Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.709
Cevap
28
Favori
859.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisi olan veya başına gelen cmax kullanıcılarından yardım bekliyorum aracım 2008 cmax titanium paket en full paket olarak biliyorum yalnız aracımda hız sabitleme yok diğer cmax titanium paketlerde hız sabitleme olduğunu gördüm peki benim aracımda neden yok merak içerisindeyim ilk zamanlar pek dert etmesemde şimdi olmasını istiyorum peki servisde veya dışarda taktırabilirmiyim ?
  • Herkese selam

2011 model C-max Titanium 1.6 Ecoboost 180 HP aracımı satıyorum
    11.000 KM'de alalı tam 1 sene oldu.

Hiç kazası yok, sağ arka çamurluğa vurmuşlar geçen hafiften içeri göçmüş
    Olabilecek en full modeldir. Aklınıza ne gelirse var yani. Tek tek yazamayacağım, burdakiler biliyordur zaten
    Rengi koyu lacivert, döşemeler krem rengi. Hiçbir mekanik, elektronik vs sorunu yok.

Benim ikizler bir üst model koltuğa geçtiler ve koltuk ebatları ufaldı. BU nedenle daha ufak bir araç alabileceğim
    Satma nedenim budur

İlgilenen olursa mesaj atabilir

Herkese kazasız belasız günler dilerim
    Saygılarımla
  • 160 tane sayfa var ama hiçbirini okumadım bu sırada cmax larda anahtardaki açma düğmesine basılı tutunca camlar ve sunroof açılyor kapatmaya basılı tutunca kapanıyor
  • c-maxlarda devir kaça çıkıyor babamın arabasıda
  • biz tokattan sakaryaya gidiyorduk merzifonda 190 a çıktık ama arabnın egzozundan siyah dumanlar çıkıyordu sanayiye götürdük sorunu bulamadılar yavaş gidingötürür dediler biz 80-90 la gittik götürdü sakaryada gösterdik turbo değişecek 1 gece burda kalacak dediler yani 60 plakayı görünce kazıklayacaklardı turbo 2000tl tokatta birini aradık adam görmeden turbo hortumu patlamıştır dedi ve 200 tl iğle ayrıldık bu sırada michelin hiç ses yapmıyor tanesini 220 tlye aldık sizce pahalımıgoodyear ses yapıyor
  • Herkese Merhaba,
    1 hafta once ikinci el 2005 model Focus c-max 1.6 TDCI Ghia satin aldim. Almadan once bu forumdaki bilgilerin cok faydasi oldu. Tesekkur ederim.
    Aracin kitapcigi olmadigi icin fordunj sitesinden indirip satir satir okumaya basladim. Fakat uzerinde fabrika cikisi bulunan Sony ( sanirim modeli CDX-FC132 olarak geciyor) muzik setinin kitapcigini bir turlu bulamadim. Forda mesaj attim, bayiden temin etmem gerektigini soylediler. Forumdaki 6000 cd olarak gorunen kitapcikta bu set ile ilgili bilgi yok. Elinde bu modele ait kitapcik olan var mi? Oncelikle cok temel bir istegim var; saati ayarlamak... Butun butinlari ve menuyu kurcalamama ragmen nasil ayarlanadagini bulamadim, yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • c maxime tavan çıtası taktırmak istiyorum,fiyatlarını bilen taktıran varmı,istanbul avrupa yakasındayım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 c-maxin muzik setindeki saati nihayet ayarlayabildim. Menu tusuna basili tuttum, bir sure sonra ekran degisti, elimi menuden kaldirmadan yukari ok tusu ile saat ve tarihe gelerek sol sag tuslariyla ayarladim. Biraz el mahareti gerektirdi. Duyurulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ford.com.tr/ford-servis/kullanici-el-kitaplari

buradan indirebilirsiniz ayrica ford.com.tr ye uye olarak tum bilgilere detaylara ulasabilirsiniz.(uye olmadanda konulara ulasip okumaniz mumkun)
  • herkese selamlar bende bir c-max almayı düşünüyorum 2005 model 1.6 TDCi Ghia araç 75 binde 2010 yılında 46 binde 2012 deykende 74 bindeyken muayeneye girmiş sizce km orjinalmidir. bide airbag lambası yanıyormuş baktırmış satan arkadaş emniyet kemeri switch den demişler 350 tl istemişler doğrumudur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamecefu

herkese selamlar bende bir c-max almayı düşünüyorum 2005 model 1.6 TDCi Ghia araç 75 binde 2010 yılında 46 binde 2012 deykende 74 bindeyken muayeneye girmiş sizce km orjinalmidir. bide airbag lambası yanıyormuş baktırmış satan arkadaş emniyet kemeri switch den demişler 350 tl istemişler doğrumudur sizce?

