Şimdi Ara

Ford Focus 2013 (Seçim Konusunda Yardım) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
47.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

Orijinalden alıntı: *CSR

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

6 ileri olan 115 psli 2013 focus kiraladık .
    gayet hoş araç , çok atak ve manevra kabiliyeti yüksek .
    içide bir o kadar geniş .

bende manevra kabiliyeti iyi demenize şaşırdım, berbat resmen :) bizim evin önünde 3 şerit yol var orda 180 derece geri dönmüyor. az önce amcamın cmaxini kullandım o dönüyor şaşırdım.

c-max güzelde tiguan girdi bu aralar kafamıza, hem cam tavanı açılıyo ve daha güzel, fordda navigasyon olmaması çok kötü olmuş, o kadar ekran var navigasyon yok biraz garip geldi

motor? yani karşılaştırma için aynı şartları ele almak lazım. navigasyon yakında başlayacak fordda 5" ekranla. biraz geç kaldı.

motor 1.4 TSI manuel 6 ileri, focusdan kesin olarak vazgeçtik bugün gittik baktık kesinlikle beğenmedim.

sunroof olayı c-max'lerde canımı sıktı biraz.

navigasyon 5" küçük değilmi focus ile ekran boyutları aynı mı c-max'in ? eğer aynıysa ve o ekrana navigasyon gelecekse bişey anlaşılmaz tiguanda baya büyük ekran. Gelecekse bile 2013 modellerde var mı acaba bugün Mecidiyeköyde yoktu.

cmaxteki ekran 4.2"

8" dokunmatik ekran ve 5" normal ekran gelicek ancak ne zaman bilmiyorum. yazdan önce gelmez gibi.

tiguan güzel ancak yakıt olarak üzebilir, heleki multijetten sonra.

2 ekran kullanacaklar hmm garip :D

acelemiz yok zaten bekleyecez artık .

sizde grand c-max mi var ?

tiguan gerçekten güzel, yakıt sıkınıtısı olabilir orda haklısınız. Tiguan 1.4 TSI ile grand c-max 1.6 dizel sanırım 120ps ne kadar bir yakış fark eder acaba ?

ekranlar donanıma göre :) bunlar yurtdışında var ancak türkiyeye gelmiyor henüz.

bende yeni kasa focus hb var, babamda eski kasa cmax var. ben focusla sürekli kısa mesafe ve rampa olmak üzere 6.3lt yakıyorum, babam karma kullanımla 5-5.5 yakıyor.

evet yurtdışında var onlara bakmıştım onlarda elektriklisi bile var :D

bugün mecidiyeköy bayisine gittim orda sordum niye navigasyon yok diye türkiye haritası tam oturmadığından falan dedi. Hiç inandırıcı gelmedi o zaman navigasyon cihazları nasıl oluyor. Telefonlarda bile var bana baya saçma geldi bir tane navigasyon firmasıyla anlaşsalar her şey tatlıya bağlanır bence. :D

Hmm fazlada yakmıyormuş.

navigasyon siteye eklenmiş; 2.250TL

evet bende fark ettim iyi fiyat :D Bence pahalı baya

diğer markalarda ne kadar bilmiyorum ama bencede pahalı. var olan sistemden farkı ekran, var olan 4.2" bu 5". anten ve harita kartı var bide kamera. ederi 1000tl bence ama ford işte...
    DAB filanda destekliyor ama ülkemizde çalışmıyor tabii. My Ford Touch(büyük dokunmatik ekran) gelseydi bu fiyata çok iyi olurdu ama.

kesinlikle haklısınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

6 ileri olan 115 psli 2013 focus kiraladık .
    gayet hoş araç , çok atak ve manevra kabiliyeti yüksek .
    içide bir o kadar geniş .

bende manevra kabiliyeti iyi demenize şaşırdım, berbat resmen :) bizim evin önünde 3 şerit yol var orda 180 derece geri dönmüyor. az önce amcamın cmaxini kullandım o dönüyor şaşırdım.

