Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.953
Cevap
12
Favori
488.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın fuarda çıkacak araçlar böyle....2011 model c-max var..yani Focus en yakın 2011 de yeni kasa çıkartır ama yeni motorlarla şimdiki kasayı sunarlar mı bilemem ?

The following major introductions will be presented at the 2009 show:

* Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde
    * 2010 Aston Martin Rapide
    * 2010 Audi A5 Sportback
    * 2010 Audi R8 Spyder
    * Audi e-tron concept [9]
    * 2010 Bentley Mulsanne
    * 2010 BMW X1
    * 2010 BMW X6 ActiveHybrid
    * 2010 BMW 7 Series ActiveHybrid
    * 2010 BMW 3 Series Coupe and Convertible facelift
    * 2011 BMW 6 Series facelift
    * BMW Vision EfficientDynamics concept
    * Bugatti Bordeaux
    * Bugatti Galabier 16C concept
    * Citroën C3
    * Citroën DS3
    * 2010 Ferrari 458 Italia
    * Fiat Punto Evo
    * 2011 Ford C-Max
    * 2010 Honda CR-V
    * 2010 Hyundai i10 Electric
    * 2010 Hyundai i30
    * 2010 Hyundai ix35
    * Hyundai ix Metro Concept
    * 2010 Jaguar XJ
    * 2010 Koenigsegg CCXR Trevita
    * 2010 Kia cee'd facelift
    * 2010 Kia Venga
    * 2010 Kia Sorento
    * Kia Forte LPI Hybrid
    * Kia cee'd Hybrid
    * Kia Sorento Hybrid
    * 2010 Lamborghini Reventón Roadster
    * Lexus LF-Ch full hybrid premium compact concept
    * Lotus Elise Club Racer [10]
    * 2011 Maserati GranCabrio
    * Mazda MX-5 Superlight concept
    * 2010 Mercedes-Benz SLS AMG
    * Mini Coupe Concept [11]
    * 2010 Opel Astra
    * 2010 Peugeot RCZ
    * 2010 Peugeot 5008
    * 20?? Peugeot BB1
    * 2010 Porsche 911 Sport Classic
    * 2010 Porsche 911 Turbo
    * 2010 Porsche 911 GT3 Cup
    * 2010 Porsche 911 GT3 RS
    * 2010 Porsche Panamera (European debut)
    * Rolls-Royce Ghost
    * 2010 Saab 9-5
    * 2010 Subaru Legacy (European debut)
    * 2010 Subaru Outback (European debut)
    * Toyota Auris HSD Full Hybrid Concept
    * Toyota Prius Plug-In Hybrid Concept
    * 2010 Toyota Land Cruiser
    * Volkswagen L1 concept
    * 2010 Volkswagen California
    * 2010 Volkswagen Caravelle
    * 2010 Volkswagen Golf BlueMotion
    * 2010 Volkswagen Passat BlueMotion
    * 2010 Volkswagen Polo 3dr
    * 2010 Volkswagen Polo BlueMotion
    * 2010 Volkswagen Polo GTI
    * 2010 Volkswagen R20 Golf
    * 2010 Volkswagen Transporter
    * 2011 Volvo C30
    * 2011 Volvo C70
    * 2010 Volvo XC60 R-Design

• 1.6L EcoBoost
    A 1.6L version. The engine is rated 180 bhp (130 kW) and 180 lb·ft (244 N·m).
  • şu anda Almanyada kölne yakın olan biri varsa bize direkt e-maile ulaşabilir yoksa info lara e-maillemek harici şansımız yok buda nasıl olur tüm ford europe a bayi ford sitelerine aynı ortak e-maili göndererek. Konunun taslağına gelince başlık FORD FOCUS III olabilir alt başlıkta istekler motor-dizayn-donanım gibi başlıklara bölünebilir.
  • Benim düşüncem..Artık motor ve tasarım konusunda birşey değiştiremeyiz...Vakit yaklışıyor..Ki söylenen motorlar iyi...

Bence donanım ve yalıtım vs gibi şeylerden söz etsek daha iyi ve gerçekçi olur..
  • Ford çözecektir diye umuyorum. Umarım dediğim gibi olur. Eski fiesta ve yeni fiesta arasında bariz fark var. Sağlam duruyor yeni fiesta ağır duruyor. KApısını açmak bu farkı görmeye yetiyor. Yeni focusu hayal bile edemiyorum, o güzel motorlar çıksın yukarıdaki resim gibi içi olsun yemede yanında yat olurum. Zaten Ford çok sevdiğim bir marka. Yorum yapmama gerek yok şayet fanatiğiyim markanın.