Km orjinal olabilir ama diğeri yalan bence. Büyük ihtimal kazalıdır araç.
  • Böyle bir durumla karşlaşan var mı arkadaşlar

Ford Focus C-Max
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Böyle bir durumla karşlaşan var mı arkadaşlar

Ford Focus C-Max

Durum ne hocam ben göremedim?
    Bu arada burada canlılık yok. Fordclubtr.com'a gelin gayet seviyeli ve paylaşımcı biryer.

• quote:

Orijinalden alıntı: 306ankara

quote:

Ford Focus C-Max

Bu arada burada canlılık yok. Fordclubtr.com'a gelin gayet seviyeli ve paylaşımcı biryer.

Hocam burdaki durum,direksiyonun diğer kısımlar desenli gibi fakat direksiyonun bazı yerlerinde bu desenler kalmadı aşınma durumu var kötü görünüyo,fotoğraf makinesi iyi olmadığı için çok belli olmuyo,garantiden değiştirirler mi acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 306ankara

quote:

Ford Focus C-Max

Hocam burdaki durum,direksiyonun diğer kısımlar desenli gibi fakat direksiyonun bazı yerlerinde bu desenler kalmadı aşınma durumu var kötü görünüyo,fotoğraf makinesi iyi olmadığı için çok belli olmuyo,garantiden değiştirirler mi acaba?

Bizimkilerdede bazı yerlerde böyle hocam. Kullanıcı kaynaklı deyip geri çevirirler. Eliniz fazla terliyor diye. Yinede bir şansınızı deneyin garantisi varsa.

• quote:

306ankara

Sizin araç yine 2004 model olma ihtimali daha yüksek bizim araç daha 2 yaşında böyle olması normal bi durum değiilki.Şansımı birkaç serviste deneyecem bakalım bi sonuç çıkacak mı.
  • Selamlar; yakıt tüketimi yüzünden dizel e gecmek ve Ford kalitesi ile tanışmak istiyorum,2001 scenic var bende paramin yeteceği model 2004 C-MAX 1.6 TDCİ TREND
    Ancak araç 190000 de icime dönmeyen durum bu a yakacağız derken ekseninden de olmayayım sizce bu riske girmeliyim ? Satici galeri ve rezil olmak istemiyorum yardımcı olururmusunuz kardesinize ??

• Yakıt tüketimi konusunda bi örnek vereyim belki yardımcı olur.
    Araç 2010 C-max TDCİ
    Arabayı 23 Temmuz-17Ağustos tarihleri arasında (sadece ben) kullandım.23Temmuz günü aldığımda KM'yi sıfırladım,17 Temmüz tarihinde baktığımda tam 2316 km yol yapmıştım.Tabiki km'yi sıfırlarken yakıt tüketiminide sıfırladım.Yol bilgisayarı hesbı yapmayacağım çünkü direk yakıtı doldururken aldığım fişlerden hesapladım.
    Toplam 559 TL'lik Eurodizel almışım ve tam 2316km yol yapmışım yani 24krş/km.
    Bu değerin en az 1400km'si şehirlerarası [(Samsun-Kütahya)--(Kütahya-Samsun)].Samsun'dan Kütahyaya giderken 23 Temmuzda araç boştu klima sürekli açıktı ve Ankarada trafiğe girdim,Ankaradan çıkarken 2 kişi olduk araçta klima yine hep açıktı.
    Yaklaşık 600km'si Kütahyada sürekli şehiriçi kullandım aracı klima açık şekilde,kalan 200km'yi de kütahyaya yakın yerlere git-gel ile geçirdim.
    Fakat işin en zor kısmı olan Kütahyadan Samsun'a dönüş yolu oldu.Çünkü aracı son damlasına kadar eşya ile doldurdum.Ön iki koltuğun minderleri haricinde hiçbir şekilde yer kalmadı araçta.Araçta 4 tane büyük valiz,10'a yakın koli,1 tane sünger yatak :) Bu dönüş yolculuğuda krş/km hesabına dahil.Enseme kadar eşya doluydu,yan yolcu koltuğunun ayak boşluğunda 1 koli ve bir el valizi vardı.Klima her zamanki gibi açıktı
    Hesabı siz yapın artık çok mu yakmış az mı yakmış.

