Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.709
Cevap
28
Favori
858.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. aracım 2008 ford focus c max titanium x paket'tir. bu aracın 90000 km ağır bakımı yetkili serviste ve özel serviste ne kadar tutar bilgisi olan varmı .tşk...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada satmaya karar verdim. ilgilenen arkadaşlar 0542 3782353 ten ulaşabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realist76

arkadaşlar selamlar. aracım 2008 ford focus c max titanium x paket'tir. bu aracın 90000 km ağır bakımı yetkili serviste ve özel serviste ne kadar tutar bilgisi olan varmı .tşk...

sayın realist 76
    90000 ağır bakım özel serviste aşağı yukarı 700 TL civarı tutar.bu kullanılan malzemeye göre değişebilir.Yetkili servis fiyatını bilmiyorum ancak ben geçen ay ön balata değişimi yaptım servis balataya 180 tl dedi (motorcraf) özelden aynı markayı 100 tl ye aldım. servis işçilik olarak 80 tl dedi ben frenciye 30 tl verdim.
    Saygılar.
  • Arkadaşlar uzun bir araştırma sürecinin ardından

C4 Grand Picasso mu C Max Titx mi derken 2009 model C Max Titx aldım

2 şey sormak istiyorum

1 arabanın bagaj rafı kırılmış bunu nereden nasıl ve ne kadara temin edebilirim
    2 araba için en uygun motor yağı hangisidir. Bakım zamanı yaklaşıyor
    arabanın tüm bakımları yetkili serviste yapılmış ve bir şey dikkatimi çekti
    yazın frklı kışın farklı motor yağı kullanılmış arabada
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

Arkadaşlar uzun bir araştırma sürecinin ardından

C4 Grand Picasso mu C Max Titx mi derken 2009 model C Max Titx aldım

2 şey sormak istiyorum

1 arabanın bagaj rafı kırılmış bunu nereden nasıl ve ne kadara temin edebilirim
    2 araba için en uygun motor yağı hangisidir. Bakım zamanı yaklaşıyor
    arabanın tüm bakımları yetkili serviste yapılmış ve bir şey dikkatimi çekti
    yazın frklı kışın farklı motor yağı kullanılmış arabada

1.araç rafı derken pandizot demek istedin heralde kolay bulunan bişey değil çoğu araçta bunlara rastlanıyor ben sorunu eklem yerlerinden 2adet çıta ile hallettim eskisinden daha sağlam halde
    2.yağ konusu biraz karsık tam setetik yağ 5w40 dicem anasının nikahını istiyolar ben aracımda 10w 40 kullanıyorum memnunum sorun olmadı şimdiye kadar 5w40 da olur ama sentetik konusu sana bağlı arasında 2 kat fiyat farkı var marka kısmına gelince castrol magnatec kullanıyorum

• ayın realist 76
    90000 ağır bakım özel serviste aşağı yukarı 700 TL civarı tutar.bu kullanılan malzemeye göre değişebilir.Yetkili servis fiyatını bilmiyorum ancak ben geçen ay ön balata değişimi yaptım servis balataya 180 tl dedi (motorcraf) özelden aynı markayı 100 tl ye aldım. servis işçilik olarak 80 tl dedi ben frenciye 30 tl verdim.
    Saygılar.

* hocam tşk. verdiğin bilgi için.
  • tüm c-max kullanıcılarına selamlar. şu sıralar yeni kasa 2011-2012 model dizel c-max bakıyorum. bu araçlarda kronikleşmiş sorunlar var mı varsa nelerdir? nelere dikkat etmemiz gerekir? konfor, güvenlik yakıt olarak nasıldır? dizel motor sesini içeri çok alıyor mu? şimdiden teşekkürler....
  • Arkadaşlar slm,

C-maxların hava emişlerinin hepsi aynı yerdemi.Sorma sebebim geçen yıl suya girdim ve aracım suda kaldı.Usta hava filitresinin emişini kontrol etti ve motorun en altına kadar indiğini gösterdi.Nerdeyse sol ön teker akis hizasında.Doğal olarak en ufak su birikintisinde tedirgin oluyorum.Havalar kötü ve sürekli bir su birikintisine giriyorum.Arkadaşımın 2009 ford connect inde havanın girdiği yer hava fikitresiyle aynı hizada.Filtrenin konulduğu yerden direkt yukarı dğru çıkış oluşturulmuş.

Bu konuda sıkıntı yaşayan veya bu konuda çözüm üreten varmı?Ben açıkcası aşağıya kadar inen o boruyu iptal edip emişi daha yukarıya taşıyıp bu tip suda kalma risklerinden kurtulmak istiyorum.Malum araç suyu çektiği anda dehşet masraflarla karşı karşıya kalma riski çok yüksek.Bilgi paylaşımı yaparsak sevinirim.

