Şimdi Ara

Ford Focus 2013 (Seçim Konusunda Yardım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
47.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gHost.

Kardeş bir C-Max sahibi olarak merak ettiğin her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.. Nede olsa aklına biz soktuk C-Max'ı takıldığın yerde yardımcı olmak isterim. :) Düşüncem şöyle aile aracı olarak bence C-Max bu sınıfın en yakışıklısı Focus'dan farklı bir segmentte olduğu için bence fiyatını hakediyor.. Binen herkes uzun yol arabası çok keyifli çok konforlu diyor daha en başında aile arabası ama tasarımı standart olmadığı için bence her sınıfa her yaşa hitap ediyor... Oturduğum semtte bir abimin son kasa Hyundai i30'u var ve i30'un en çekici rengini aldı full+full biliyorsunuz aşağı yukarı yeni i30'un ne kadar sportif, insanların beğendiği bir tasarımı olduğunu.. C-Max'la i30'u yan yana getirdiğimizde hiç aaa bu C-Max aile arabası çok standart diyen görmedim en çokta o yanı hoşuma gidiyor... :)
    Hatta şu kadarını da söyleye bilirim C-Max'a 3 kız arkadaşımı bindirdim hepsi çok beğendi aracı hatta biraz fazla beğenmiş olacaklar ki birisi babasının jettasını sattırıp C-Max aldırmaya çalışıyordu babası almayınca Citroen'nini değiştiren teyzesine 0km bir C-Max aldırdı.. :D Diğer arkadaşım babası araç alacağı dönemde C-Max aldırmaya çalıştı baya, babası 407 aldı :D Çok yakın bir arkadaşım C-Max'a bindikten sonra bir ara C-Max bize büyük ve pahalı gelir deyip B-Max'e gömüldü :D Bir nevi hastalık yani..

aynen c-max konusunda baya yardımcı oldun bende babamı ikna etmeye çalışıyorum.

navigasyon + arka görüş kamerası paketlere dahil değil sanırım birinde gördüm 350 Tl' ye serviste taktırmış.

cam tavan sabit sanırım açılmıyor. Açılır olmasının imkanı var mı acaba (babam bu konuya biraz taktı)

Birde cam kırılma ihtimali, taş falan düşerse ..

Birde alırsak grand c-max alacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

Orijinalden alıntı: *CSR

quote:

quote:

quote:

performans istemiyorsanız 180ps arabayı ne yapıcaksınız? 1.0 ecoboost 1.6 normalden her türlü iyidir. 1.0 olduğuna bakmayın test sürüşü yapın direk alırsınız zaten focus karar verdiğinize göre. ben alırken satışta olsaydı kesinlikle alırdım.

performans istemiyoruz ama 1.0 almak da hiç mantıklı gelmiyor.

dediğim gibi sayılara takılmayın, test edin...

Peki teşekkürler.

aile için bende cmax diyorum bu arada :) cmaxin ferahlığı ve konforu her arabada bulunmaz. ben şekil ve boyut olarak bana hitap etmediği için focus aldım.

sağolasın alacaz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Fiyatlara bak bee

aynen fiyatlar böyle :D
  • komşumuz 57 bine dizelini aldı,iyi donanımla.
    1.0 ecoboost en uygun focus modeli şu anda.
    hem az tüketiyor,hem performanslı,hem fiyatı ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Nedense focus sahibi olsamda focus 3 bana focus 1- 2- 2.5 kasalardaki o focus o ford ruhunu vermiyor.Arabanın o heybetli duruşu yok,tasarımı şimdiden insanları sıkıyor erken makyaj yiyeceğine eminim,ford'a özel o üçgen tasarımlardan uzak (bakın fiesta peynir ekmek gibi satıyor) jant seçenekleri ve jant kapaklarına kadar tasarımları kötü içi güzel ama ön konsol ve arka taraf çok basık sıkışık ve dar.Birazda pahalı bunca olumsuz özelliğyle.Açıkcası ben focus 3'e bir türlü alışamadım.İlla focus olacak dediğini için önermedim ama kafanız karışmışsa g.c-max mutlaka inceleyin.