c-max güzelde tiguan girdi bu aralar kafamıza, hem cam tavanı açılıyo ve daha güzel, fordda navigasyon olmaması çok kötü olmuş, o kadar ekran var navigasyon yok biraz garip geldi

motor? yani karşılaştırma için aynı şartları ele almak lazım. navigasyon yakında başlayacak fordda 5" ekranla. biraz geç kaldı.

motor 1.4 TSI manuel 6 ileri, focusdan kesin olarak vazgeçtik bugün gittik baktık kesinlikle beğenmedim.

sunroof olayı c-max'lerde canımı sıktı biraz.

navigasyon 5" küçük değilmi focus ile ekran boyutları aynı mı c-max'in ? eğer aynıysa ve o ekrana navigasyon gelecekse bişey anlaşılmaz tiguanda baya büyük ekran. Gelecekse bile 2013 modellerde var mı acaba bugün Mecidiyeköyde yoktu.

cmaxteki ekran 4.2"

8" dokunmatik ekran ve 5" normal ekran gelicek ancak ne zaman bilmiyorum. yazdan önce gelmez gibi.

tiguan güzel ancak yakıt olarak üzebilir, heleki multijetten sonra.

2 ekran kullanacaklar hmm garip :D

acelemiz yok zaten bekleyecez artık .

sizde grand c-max mi var ?

tiguan gerçekten güzel, yakıt sıkınıtısı olabilir orda haklısınız. Tiguan 1.4 TSI ile grand c-max 1.6 dizel sanırım 120ps ne kadar bir yakış fark eder acaba ?

ekranlar donanıma göre :) bunlar yurtdışında var ancak türkiyeye gelmiyor henüz.

bende yeni kasa focus hb var, babamda eski kasa cmax var. ben focusla sürekli kısa mesafe ve rampa olmak üzere 6.3lt yakıyorum, babam karma kullanımla 5-5.5 yakıyor.

evet yurtdışında var onlara bakmıştım onlarda elektriklisi bile var :D

bugün mecidiyeköy bayisine gittim orda sordum niye navigasyon yok diye türkiye haritası tam oturmadığından falan dedi. Hiç inandırıcı gelmedi o zaman navigasyon cihazları nasıl oluyor. Telefonlarda bile var bana baya saçma geldi bir tane navigasyon firmasıyla anlaşsalar her şey tatlıya bağlanır bence. :D

Hmm fazlada yakmıyormuş.

navigasyon siteye eklenmiş; 2.250TL

evet bende fark ettim iyi fiyat :D Bence pahalı baya

diğer markalarda ne kadar bilmiyorum ama bencede pahalı. var olan sistemden farkı ekran, var olan 4.2" bu 5". anten ve harita kartı var bide kamera. ederi 1000tl bence ama ford işte...
    DAB filanda destekliyor ama ülkemizde çalışmıyor tabii. My Ford Touch(büyük dokunmatik ekran) gelseydi bu fiyata çok iyi olurdu ama.

kesinlikle haklısınız.

Vw de 6000 tloldugn bdusunursek iyi fiyat kalitesini görmek gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Manuel o fiyatlara D segmenti araç alınız.
  • 63000 tl alan araç iki yıl sonra ikincielde 43000 e düşecek...güzel araç ama anlayan yok çok değer kaybediyor bilginize!!
  • quote:

Ford Focus 2013 Model 4 Kapılı - Titanium - 1.6i 125PS - 5 ileri manuel +Titanium X Paketi + Elektrikli Sun Roof + Smart Paket = 63,255 TL
    Ford Focus 2013 Model 4 Kapılı -Titanium - 1.6i EcoBoost 180PS - 6 ileri manuel +Titanium X Paketi + Elektrikli Sun Roof + Smart Paket = 73,960 TL
    Ford Focus 2013 Model 4 Kapılı - Titanium - 1.6TDCi 115PS - 6 ileri manuel +Titanium X Paketi + Elektrikli Sun Roof + Smart Paket = 73.740 TL

Ford 2013 Yeni C-Max ( 7 Kişilik - Titanium - 1.6TDCi 115PS - 6 ileri Manuel ) + Yeni Titanium X Paketi+Otomatik Park = 72.965 TL

EcoBoost ile ne fark ediyor ? 5 ileri olması ile 6 ileri olması ne fark ediyor ? Benzin/Dizel olayına ne diyorsunuz ?