• quote:

Yakıt tüketimi konusunda bi örnek vereyim belki yardımcı olur.
    Araç 2010 C-max TDCİ
    Arabayı 23 Temmuz-17Ağustos tarihleri arasında (sadece ben) kullandım.23Temmuz günü aldığımda KM'yi sıfırladım,17 Temmüz tarihinde baktığımda tam 2316 km yol yapmıştım.Tabiki km'yi sıfırlarken yakıt tüketiminide sıfırladım.Yol bilgisayarı hesbı yapmayacağım çünkü direk yakıtı doldururken aldığım fişlerden hesapladım.
    Bu değerin en az 1400km'si şehirlerarası [(Samsun-Kütahya)--(Kütahya-Samsun)].Samsun'dan Kütahyaya giderken 23 Temmuzda araç boştu klima sürekli açıktı ve Ankarada trafiğe girdim,Ankaradan çıkarken 2 kişi olduk araçta klima yine hep açıktı.
    Yaklaşık 600km'si Kütahyada sürekli şehiriçi kullandım aracı klima açık şekilde,kalan 200km'yi de kütahyaya yakın yerlere git-gel ile geçirdim.
    Fakat işin en zor kısmı olan Kütahyadan Samsun'a dönüş yolu oldu.Çünkü aracı son damlasına kadar eşya ile doldurdum.Ön iki koltuğun minderleri haricinde hiçbir şekilde yer kalmadı araçta.Araçta 4 tane büyük valiz,10'a yakın koli,1 tane sünger yatak :) Bu dönüş yolculuğuda krş/km hesabına dahil.Enseme kadar eşya doluydu,yan yolcu koltuğunun ayak boşluğunda 1 koli ve bir el valizi vardı.Klima her zamanki gibi açıktı

Gayet iyi görünüyor maşallah diyelim ancak bur diğer sorum su, Yuksek kilometre bulduğum araçlar 140bin 169bin ve 190 bin bu konuda guvenebiliiyim ? Hic dizel aracım olmadı ve km konusunda açıkça korkuyorum , birde 145 binde 2004 ghia buldum 1.6 dizel . 25750 tl nasil fiyat ? Araba galeride takasa girecem icine sinerse

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ncd

quote:

Yakıt tüketimi konusunda bi örnek vereyim belki yardımcı olur.
    Araç 2010 C-max TDCİ

Gayet iyi görünüyor maşallah diyelim ancak bur diğer sorum su, Yuksek kilometre bulduğum araçlar 140bin 169bin ve 190 bin bu konuda guvenebiliiyim ? Hic dizel aracım olmadı ve km konusunda açıkça korkuyorum , birde 145 binde 2004 ghia buldum 1.6 dizel . 25750 tl nasil fiyat ? Araba galeride takasa girecem icine sinerse

Aracı iyice kontrol ettirin özellikler turbosunu detaylıca baktırın,eğer bakımları zamanında ve serviste yaptırılmışsa sorun çıkacağını sanmıyorum.Servise detaylı olarak baktırın her yerine.Birde benim tavsiyem alabiliyosanız Ghia alın,donanım olarak daha iyi ve ilerde satarken sizin içinde avantaj olur,Sony müzik sistemi de artısı.
    Fiyat olarak gerçekten bi bilgim yok hocam ama bana iyi gibi geldi,145bin km de çok değil aslında 2004 model araç için,kmsinde oynama yoksa,onuda kontrol ettirin,bakımları serviste yapılmışsa servise girdiği zamanki kmsini karşılaştırın,mantıksız gelen bir durum(km'de düşme gibi) yoksa sorun yoktur.Ama dediğim gibi piyasasını gerçekten bilmiyorum bana fena gelmedi araç temizse

• 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.