Şimdi Ara

Ford Focus 2012 Uyumlu Navigasyonlu Teyp Hakkında Fikir alış verişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce 2012 Model Focus 3 aldım . Aşağıda bilgileri bulunan Cihazı satın almak istiyorum fakat internette kullanıcı yorumuna rastlayamadım .Sonradan pişman olmamak adına konu ile ilgili bilgisi ,düşüncesi ,tecrübesi olan arkadaşların fikir vermelerini öneride bulunmalarını rica ediyorum .

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-navigold-ford-focus-2012-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-96984814/detay/ Paylaş:

• ilandaki satıcıyla alış veriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım,ürünü teslimatta ödemeli almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 11 Kasım 2012; 8:14:43 >
  • Öncelikle cevap verme nezaketini gösteren arkadaşa teşekkür ederim .

Ürünü gün aldım ,gyet şık ve milimetrik ölçüleriyle bulunduğu yere hatasız oturdu .Renk uyumsuzluğu kesinlikle yok çok beğendim ...

Fakat ya kurulumu yapan arkadaşlardan kaynaklı ya da yazılımla ilgili olacak , radyo bir süre sonra kitleniyor arama yapılıyor ama kanal bulamıyor .Arabayı stop edip tekrar çalıştırnca sorun düzeliyor ama bir süre sonra aynı oluyor .

Navigasyonu çok kaliteli Türkçe ,hız sınırı aşınca uyarıyor ve noktaları hatasız buluyor .

Umarım radyonun neden böyle yaptığını çözebilirim yoksa ta İstanbula Gitmek zorunda kalmak istemiyorum .
  • Sizin aracınız hangi model acaba. Bende bundan taktırmak istiyorum fakat sesli komut sistemini ve otomatik park sistemini komuta etmediği söylendi. Sizin aracınızda bu özellikler varmı ve çalıştırıyormu acaba?

Tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: besengul

Sizin aracınız hangi model acaba. Bende bundan taktırmak istiyorum fakat sesli komut sistemini ve otomatik park sistemini komuta etmediği söylendi. Sizin aracınızda bu özellikler varmı ve çalıştırıyormu acaba?

Tşkler

Otomatik park ve sesli komut çoğu sistemde çalışmıyormuş.Yeni yazılım geliştirmeye çalışıyorlarmış.Şu anlık sorun devam ediyor.Zaten o özellikler eklenirse satıcılar pazarlarken söyler sesli komut ve otomatik park sistemi olan araçlarda sıkıntısız kullanılabileceğini. Bu tür cihazlar çinde çok ucuz.300 dolara almayanı dövüyorlar.Kalitenin yüksek tutulduğu cihazlar 500 dolar civarı ki bu cihazları Türkiyede 1500 liradan aşağı bulamazsınız.Çine giden eşiniz dostunuz akrabanız varsa söyleyin getirsin.Türkiyedende sipariş edilebiliyor aliexpress sitesinden fakat kargo ücreti var 150 dolar civarlarında ve gümrükte takılması oldukça muhtemel.

• Cevabınız için çok tşk ederim. Bir süre daha beklesem iyi olur sanırım.
  •  Ford Focus 2012 Uyumlu Navigasyonlu Teyp Hakkında Fikir alış verişi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk307

Ford Focus 2012 Uyumlu Navigasyonlu Teyp Hakkında Fikir alış verişi

Aydın abi neler ne kadara değişti,ne durumda olduğunuda yazarsan arkadaşlara daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.