C-max'lerde ki cam tavan açılmıyo sanırım. Sizce bi -'si var mı ?

otomatikllerde sorun vardi hatirlatirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladığım kadarı ile bu araçlardan bir tanesini tercih edeceksiniz ancak ufak bir bilgi paylaşayım tr de hiç bir bayide şuan Titx donanımlı araba yok

Biz 1 hafta önce kardeşime alacaktık tr de aramadığımız sormadığımız bayi kalmadı yok en yakın teslimat tarihine ise 3 ay sonraya gün veriyorlar

Bizde çaresiz focus 1.6. TDCI 115 HP Titanium smart paket aldık
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    En dolu paketi ama bu. Style 1.6I 125PS PowerShift Oto. 5K 49.935 TL peşin fiyatı. Bence her türlü işinizi görür.
  • bu ülkede enflasyonun babası var. Birkaç sene önce Focus Titanium'u 35 bin TL'ye verelim deyip duruyorlardı, yazık. Ülkemiz adına üzücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

zevkler tartışılmaz ama bu kasa focus alınmaz yazıktır günahtır.. tip desen tip yok, artı içi çok dar kullanışsız, bagajı dar..

İçinin genişliğini bilmem ama arabanın arka tasarım Renault Latitude aynısı.
  • Arkadaşlar bugün yetkili satıcıdan fiyat aldım fakat acelem olduğu için bazı detayları atlamışım;
    aslında sorun X paketinde gibi, bi-xenon far en gerekli donanım iken X paketinde bulunan saçma özelliklerle beraber 5800 gibi bi rakam artıyo fiyat..Titanium 1.6 tdcı + smart paket (metalik renk=1000 tl) için 63,500 fiyat verdiler..
    style 1.6 tdcı+ smart paket '' '' için 58,500 '' ... ektradan bazı bağlantılarımla 4-5 bin kadar fiyat düşürebiliyorum ama şu X paketine değer mi değmez mi, ya da temiz bi 2. elmi baksam bilemiyorum..
  • 1.6 tdci 115 ps titanium+smart pakete 61000 tl fiyat verdiler sizce nasil fiyat arkadaslar uygunsa yarina siparis verecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: atillaoguz

1.6 tdci 115 ps titanium+smart pakete 61000 tl fiyat verdiler sizce nasil fiyat arkadaslar uygunsa yarina siparis verecegim.

ben de 1.6 tdci 115 ps sytle paketi için 57 000 tl fiyat aldım ?
  • Arkadaşlar 2011 model "STYLE" focuslarda ESP standartmı?
  • 1.6i + LPG ile Powershift'e yönelin derim. Ayrıca bayilerden iyi indirimler alabiliyorsunuz. Diğer markalardaki gibi değil bu konuda Ford yetkili satıcıları.
  • ARKADAŞLAR SAHİBİNDE.COM 'DA İLAN NUMARASI 149444793 FORD FOCUS 1.6 90 HP 73.000 KM COLLECTION BOYASIZ YAZAN İLAN SAHİBİ İLE ANLAŞTIM AMA ŞASE NUMARASINDAN YETKİLİ SERVİSE KONTROL ETTİRDİM ARABA EN SON 160.000 KM İKEN BAKIMA GİRMİŞ VE ÖNDEN AĞIR HASAR ALMIŞ BU ARAÇTAN UZAK DURUN SATAN KİŞİ ÇOK YALAN SÖYLÜYOR HEPSİNDEN HABERİ VAR
  • arkadaşlar 2013 model focuslarda içeri ses alması bakımından rahatsız olan var mı? görüşlerinizi merak ediyorum.
  • S.a arkadaslar 2013 2014 focus trend x dizel dusunuyorum yakit konusu nasil beni aydınlatabilirmisiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kosmuk

S.a arkadaslar 2013 2014 focus trend x dizel dusunuyorum yakit konusu nasil beni aydınlatabilirmisiniz..

uzun yol 120 km hızla 5,0 lt şehir içi ise 6,-6,5 lt. dizel trendx sedan 19,500 km de aracı 2013 model 55,000 tl ye aldım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.