Benim tercihim o paraya daha donanımlı daha şık daha geniş grand cmax olurdu.Üstelik dediğim gibi 125lik benzinli motorlarıda gayet yeterli gelir.

aynen hocam c-max büyük ihtimalle alınacak bir kaç pürüz var

• quote:

Grand C-Max bence gereksiz büyük 7 kişilik bir araç hem daha büyük.. Focus'un size yeteceğini düşünüyordunuz ki normal C-Max Focus'dan büyük hemde Grand C-Max daha pahalı... Hee ama biz hafta sonları akrabalar falan doluşur sahil turu yaparız, pikniğe gideriz, doluşur denize gideriz gibi düşünceleriniz varsa evet Grand C-Max olabilir.. C-Max'dan önce bizde 2008 Kia Carnival vardı 7 kişilik bir araç tanıdıklarla, aile dostlarıyla, akrabalarla bir arada biryerlere gitmek iyi keyifli oluyordu.. :)

almışken büyük olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

2013 derken güncel kasa mı?yani bir değişiklik yok...

2013 model işte değişiklik yok sanırım.
  • 1.0 Ecoboost en iyi seçim olur sizin için. Test etmiştim otomatik fren sistemi dışında her donanım vardı Tit+x+smart paketti sanırım 58 bindi. 55 bine inerler heralde.

http://forum.donanimhaber.com/m_69165860/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69259099
  • quote:

navigasyon + arka görüş kamerası paketlere dahil değil sanırım birinde gördüm 350 Tl' ye serviste taktırmış.

cam tavan sabit sanırım açılmıyor. Açılır olmasının imkanı var mı acaba (babam bu konuya biraz taktı)

Navigasyon ve arka görüş kamerası paketlere dahil değil onlar ek olarak aksesuar ikisi içinde bildiğim kadarıyla harici ekranlar takılacak...
    Cam tavan sabit ne yazık ki öyle açılır cam tavan seçeneği olsaydı bende ondan alacaktım ama malesef öyle bir imkan yok :(
    Cam tavanın kolay kolay kırılacağını düşünmüyorum, şu dönemde çoğu araç artık cam tavanlı satılıyor olurmu olur ya gece birisi camdan aşağıya bir şey atar üstten birşey düşerde cam tavan kırılır diye genellikle arabayı parkettikten sonra perdeyi kapatıyorum. Ama dediğim gibi öyle kolay kırılacak birşey değil incelerseniz kalın bir cam olduğunu görürsünüz zaten... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah allah kısmetinize göre versin..

• Bu ne arkadaş, fiyatlar uçmuş gitmiş...
  • quote:

nasıl bu kadar ucuz?ben alırken titanium 62,x 69 küsür birşeydi.
    2.el mi yoksa farklı fabrikadanmı?
    benim aracım almanya bremen ya da köln şimdi hatırlayamadım fabrikadan çıkmış.

Bildiğim kadarıyla aracın farklı fabrikada üretilmesi yani üretim yeriyle alakalı olarak fiyat oynamıyor.. Hiç böyle bir şey duymadım..
  • quote:

e ozaman benim tit smartlı focusum nasıl 65 te onların tit.x smart tekno smart sunroof allah ne verdiyse full araçları 55?!
    2.El değil,zaten değeri düşmez o kadar
    ?!
    kazıklandım mı

Bayi fiyat farkı olabilir diyeceğim ama bu kadar fiyat farkı da olmaz açıkçası bende anlam veremedim..

• yazılanlar liste fiyatı değil mi? fordda liste fiyatları yüksektir bayiide düşer. stokta beklemiş araba bulun onlarda çok sağlam indirimler oluyor tüm bayiileri gezin ellerindeki arabalar üzerinde konuşun. benim aldığım arabanın üzerinde 62bin küsür fiyat vardı 57ye filan bırakıyorlardı. benden 2 ay sonra aynı arabayı koç indirimli fiyatla aynı fiyata aldı arkadaşım.
  • quote:

quote:

quote:

e ozaman benim tit smartlı focusum nasıl 65 te onların tit.x smart tekno smart sunroof allah ne verdiyse full araçları 55?!
    2.El değil,zaten değeri düşmez o kadar
    ?!
    kazıklandım mı

Bayi fiyat farkı olabilir diyeceğim ama bu kadar fiyat farkı da olmaz açıkçası bende anlam veremedim..

tepkiliyim.gerçi pazarlıkla 59'a almıştım (2012 Focus 3 1.6 TDCi Titanium+Gece mavisi+Smart Paket 6 ileri düz)
    59200
    onlarınki benzinli olmasın...

o araç benzinli 1.0 Ecoboost nasıl okuyorsunuz ya...

