Şimdi Ara

peugeot 206 1.4 benzinli nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2002 peugeot 206 1.4 benzilli 100500 de bir araç var kaput değişmi ve sağ çamurluk değğişmiş ama araç çok temzi duruyor fiyat 12.000 nasıldır sizce alınırmı alıp 2 3 ay sonra satmayı düşünüyorum alırsamda zarar edermiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evocu -- 31 Ekim 2012; 16:08:26 >

• adam bu gün haber bekliyor benden nabsam karasız kaldım
  • hüiç bilgisi olan yokmu arkadaşlar kullanan yada kullanmış yada piysası hakkında bilgisi olan
  • zarar edeceğini sanmıyorum.206 güzel araçtır.sürmesi o sınıf için keyiflidir ve rahattır.ön ve arka görüş alanına hakim olursun.yanlız km kısmında hata yapmışsın sanırım.10 senelik araç 10500 km ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

zarar edeceğini sanmıyorum.206 güzel araçtır.sürmesi o sınıf için keyiflidir ve rahattır.ön ve arka görüş alanına hakim olursun.yanlız km kısmında hata yapmışsın sanırım.10 senelik araç 10500 km ?

aynen hocam bir sıfır eksik koymuşum adam işte bu gün haber bekliyo benden beni kaput değişmesi ürküttü adam kasko karşılıyo diye komple değiştirmiş fotolarını gördük değişmeden önceki halini ama satarken sorun yaşarmıyım onu bilmiyorum işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: evocu

quote:

zarar edeceğini sanmıyorum.206 güzel araçtır.sürmesi o sınıf için keyiflidir ve rahattır.ön ve arka görüş alanına hakim olursun.yanlız km kısmında hata yapmışsın sanırım.10 senelik araç 10500 km ?

aynen hocam bir sıfır eksik koymuşum adam işte bu gün haber bekliyo benden beni kaput değişmesi ürküttü adam kasko karşılıyo diye komple değiştirmiş fotolarını gördük değişmeden önceki halini ama satarken sorun yaşarmıyım onu bilmiyorum işte

satın almayı düşünüyorsan o fotolarıda al yinede.zaten 10 senelik araba.parça değişmesiymiş boyaymış yeni araçlara göre çokta önemli değil.bende aracı sorgulat,motor kısmına baktır.çok problem yoksa alınabilir gibime geliyor

• usta motoru çok temiz dediler ustaya gösterdi bi tanıdığım kendi ustasına göstermiş motor çok temiz demişler sorgulattık 1750 liralık bi hasar kaydı var kaputtan ce bi kaç boyadan diyor çocuk şaselerde herhangibirşey yok araba full servis bakımlı çocuk orjinal yedek anahtarı bile saklamış sadece bir sorun var oda el freni gerektiğinden fazla yukarı geliyor oda ya tel ayarsızlığı var yada balatalar gitmiş herelde ama oda maz 100 tl tutar herelde ama satarken sorun yaşarmıyım aldığımın altınmı ider o kafamı kurjalıyo işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araçta problem yoksa zarar edeceğini düşünmüyorum.fiyatı zaten uygun
  • quote:

araçta problem yoksa zarar edeceğini düşünmüyorum.fiyatı zaten uygun

hocam işte yokta kaputun değişmesi beni tedirgin ediyo bu akşama kadarda haber vericaz adama haırlısı bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.