Şimdi Ara

Ford Focus II mi? Mazda 3 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende araba alıcam.araştırıyorum.mazda hakkında şimdiye kadar ciddi bir sorun duymadım.ama focus kullananlardan duyuyorum
    aynı şekilde volvo s40 kullananlardanda çok iyi şeyler duymadım.
    siz volvo ve mazdada ford ile aynı diyorsunuz ama sanki bana mazda daha başarılı gibi geliyor
    kullanmadım ama okuduğum duyduklarım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 3 Ekim 2007; 18:59:28 >
  • @Thegate

Ben Ford'a biniyorum. Ford çok satıyor. Bundan dolayı kalite kontrol sorunları olabiliyor. Ancak ciddi bir arıza yaşayanını duymadım.
    Birde alıcı kitlesi önemli. Focusu şirket için alanda var mesela.. Hor kullanılıyor.

Oysa mazda alanların profili farklı. Aracına keyifle biner iyi bakar, ailesiyle binmek için alır vs vs vs. Şirket aracı mazda göremessin.
    Ford bisiklet üretse yine satar ama mazdanın böyle bir lüksü yok. Çünkü belirli bir kullanıcı profiline hitap ediyor.
    Dolayısıyla kalite kontrol aşaması daha dikkatli ve kontrollü.

Sonuçta platformlar ve motorlar aynı olsada diğer ekipmanlar farklı oluyor. Mesela S40 ların bir serisinde ciddi ön düzen
    ve süspansyon sorunları vardı. Türkiye şatlarına çok uygun değildi. Sorunu giderdiler. Tabi avrupada bizim burdaki kadar
    büyük logarlar yok. Hatta belki logar da yok Adamlar logar yapıyor asfalt seviyesinin 5 parmak altında yada üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 4 Ekim 2007; 0:03:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: racerant

@Thegate

Ben Ford'a biniyorum. Ford çok satıyor. Bundan dolayı kalite kontrol sorunları olabiliyor. Ancak ciddi bir arıza yaşayanını duymadım.
    Birde alıcı kitlesi önemli. Focusu şirket için alanda var mesela.. Hor kullanılıyor.

Oysa mazda alanların profili farklı. Aracına keyifle biner iyi bakar, ailesiyle binmek için alır vs vs vs. Şirket aracı mazda göremessin.
    Ford bisiklet üretse yine satar ama mazdanın böyle bir lüksü yok. Çünkü belirli bir kullanıcı profiline hitap ediyor.
    Dolayısıyla kalite kontrol aşaması daha dikkatli ve kontrollü.

Sonuçta platformlar ve motorlar aynı olsada diğer ekipmanlar farklı oluyor. Mesela S40 ların bir serisinde ciddi ön düzen
    ve süspansyon sorunları vardı. Türkiye şatlarına çok uygun değildi. Sorunu giderdiler. Tabi avrupada bizim burdaki kadar
    büyük logarlar yok. Hatta belki logar da yok Adamlar logar yapıyor asfalt seviyesinin 5 parmak altında yada üstünde

doğru.sende haklısın

• @TheGate
    Sana yazarken bu arada cidden aklıma geldi. Geçen gün servisde bakıma götürmüştüm.
    Siyah bir c-max dizel geldi. Adam arabanın altını logara vurmuş. İşi garibi farketmemiş
    karteri patlattığını ve öyle yola devam etmiş. Araba sonra yağsızlıktan bitmiş tabi.
    Motordaki masraf 8.000 ytl idi. O paraya otosandan 0 motor getirdiler sonra.

Böyle kullanıcılarda var
  • bence mazda 3..focus tamam güzel araba ama çok var mazda alırsan farklı olursun
  • bence focus ama isterseniz bu linki tıklayınhttp://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=142
  • Arkadaşlar kesin olarak mazdada karar kıldım.

Şimdi sırada temiz bir mazda 3 bulmak var.

Tüm arkadaşlara fikirleri için teşekkürler.
  • renk olarak siyah kırmızı veya offroad düşün
  • En iyi seçim arkadaşım,benim aracım 2 gündür servisteydi.Bi gün babamın focus c-max i kullandım bi günde ablamın yarisini.Bugün arabama kavuştum ve ben meğer mercedes e biniomuşum dedim:)))Belki bu biraz abartı tabir oldu ama bu aracı kullanmak bana büyük zevk veriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: ekaran05

Arkadaşlar kesin olarak mazdada karar kıldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: ekaran05

Arkadaşlar kesin olarak mazdada karar kıldım.

doğru seçim... şimdiden hayırlı olsun...

bu seçimde ufak da olsa payım olduysa ne mutlu bana... bir insanı gerçekten memnun edecek bir araca yönlendirebildğim için...
  • insallah bulursun temizini
  • quote:

Orjinalden alıntı: infsphinx

quote:

Orjinalden alıntı: ERDM

16 kişi mazda yı önermiş ...
    10 kişi focus u önermiş...

sonuç ortada

erdem kardeş sen de 17. sin galiba...

tabii
  • iki aracada binmedim çok bir bilgim yok ama mazda 3 ü görünce dönüp bakıyorum elimde değil mükemmel bir tasarım
  • gerek dış gerek iç kısım.. göstergelerine ben de hayranım aracın..

quote:

Orjinalden alıntı: talkingbrother

iki aracada binmedim çok bir bilgim yok ama mazda 3 ü görünce dönüp bakıyorum elimde değil mükemmel bir tasarım
  • Benzinli ise Mazda 3
    Dizel ise Focus II
  • sedan ise: Mazda 3, hatchback ise: Focus
  • konuyu hortlatacağım:) 25bine kadar araba arıyorum mazda 3 sedanlar 2005 2006 görüntü olarak inanılmaz hoşuma gitti, sanırım o fiyatlara bulmak mümkün, peki mazda 3 lerin performansı nasıl? 160ı geçtikten sonra titreme sallama yapar mı? konforlu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunkizkalesi33

konuyu hortlatacağım:) 25bine kadar araba arıyorum mazda 3 sedanlar 2005 2006 görüntü olarak inanılmaz hoşuma gitti, sanırım o fiyatlara bulmak mümkün, peki mazda 3 lerin performansı nasıl? 160ı geçtikten sonra titreme sallama yapar mı? konforlu mudur?
    quote:

Orijinalden alynty: harunkizkalesi33

konuyu hortlataca?ym:) 25bine kadar araba aryyorum mazda 3 sedanlar 2005 2006 görüntü olarak inanylmaz ho?uma gitti, sanyrym o fiyatlara bulmak mümkün, peki mazda 3 lerin performansy nasyl? 160y geçtikten sonra titreme sallama yapar my? konforlu mudur?

harunkizkalesi33 karde? 1-2 yyllyk de?il 7-8 yillik konuyu hortlatmi?sin xD

• mazda3 diyosunuz ama bayilerde yokki? nasıl alsın adam, 5 ay kuyrukmu beklesin
  • tabiki focus 2
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.