• Merhaba arkadaşlar kayın pederime C MAX trend 2012 model aldık. fakat benimde pek bu ön konsolla ilgili bilgim yok gerek müzik gerekse yol bilgisayarı olarak. Ayrıntılı anlatan bir site var mı yada broşür elinizde.. Acil olarak cevap yazarsanız sevinirim. 2 gün içerisinde aydınlatmam lazım :))))
  • merhaba arkadaşlar,

ben 1-2 ay içerisinde 2005 FORD FOCUS C-MAX GHİA araç almak istiyorum. fiyatları genel olarak 25000 ile 30000 TL arasında değişmektedir. sizlerin bilgisinden ve deneyimlerinizden yaralanmak için merak ettiğim birkaç soru sormak istiyorum. baktığım araçlar genelde 150000 km den fazla. bu yüzden bakım masrafları ve olası arıza masrafları ne kadar olur diye merak ediyorum. ayrıca kronik bir sorunları var mı? mesela turbo problemi, elektronik sorunları gibi. ayrıca izmir de ikamet etmekteyim. bu aracı alırsam aracı gösterebileceğim ve güvenebileceğim usta veya servis tavsiyeniz var mı? teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar,

Yeni C-Max ( 7 Kişilik - Titanium - 1.6TDCi 115PS - 6 ileri Manuel ) + Otomatik Park + Yeni Titanium X Paketi = 72.965 TL

Bu aracı almayı düşünüyoruz 2013 model olacak, veya ford focus 2013 model alacağız c-max hakkında bilgi verebilir misiniz ?
  • HERKESE SELAMLAR.
    2004 c max ghia tdci manual aracımı 0 km olarak aldım halen kullanmaktayım.
    Arc su an 177.000 km de : şu ana dek debriyaj baskı balata değişmedi. dizel enjektörler hala orıjınal. egzos orıjınal. ön fren disklerim dahi orj. sadece on fren balataları 1 kez 105.000 de değişti.
    Turbo : 50.000 de garantiden değişti.

yakıt tuketimim: ş içi:(etap 25 km genelde günlük kullanın 50km, %60 sakın açık trafik %20 klasik ş içi%20 sıkışık tarfik olmak üzere ankara trafiği): 4.6 -4.7 lt /100 km . bi,r depo ile 1.000 km yapmaktayım . 19.6 krş /km tüketimim. yakıt tedarikçim : total exellıum eurodiesel.
    Bu km leri, görüp daha fazlasını yapan varsa bilgilerini paylaşmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tissot

HERKESE SELAMLAR.
    Arc su an 177.000 km de : şu ana dek debriyaj baskı balata değişmedi. dizel enjektörler hala orıjınal. egzos orıjınal. ön fren disklerim dahi orj. sadece on fren balataları 1 kez 105.000 de değişti.

yakıt tuketimim: ş içi:(etap 25 km genelde günlük kullanın 50km, %60 sakın açık trafik %20 klasik ş içi%20 sıkışık tarfik olmak üzere ankara trafiği): 4.6 -4.7 lt /100 km . bi,r depo ile 1.000 km yapmaktayım . 19.6 krş /km tüketimim. yakıt tedarikçim : total exellıum eurodiesel.

Slm;
    Harika veriler ve tüketim değerlerin. Uzun yolda dahi bir depo ile hiç 1000km yapamadım :( Aracım ilk el değildi ama bu kadar farklı olabilir mi sonuçlar? 150000km bakımlarını bugün yaptırdım, iki dün önce uzun yol yaptım ve yol bilgisayarı verileri: ortalama hız:85km, ortalama yakıt tüketimi:5lt...
    Kazasız-belasız-sorunsuz nice km lere...

• Slm, bakımdan öncede rölantide titreme yapmaya başlamıştı araç, şimdi daha fazla titreme yapıyor. Bakımda hidrolik motor takozunu da değiştirmiştik patlamış diye. Henüz bakımı yaptırdığım yere gidip durumdan bahsetmedim. Bir fikri olan var mı? 150000km de araç.
  • arkadaslar 3 yildir severek bindigim arabami satisa cikardim. ilgilenenlere duyrulur. sahibinden.com da İlan No 119097355

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pingu81 -- 26 Mart 2013; 4:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

HERKESE SELAMLAR.

sayın tissot arkadaşım
    lastik ebatın ve lastiklerin marka olarak nedir?
    saygılar

• Ben de 1000 km kadar 2004 ghia tdci espli kullaniyorum.

Harika arabaymis. Tam dolu depoyla 780 km gittim. 450'si uzun geri kalani İzmir sehir ici. Mazot aldigimda 55km daha gideri var diyordu.

Gercekten guzel arabaymis kullaninca farkettim.

Bu kadar keyifli bu kadar az yoruldugum uzun yol yapmamistim baska bir arabayla.

Kiymetinizi bilin araclarinizin diyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

HERKESE SELAMLAR.

2005 Kasım başında 37 bin km'de iken almış olduğum 2004 model C-max tdci GHIA aracımı 2007 kasım sonunda yaklaşık 110 bin km'e iken sattım.

O tarihten bu yana:

Focus 1 ile 75 bin km.

Honda Jazz ile 23 bin km.

Toyota Auris ile 7 bin km.

Fiat Bravo ile 5 bin km.

Renault Megane 3 ile 40 bin km yol yaptım.

Toplamda 150 bin km yapıyor.

Yani eğer C-max'i satmamış olsaydım kilometresi şu 250 bin km'yi devirmiş olurdu herhalde.

Sorunun tam cevabı olmadı ama yazayım dedim. :)

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Abi böyle bahsettiğim araba.

• 2008 model titanium x paket c maxlarda cruise control varmı..
    ben bi arabaya baktım sahibi yok dedi.. ancak döşeme far falan tamamen x pakete uygun
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.