Şimdi Ara

2005 HONDA CIVIC 1.6 LS VTECH NASIL BİLİRSİNİZ??? ACİL BİLGİ LAZIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardım lazım honda civic vtech 2005 model buldum ama daha önce araştırmadığım için hiç bilmiyorum, nasıl bir araçtır?
    birde corolla focus ve megane ile kıyaslayabilirmisiniz???
    lpg ile arası nasıldır?
    acil bilgi lazım yarın bakmaya gideceğim....

km 55000de
    fiyat 21500ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza -- 13 Ocak 2007; 19:26:55 >

• 1.6 LS MODELİYMİŞ.
  • motor sesini çok fazla içeri alıyor dedi bir arkadaşım, doğrumudur?
  • Motor sesi almaz lastik sesi alırJaponların genel huyu....

Yerinde olsam LS yerine ES donanımını alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Motor sesi almaz lastik sesi alırJaponların genel huyu....

Yerinde olsam LS yerine ES donanımını alırdım

ah bi bulsam onu alacağım ama ikinci el alıyorum sonuçta, denk geldi diyebilirim...
  • ES civic yok piyasada
  • yokmu hondacı bi abimiz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 1.6 es var makyajlı görüntüsü daha hoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ri-car

bende 1.6 es var makyajlı görüntüsü daha hoş

makyaj hangi tarihten sonra oldu? tavsiye edermisin 2005 honda civic ls 1.6 55binkm (biraz fazla)
  • 2004de makyaj gördü

sorunlar hakkında yardımcı olabilirim
  • fiyatı çok iyi ama bi kontrol ettir ls modeli de fena degil ama es en iyi model
  • fiyati iyi. kaçirma bence. performansi ES ile çok farketmez, bagaj hacmi ve motor ayni zaten.
    lpg taktiranlar oldu. Burada bir arkadas topic bile açmisti bu konuda. Sorun yasamamisti hatirladigim kadariyla.
    Corolla ile çok fark yok. Megane ile Focus'un bagajlari bundan daha büyüktür. (civic 420 lt, yatay; megane ve Focus 500'ün üstünde lt, derin). Civic'in motoru daha iyi benzinliler arasinda.
    LS'de rasyo kaset vardi galiba (ya da radyo CD). altindaki kismina güzel bir mp3 çalar taktirabilirsin. (ES'de radyo-kaset-CD çalar var)
  • BENDE 2006 VTECH ES 7 VAR MAKYAJLI KASA AMA SANRUF ÇELİK JANT YOK 50.000 DE ALDIM ŞU AN 58.000 DE ARABA HER ŞEYİ İLE ORJİNAL BOYASIZ ÇİZİKSİZ 2. SAHİBİYİM. FABRİKADAN YENİ ÇIKMIŞ GİBİ BAKIMLARI BİR KAÇ GÜN ÖNCE YAPTIM LASTİKLER YENİ YAKITI ÇOK İYİ OLDUĞU İÇİN TÜP TAKTIRMADIM UZUN YOLDU KM YE 260 KRŞ YAKIYO. ŞEHİR İÇİ 350 Yİ BULUYOR. AÇIKCASI BANA FİYAT OLARAK 32.000 VERİYORLAR AMA TEMİZLİĞİNDEN DOLAYI SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. AMA 33 VE ÜZERİNE DE YOK DİYEMEM. SENİN BAHSETTİĞİN 2005 MODEL DE KESİN BAYA BİR HASAR VARDIR. FİYATI ÇOK DÜŞÜK SÖYLEMİŞLER GİTMEDEN SOR BENCE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiryakiabdullah

BENDE 2006 VTECH ES 7 VAR MAKYAJLI KASA AMA SANRUF ÇELİK JANT YOK 50.000 DE ALDIM ŞU AN 58.000 DE ARABA HER ŞEYİ İLE ORJİNAL BOYASIZ ÇİZİKSİZ 2. SAHİBİYİM. FABRİKADAN YENİ ÇIKMIŞ GİBİ BAKIMLARI BİR KAÇ GÜN ÖNCE YAPTIM LASTİKLER YENİ YAKITI ÇOK İYİ OLDUĞU İÇİN TÜP TAKTIRMADIM UZUN YOLDU KM YE 260 KRŞ YAKIYO. ŞEHİR İÇİ 350 Yİ BULUYOR. AÇIKCASI BANA FİYAT OLARAK 32.000 VERİYORLAR AMA TEMİZLİĞİNDEN DOLAYI SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. AMA 33 VE ÜZERİNE DE YOK DİYEMEM. SENİN BAHSETTİĞİN 2005 MODEL DE KESİN BAYA BİR HASAR VARDIR. FİYATI ÇOK DÜŞÜK SÖYLEMİŞLER GİTMEDEN SOR BENCE.

Eleman 2007 de sormuş siz 7 sene sonra cevap vermişsiniz bu arada piyasa uçmuş bende 2006 es arıyom temiz ve hesaplı bulmak mümkün değil gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• walla kendinden supelen yolda kalirim diye HondaCIVIC 1.6 LS VTECH
    dan suphelenme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.