fotokopi çektirip kargo ile gönderebilirim yardımı olucaksa.herhangi para istemiyorum.araba ile vermiş olmaları lazımdı
  • Arkadaş digital ortamda istemiş ama işini görecekse fotokopide yeterlidir...
  • dostum ılgın ıcın cok tesekkurler.. Elbette ısımı gorur ama sana bı suru ıs olur fotokopı cekımı vs. Burda dıgıtal ortamda olan arkadaslar var onlar bı sekılde maıl ya da msn yoluyla ulastırırlarsa sana da zahmet olmaz..
    Ama ılgın ıcın tekrar tesekkurler..
  • 06ds merhaba
    kitapçığı dijital ortamda bulursan banada gönderebilirmisin?
    Bende de ne kitapçık ne yedek anahtar hiç bişi yok
  • sende kitapçık var ise ısıtmalı koltukların nasıl çalıştığını biliyorsundur???? yardımcı olursan sevinirim ..saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ingilazca olmazmı?
  • bende 2004 model yılı için kullanıcı el kitabı var,herhalde farklı değildir.ısıtmalı ön koltuklarla ilgili bölümü yazıyorum:

''kafa dayanakları orta konsoldaki bir düğmeyle çalıştırılır.düğmedeki kontrol lambası çalışma durumunu gösterir.maksimum sıcaklığa 5-6 dk sonra ulaşır.sıcaklık regülasyonu termostatla sağlanır.
    koltuk ısıtıcılar kontak anahtarı II konumundayken çalıştırılabilir.(motor çalışmıyorken ısıtıcı kullanımı akünün boşalmasına neden olur)''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.