İçim burkulmuyor değil, ford.co.uk deki arabalara bakıyorum şahaneler. Türkiye'ye niye gelmiyor diyesim geliyor. Param olsun fazlasını veriyim onları aliyim istiyorum normal olarak her istediğimiz olmuyor :)
    2.0 ST çıkarsınlar focusa off offf millette alsın. 2.5 motor diye satamadı ST TR'de.
  • 2.0 ST kısa süre önce geldi diye biliyorum..

Bende bekar olsaydım almayı isterdim açıkcası.
  • ne yalan söyliyim ST alsam ne yolda çılgınlar gibi makas atarak giderim ne birşey yaparım o dönemleri atlattım. :) Bekar olsamda evlide olsam gene binerim focus ST ye :) nasıl anlatsam, aşk gibi birşey...

Sanırım sizin bahsettiğiniz Focus WRC ler ST stilli biraz daha düşük performanslı olanlar. Oda yeterli itiraz yok. Nasıl olsa ST'nin hakkını veren çılgın bir kullanım yapmayacağım.

NOT: bahsettiğim ST ler ingiltere sitesinde görülebilecek 4 kapılı ST'ler tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayki -- 18 Eylül 2009; 7:23:39 >
  • Ford focus 2011 nasıl bir şey isterdik gibi bir başlık yok ama ben istediklerimi yaxayım
    1:Ne olursa olsun isterse 1000cc motor olsun fakat şu ABS+TCS=ESP kısaca ESP standart olsun.
    2:Otomobilin içinde yumşak doku ve açık renkli malzemeler kullanılması.
    3:Otomobilin izolasyonunun kendi sınıfında en iyisi ve hatta bir sınıf üstte olması

aslında arkada dökdörtgen far değilde kuga nın arka farlarının yuvarlatılmış led tasarımlısı kullanılası gibi abuk sabuk isteğimde olurdu ama üsttekiler olmassa benim için focuda olmaz zaten mondeo yeni kasa 2.elde 30 bin tl ye titanium satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayki

ne yalan söyliyim ST alsam ne yolda çılgınlar gibi makas atarak giderim ne birşey yaparım o dönemleri atlattım. :) Bekar olsamda evlide olsam gene binerim focus ST ye :) nasıl anlatsam, aşk gibi birşey...

Sanırım sizin bahsettiğiniz Focus WRC ler ST stilli biraz daha düşük performanslı olanlar. Oda yeterli itiraz yok. Nasıl olsa ST'nin hakkını veren çılgın bir kullanım yapmayacağım.

NOT: bahsettiğim ST ler ingiltere sitesinde görülebilecek 4 kapılı ST'ler tabii ki

ST den kastım buydu pardon; Focus WRC 2.5i ST 225 Hp

Fiyatıda yaklaşık 39.000 Euro.
  • Bence 2,5 kasa tasarımını fazla bozmasınlar... Ama teknolojisini, motor gücünü arttırsınlar. Esp standart olsun. Renk yelpazesi geniş tutulsun.
    quote:

Orijinalden alıntı: perperek

Donanımhaberciler istiyorsanız bu yeni FOCUS III çıkmadan teknik, mekanik, malzemeyle alaklı ortak şikayet vedilekleri tekyazıd herkesin adıyla Türkçe-ingilizce-diğer dillere çevirecebilecek arkadaşlarda Almanca-ispanyola gibi dillere çevirirse avrupa merkeze mail halinde gönderlim bakalım ne yazacaklar....

çablonda sahip oldğunuz veya kullandığınız Ford marka araçlar gelecek Focus dan beklediğiniz özellikler gibiolabilir...yumşak paneller açık renk panel ve döşeme....izolasyonzağfı aklınıza ne gelirse ama ortak istekler olmalı.
  • kime pim atıcaz belirleyin ad soyad ile istediklerimi yazayım
    1.ESP en ölü donanımda bile standart
    2.Yumşak doku iç malzeme aydınlık renklerin hakim olduğu kokpit..
    3 Sınıfının üzerinde izolasyon başarısı.
  • Ben boş'um ilgilenebilirim düzen konusunda...bana yollayabilirsiniz...

Çeviri için bazıları yardım eder heralde almanca özellikle
  • Ben Focus 3 den şunu bekliyorum:

1) Makyajlı Focus 2 Dış Tasarımıyla fazlaca oynanmaması ( Diyeceksiniz ki o zaman F3 olmaz, haklısınız )

2) Sac kalınlığının biraz artırılması ( Nedense bana inceymiş hissi veriyor )

3) Hp / Tork gücünün artırılmasına paralel olarak ESP nin mutlaka standart hale getirilmesi.

