Şimdi Ara

FORD FOCUS & C-MAX KLIMA PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR, C-MAX IN HAVALANDIRMASINDA BIR GARIPLIK FARKETTIM.
    HAVALANDIRMA ACIK IKEN UFLEME KONUMUNU ON CAMA CEVIRDIGIMDE KLIMA OTOMATIK DEVREYE GIRIYOR.
    SIRKETTEKI FOCUS`TA AYNI SEYI YAPINCA SERVISE SORMADIM, FORD KULLANAN ARKADASLAR, BU SORUN SIZDEDE VARMI ? BU BIR SORUN DEGILSE, AMAC NEDIR BILENINIZ VARMI?

• Tekrar söylüyorum bu ön camın hızlı buğu giderme özelliğidir. Klimanın çalışmmasının sebebi kalorifer hemen ısınamayacağından ve içerdeki nemi tek başına gideremeyeceğinden dir. Böylece nem atılmış olur ve cam buğu yapmaz.
  • ayrıca bu olay eski focuslarda da vardı cam konumuna getirip açılırdı a/c ışığı yanmadan... gayet normal ve güzel bi olay bence çok kıs bi sürede buğuyu alıyor c-max te ve focusta...çok hoşuma gidiyo benim hatta bazen camların tamamen buğulanmasını bekleyip çalıştırıyorum anında yok ediyo...
  • Bir ara demişlerdi forumda şikayetvar.com'a aracım problemli diye şikayet edenlerin yarısının aslında arabasının özelliklerini bilmediğinden kaynaklanıyor diye, ondan fazla kafanızı takmayın şikayetlere demişti de inanmamıştım adama. Dostum itiraf ediyorum, sen haklıymışsın
  • aynı sorun burayada açılmış.neyse burayada yazayım dedşm.aynı şey bende de var ama ben bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum.yani birkaç kişide duyunca en azından böyle düşünüyorum:)
    quote:

Orjinalden alıntı: mbg

ARKADASLAR, C-MAX IN HAVALANDIRMASINDA BIR GARIPLIK FARKETTIM.
    HAVALANDIRMA ACIK IKEN UFLEME KONUMUNU ON CAMA CEVIRDIGIMDE KLIMA OTOMATIK DEVREYE GIRIYOR.
    SIRKETTEKI FOCUS`TA AYNI SEYI YAPINCA SERVISE SORMADIM, FORD KULLANAN ARKADASLAR, BU SORUN SIZDEDE VARMI ? BU BIR SORUN DEGILSE, AMAC NEDIR BILENINIZ VARMI?
  • aracın defrost yapıyor
    marea da da vardı
  • valla arba hep hanımda..ben dikkat etmedim..akşam bi sorayım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.