Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.953
Cevap
12
Favori
488.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus II ile Fiesta nın resimlerini yanyana koyup uzun uzun bakın.

Bence Focus III de bu ikilinin yanına konduğunda çok da değişik durmayacak, şimdikinden daha haşmetli bir minik Mondeo havasında olacak.

Bence

İnşallah yeni nesil şanzıman/motor seçenekleri gelmekte gecikmez,
    Fiat ta son zamanlarda epey yeni nesil dizel/benzinli motor geliştirdi bakalım Koç grubu iki markanında yeni teknolojilerini bizlere sunacak mı?
  • Ben artık pek yorum getiremiyorum tasarımla alakalı son c-max çıkınca içi hakkında fikrim oldu ama dışı hakkında zikrim kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczist

quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

Sn. eczist geçen hafta ford USA ya, sizin mesajınızın anlamını taşıyan hatta biraz daha ileri giderek diğer markalara yöneleceğim tehditinde bulunarak bir mail attım. 3 Gün sonra cevap verdiler ve bahsettiğiniz nitelikteki motorlar yakın zamanda ortaya çıkacak diyerek yine açık kapı bıraktılar ve bu tür bilgiler için avrupa ford ve türkiye ford a mail atın veya tel açın diye de öneride bulundular. Hatta tel numarası da vermişler. Denemedim ama şimdi mail atsam ecoboostlar ne zaman satışta olacak diye bizimkilere o da ne derler.

ben geçen hafta bir ford yetkilisine sormuştum, aldığım cevap çok komikti, ''focus zaten yeni kasa değiştirdi 4-5 yıl kasa değişmez'' dedi:) ford çalışalarına daha makyajla kasa eğişimi arasındaki farkı öğretemiyosa ecoboost motorlar sorulunca ne cevap verirler merak etmiyor değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Açıklamalar iştah açıcı !

Focus umu zamanı geldiğinde daha yüksek sürüş kalitesine sahip daha da performanslı bir modelle yenilemek isterim.

Ya Focus III ü bekleyeceğim ya da kendimi karşıma alıp "bak Tolga yaş neredeyse yolun yarısı sayılır,vazgeç sürat yapmaktan" diyerek otomatik vitesli viraja giremeyen yokuşta bayılan hamur gibi yumuşak bir aile sedanı alacağım!

Hangisini yaparım sizce?

:) a şıkkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: perperek

cmax i spy lerinden sonra gelecek focusun iç kabini fiest mondeoarasıolacüı kesinleşti.

FORD FOCUS III 2011

c-max in içi mi bu???... focus da aynı olur ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: perperek

Ford focus 2011 nasıl bir şey isterdik gibi bir başlık yok ama ben istediklerimi yaxayım
    1:Ne olursa olsun isterse 1000cc motor olsun fakat şu ABS+TCS=ESP kısaca ESP standart olsun.
    2:Otomobilin içinde yumşak doku ve açık renkli malzemeler kullanılması.
    3:Otomobilin izolasyonunun kendi sınıfında en iyisi ve hatta bir sınıf üstte olması

aslında arkada dökdörtgen far değilde kuga nın arka farlarının yuvarlatılmış led tasarımlısı kullanılası gibi abuk sabuk isteğimde olurdu ama üsttekiler olmassa benim için focuda olmaz zaten mondeo yeni kasa 2.elde 30 bin tl ye titanium satılıyor.

4: Bluetooth ve sesli kontrol sistemi
  • arkadaşlar bu başlıktan henüz haberim oldu hoşuma gitti yeni kasayı bekleyen bir focus fanatiği olarak donanım konusunda hepinize katılıyorum.. özellikle de esp konusunda + bluetooth ve sesli kontrol sistemi+xenon far (opsiyonel de olsa)... tüm rakiplerinde böyle şeyler nerdeyse standartken bir focuscu olarak çok gücüme gidiyo bu eksikler...