• quote:

quote:

Navigasyon ve arka görüş kamerası paketlere dahil değil onlar ek olarak aksesuar ikisi içinde bildiğim kadarıyla harici ekranlar takılacak...
    Cam tavan sabit ne yazık ki öyle açılır cam tavan seçeneği olsaydı bende ondan alacaktım ama malesef öyle bir imkan yok :(
    Cam tavanın kolay kolay kırılacağını düşünmüyorum, şu dönemde çoğu araç artık cam tavanlı satılıyor olurmu olur ya gece birisi camdan aşağıya bir şey atar üstten birşey düşerde cam tavan kırılır diye genellikle arabayı parkettikten sonra perdeyi kapatıyorum. Ama dediğim gibi öyle kolay kırılacak birşey değil incelerseniz kalın bir cam olduğunu görürsünüz zaten... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah allah kısmetinize göre versin..

hmm facebookda ki grupta birisi yaptırmış 350 TL vermiş ekstra hoşumuza gitti.

Bencede kolay kırılmaz yani :D O kadar dandik değildir.

İnşallah bakalım babama bağlı :D Sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

1.0 Ecoboost en iyi seçim olur sizin için. Test etmiştim otomatik fren sistemi dışında her donanım vardı Tit+x+smart paketti sanırım 58 bindi. 55 bine inerler heralde.

http://forum.donanimhaber.com/m_69165860/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69259099

vallal ne söyleyeyim pek içime sinmedi ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Nedense focus sahibi olsamda focus 3 bana focus 1- 2- 2.5 kasalardaki o focus o ford ruhunu vermiyor.Arabanın o heybetli duruşu yok,tasarımı şimdiden insanları sıkıyor erken makyaj yiyeceğine eminim,ford'a özel o üçgen tasarımlardan uzak (bakın fiesta peynir ekmek gibi satıyor) jant seçenekleri ve jant kapaklarına kadar tasarımları kötü içi güzel ama ön konsol ve arka taraf çok basık sıkışık ve dar.Birazda pahalı bunca olumsuz özelliğyle.Açıkcası ben focus 3'e bir türlü alışamadım.İlla focus olacak dediğini için önermedim ama kafanız karışmışsa g.c-max mutlaka inceleyin.

Benim tercihim o paraya daha donanımlı daha şık daha geniş grand cmax olurdu.Üstelik dediğim gibi 125lik benzinli motorlarıda gayet yeterli gelir.

şahsen size katılmıyorum.
    focusum olduğundan değil,
    bence özellikle hb nin bir heybeti var.spor ve güzel.eski kasanın iç tasarımı bana hitab etmiyor.spor-lüks araçlara şöyle bir bakar gibi olmuş yeni focus.yanlız bence yeni focus koyu renkte alınmalı hem kromajları için,hemde önündeki üçgenleri için.

Ford'dan büyük ihtimalle vazgeçtik, alsaydıkda beyaz alcaktık bizimkiler özellikle beyaz olsun dediler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mitxen

Bu ne arkadaş, fiyatlar uçmuş gitmiş...

fiyatlar göründüğü gibi önceki fiyatları hakkında pek bilgim yok :D
  • quote:

yazılanlar liste fiyatı değil mi? fordda liste fiyatları yüksektir bayiide düşer. stokta beklemiş araba bulun onlarda çok sağlam indirimler oluyor tüm bayiileri gezin ellerindeki arabalar üzerinde konuşun. benim aldığım arabanın üzerinde 62bin küsür fiyat vardı 57ye filan bırakıyorlardı. benden 2 ay sonra aynı arabayı koç indirimli fiyatla aynı fiyata aldı arkadaşım.

Fiyatlar liste fiyatı, ford oluştur diye bir seçenek var ordan yaptım.
  • ailen varsa c-max düşünürüm ailen yoksa ve uzun vadede büyük bir araca ihtiyacın yoksa sedan bir araç almanı öneririm ama yeni c-max çok tipsiz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.