4) Frenlerde daha başarılı bir çalışma

5) Değişik renk yelpazesi. ( Bu konu sanırım birazda otosan la alakalı )

6) Jant seçenekleri

7) Son dönemlerde nerdeyse bütün araçlarda ön farların dış çevresi genişletiliyor. Arabayı belki daha spor gösteriyor ama benim hoşuma gitmiyor bu. F2,5 da bile far çevresi biraz fazla geldi bana... Mesela üretimden kalkan 2006/2007/2008 vectralarda da bu durum var. Arabanın görüntüsünü çok fazla bozuyor.

Neticede c segmendindeki diğer araçlardan daha fazlasını bekliyorum. Bir jetta gibi ( onun da dış tasarımı hoşuma gitmiyor ) c ile d segmendi arasındaki gibi bir donanım. ve fazlası.

Elektrikli koltukları söylemeye gerek bile yok sanırım. Bu büyük ayıbın bir an önce giderilmesi gerekiyor.

Benden bu kadar... Çok şey mi istedim ne ?

• Focus 3 de

1.ESP standart
    2.Ses yalıtımı iyileştirilmeli kesinlikle
  • Ben deFocus 3 den şunları bekliyorum:

1) Makyajlı Focus 2 Dış Tasarımıyla fazlaca oynanmaması ( Diyeceksiniz ki o zaman F3 olmaz, haklısınız )

2 )-

3) Hp / Tork gücünün artırılmasına paralel olarak ESP +tcs nin mutlaka standart hale getirilmesi.

4) Frenlerde daha başarılı bir çalışma

5) Değişik renk yelpazesi. ( Bu konu sanırım birazda otosan la alakalı )

6) Jant seçenekleri özellikle çok kollu şık bir jant

7)-

Neticede c segmendindeki diğer araçlardan daha fazlasını bekliyorum. Bir jetta gibi ( onun da dış tasarımı hoşuma gitmiyor ) c ile d segmendi arasındaki gibi bir donanım. ve fazlası. üst sınıf hissini alt sınıfta hissettirecek şekilde. tok ve kaliteli bir duruşu şart.
    8- opsiyon donanım paket değil parça parça olsun. deri koltuk istemediği için x paketten mahrum kalmak hoş değil.

Elektrikli koltukları söylemeye gerek bile yok sanırım. Bu büyük ayıbın bir an önce giderilmesi gerekiyor. mondeodaki gibi 6-8 yöne ayarlı koltuk üst seviyede opsiyon olmalı

Benden de bu kadar...

• :)

Mustafa-T, nerdeyse % 95 alıntı ( kopya ) yapmışsın...

Dalga mı geçtin ciddi misin bilmiyourm..

Eğer ciddiysen özellikle f2,5 kasa tasarımının değişmemesi ya da fazla oynanmaması konusunda hem fikir olduğumuza sevindim.
  • e-mailde buranın adresinin verilmesi unutulmasın ki daha bi ciddiye alınsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus_smmm

:)

Mustafa-T, nerdeyse % 95 alıntı ( kopya ) yapmışsın...

Dalga mı geçtin ciddi misin bilmiyourm..

Eğer ciddiysen özellikle f2,5 kasa tasarımının değişmemesi ya da fazla oynanmaması konusunda hem fikir olduğumuza sevindim.

ciddiyim biraz üşendim ve eklemek istediklerim vardı. dediğiniz gibi %95 aynı fikirdeyiz
  • işin aslı donanım seviyesi olarak focus gerçekten üst sınıf kadar donanımlı. tek tük malzeme kalitesi sorunu vardı. onları giderseler ve avrupadaki donanım seviyesi türkiyeye daha çok ithal edilse ( altaki focus II türkiyeye numunelik yollanan bir araç ve sahibi araca pek bidolu adını takmış bence haklıda.) benim açımdan süper olur. yol sesi sorunu ilerleyen zamnlardaki tıkırtı sorunları. bir çok kez dile getirdiğim daha kaliteli döşemeler. yine opsiyonel ahşap yada metal görünümlü iç detaylar. benim istediğim şeyler bunlar. yani otosan araçta opsiyona önem vermeli her zevke göre araç ithal edilmeli. ben 1-2 ay beklemeyi göze alırım eğer istedğim araç beklemem sonunda elime geçebilecekse

gibi gibi.

ayrıca turbo sorunu riskinin minumum seviyede olduğu bir tdci motor çok güzel olur

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.