Bildirim
Ford focus 2004
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
2001 focus vardı bizde bayramda bitti.
2-3 kere daha vurdurup çalıltırdık., sonrasında korumaya alıyor takviyeyle çalıştırmak zorunda kalıyorsunuz. -
Olmaz,
gaz kelebeği veya rölanti sensörü ile ilgili bir sorun olmalı -
Olmaz. Motor çalışınca alternatör gerekli enerjiyi büyük oranda karşılar -
rolanti problemi kroniktir o kasalarda.
önce boğaz kelebeği temizletin sonra olmazsa aşağıdaki parçayı değiştirin çözülecektir.
www.aloparca.comFASE - 11-427-003 - By - Pass Ventili | Aloparca.comhttps://www.aloparca.com/yedek-parca/FASE/By-Pass-Ventili-/11-427-003/80029020
motorun üstünde bi yerde. söküp spreyle temizlemeyi de deneyebilirsiniz maddi imkan yoksa.
-
Hocam Boğaz kelebeğini iki kez temizlettirdik. Rölanti valfini de temizlettirdim. Ama hala bir sonuç bulamadık. Yaklaşık 1 yıldır böyle. Araba yürür haldeyken Işık’larda durunca anlık olarak rölanti 600 e kadar düşüyor ve çıkıyor. Araba durur vaziyette titriyor ve çok trim sesi geliyor. -
valften ise değişecek temizlemek işe yaramadı bir kere denetmiştik.quote:
Orijinalden alıntı: SevilenAdam
Hocam Boğaz kelebeğini iki kez temizlettirdik. Rölanti valfini de temizlettirdim. Ama hala bir sonuç bulamadık. Yaklaşık 1 yıldır böyle. Araba yürür haldeyken Işık’larda durunca anlık olarak rölanti 600 e kadar düşüyor ve çıkıyor. Araba durur vaziyette titriyor ve çok trim sesi geliyor. -
Araç dizel mi -
Subap yanması belirtisi. Lpg kaç kmden beri var? -
Aracınız rölantide durmuyor değil de tekliyor olmasın ?quote:
Orijinalden alıntı: SevilenAdam
Daha yeni taktırdık. 15.000 km oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X