bu istekleri yurtdışına iletmek konusunda pek katılmıyorum diyebilirim.. çünkü fordun türkiye politikasını otokoç belirliyor... türkiyeye sokulacak donanım seviyelerine pazarlık aşamasında karar veriliyor.. bence burda yakınımızda çözülmesi gereken sorunlar var diye düşünüyorum... bildiğim kadarıyla (yurtdışındaki arkadaşlar eksiğim varsa düzeltsin lütfen) avrupa da focusun enaz 7-8 donanım seviyesi var... xenon far, deri koltuk, koltuk ısıtma, katlanan ayna, belkide hafızalı koltuk, bluetoth vs.. donanımlı focuslar avrupada FII lerde bile vardı sanırım.. biz bunalrın hiçbirini göremedik bunun sorumlusu otokoç değil mi???.... ben ce onlara duyurmalıyız sesimizi gibime geliyo...

donanımla ilgili istekleriniz bir otomobil fanatiği olarak benim de isteklerim.. keşke bunları ilgili yerlere duyurabilsek ve isteklerimize cevap alabilsek.. bunun için ben de elimden geleni yapmaya hazırım

• Bu durumda yapılacak şey basit ama bi o kadar da olanaksız...

Otokoç getirecek focusları ve kimse almayacak... Bakalım neler oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus_smmm

Bu durumda yapılacak şey basit ama bi o kadar da olanaksız...

Otokoç getirecek focusları ve kimse almayacak... Bakalım neler oluyor ?

bahsi geçen doanımlar herkesin istekleri bence ... niye satılmasın ki?? büyük motorlardan bahsetmiyorum... rakiplerinde zaten var olan donanımlardan bahsediyorum... bu donanımlara sahip focuslar olsa herkes alır
  • Focus gibi 4-4 lük bir araçta tabi ki esp,xenon,bluetooth,usb vs olsa daha iyi olur.

Pazarda ve kullanıcıların gönlünde yer etmiş modellerin ekstra versiyonları da satılır,alıcısı illa ki olur.

Distribütör bu durumdan marka imajı/potansiyel müşteri memnuniyeti adına da faydalanabilir ve kotayı mantıklı tutarsa stok maliyetlerinden çekinmesine gerek de kalmaz.
  • arkadaşlar yeni focus ateşi söndü galiba burası çok yavaşlamış... güncel bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum
  • Selamlar
    ateş sönmesin dedim bakın yeni bir çizim daha ama bu hafta ki otohaber de yeni focus 3 diye resimler cıktı acaba ne kadar dogrudur?

FORD FOCUS III 2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 27 Ekim 2009; 15:17:21 >
  • otomobil fuarlarında boy göstermediği sürece....kesin bir tasarım bilgisi veremeyiz..otohaberi bende gördüm fiesta çakması gibi olduğundan kapak resmi almadım
  • Ortaya çıkan çizimlerin hiç birisi sedan tasarımına uymayacak çizimler. Bence Focus da Honda gibi Sedan ve HB farklı olsa iyi olur. Sportif bir HB tasarımı sedana uymuyor. Güzel oturaklı bir sedan tasarımı da sportif bir HB'ye uymuyor. İkisi bir arada olmuyor.
  • sadece jantlara bakıp ps diyebiliriz. 4 bijon kullanmazlar heralde?
    quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar
    ateş sönmesin dedim bakın yeni bir çizim daha ama bu hafta ki otohaber de yeni focus 3 diye resimler cıktı acaba ne kadar dogrudur?

FORD FOCUS III 2011

• Focus 3 2010 yılında piyasada olacak diyorlar...

umarım

1.6 135 hp 310 nm tork tdci motor (fiat motorundan iyi olsun diye)
    çift kavramalı otm vites (focusta var artık)
    esp+tcs standart
    adam gibi bi jant
    xenon far

olur
  • motoru 1.6 yerine 2.0 yaparsak..zaten hepsi focus'da var....ama türkiyede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

motoru 1.6 yerine 2.0 yaparsak..zaten hepsi focus'da var....ama türkiyede yok

haklısın vallaha
  • yaniii daha fazlasıyla istiyoruz... 17' opsiyonlar..Navigasyon gibi..
  • quote:

çift kavramalı otm vites (focusta var artık )

Hangi Focus'ta var. Benim bildiğim yok, merak edip sitesine baktım, orada da göremedim çift kavrmalı şanzımanı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.