FOCUS II tercih ederim .yedek parça servis ağı gibi hizmetlerden dolayı
Mazda 3..Kesinlikle.
focus-2
focus tabi ki
mazda 3 ,10 numara bi araba bi de siyah oldummu tamam ,focus II bana göre eski kasa focus gibi değil gerek yol tutuşu ve gereksiz büyük oluşuyla bence tip olarakda kendini bozdu
Mazda 3 mükemmel bir otomobil siyah ve sedan olursa tadından yenmez. Gerçekten hayranlık uyandıracak bir otomobil bence. Ama iş satın almaya gelince şartlar kişiden kişiye değişir.
Focus'un ikinci eli Mazda'ya göre peynir ekmek gibi gider. Ayrıca birçok ilçede bile Ford servisi mevcut.
Şartlarınız uygunsa Mazda macera falan olmaz,mükemmel bir otomobile sahip olup yıllarca kullanırsınız.
focus 2 tabi ki, tereddüt bile etmem.
Ford Focus II Tabiki
2.sinden de pişman olmassın. Ama görünüme önem veriyorsan mazda 3 derim.
2.el servis vb.düşünüldüğünde Focus II...
ben MAZDA3 diyorum.iciyle disiyla cok profesyonelce yapilmis bir arac.
16 kişi mazda yı önermiş ... 10 kişi focus u önermiş...
sonuç ortada
quote:
Orjinalden alıntı: ERDM
16 kişi mazda yı önermiş ... 10 kişi focus u önermiş...
sonuç ortada
erdem kardeş sen de 17. sin galiba...
Sanırım mazda olacak kararım. Dış görünüşü de gerçekten güzel aracın.
Bir de dikkatimi çeken bir husus, mazda sahiplerinin araçlarını çok seviyor olmasıdır. Mazda sahipleri araçlarını gerçekten çok seviyor anladığım kadarıyla.
Doğru seçim hayırlısı olsun.Bende aracımı almadan önce araştırmıştım çok ve tespit ettiğiniz gibi hiçbir kullanıcıdan olumsuz bir yanıt almadım.1 yıldır kullanıyorum ve şu an araba alacak olsam yine mazdaya giderim.
quote:
Orjinalden alıntı: ekaran05
Bir de dikkatimi çeken bir husus, mazda sahiplerinin araçlarını çok seviyor olmasıdır. Mazda sahipleri araçlarını gerçekten çok seviyor anladığım kadarıyla.
bulunduğunuz ilde servis ve usta sıkıntısı yaşamayacağınızı düşünüyorsanız mazda 3 veya focus tercihi tamamen zevk meselesidir. ama bazı küçük illerde mazda için servis ve usta sorunu olacağı kaçınılmazdır. sonuçta ikisi de iyi araba zevk meselesi.
quote:
Orjinalden alıntı: ekaran05
kardeş sana şunu söleyim... mazda sahipleri sadece Mazda larını değil Mazdacıları da çok severler... aralarında hakkaten güçlü bir arkadaşlık vardır... kendi forumlarımızda gezip şöyle bir bakabilirsin...
emin ol çok güzel bir dünyaya adım atıyorsun hem arkadaşlık paylaşım adına hem de seçtiğin; güvenle ve sorunsuzca bineceğin araç adına...
şimdiden hayırlı olsun kardeşim aramıza hoş geldin...
benim gözümde mazda bmw mercedes ve audinin hemen tamponunda bulunan bir otomobil markası.yani bir sıradan otomobil markaları vardır ford,toyota vsvs gibi bir mazda vardır birde bmw mercedes audi vardır gözümde 3 ü 3 ayrı sınıf diyebiliriz..
ha mazda kullanıcılarınıda yorumlamak gerekirse şöyle söyleyebilirim..arabadan anlamayanlar hariç (bayanlar yaşlı amcalar vs) bir mazda aracının içinde genç biri varsa selektörle selam ver mutlaka karşılık alacaksın
mazdacılar azdır ama fanatiktirler
quote:
Orjinalden alıntı: speed need
ha mazda kullanıcılarınıda yorumlamak gerekirse şöyle söyleyebilirim..arabadan anlamayanlar hariç (bayanlar yaşlı amcalar vs) bir mazda aracının içinde genç biri varsa selektörle selam ver mutlaka karşılık alacaksın
burası kesinlikle doğru işte...
bence focus yarının ne getireceği belli olmaz satarken iyi olur hem