Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.953
Cevap
12
Favori
487.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ok. Keşke Dış kasa hiç değişmese.. Ama işçilik ve donanım üst seviyede olsa.
    quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

quote:

Orijinalden alıntı: focus_smmm

:)

Mustafa-T, nerdeyse % 95 alıntı ( kopya ) yapmışsın...

Dalga mı geçtin ciddi misin bilmiyourm..

Eğer ciddiysen özellikle f2,5 kasa tasarımının değişmemesi ya da fazla oynanmaması konusunda hem fikir olduğumuza sevindim.

ciddiyim biraz üşendim ve eklemek istediklerim vardı. dediğiniz gibi %95 aynı fikirdeyiz

• Önden iyi ama arka taraflar felan değişmeli 4K 5K hepside....2004 den beri arkdşler az değil yani...Yeterince meyve topladı ford bu modelden..haksızmyım....Yukarda perperek bahsetmişti isteklerinizi mail veya pm olarak isminizi aracını veya eklemek istedikleriniz diye bana ulaştırabilirsiniz şimdilik sizinkileri alıyorum tabi..bundan sonrakiler için isteğim bu
  • hiç güzel deil be.. bana göre en gzel focus 2006 model Ford Focus Ghia.. tip müthişş
  • kaç kişiden pm geldi istekler ortak yöndemi ?
  • Hepsi ortak sayılır ..özel olarak sen birde bi ark. attı gerisi buraya yazdı...

iyi Yalıtım
    Motor beklentisi
    Türkiyeye iyi Donanım gelmesi
    Şuanki tasarıma yakın olması
  • Çabalarınızı taktir etmemek mümkün değil ama bence F III şu an değiştirilemeyecek aşamadadır,belkide ön üretim başlamıştır..
  • Bence de ama olsun Belki yalıtımı değişebilir birde türkiye ye gelecek donanımlar...Motor ve tasarım bizim işimiz değil
  • ortaya çıkan ipuçları nedeniyle tasarım ve motor anlamında endişem yok.

ancak donanım konusu gerçekten önemli, özellikle esp'li araç almak sıkıntı olmaktan çıkmalı. forumda bir çok arkadaş esp'li araç için aylarca sonrasına gün verildiğini söylemişlerdi ki artık bu saçmalığın ortadan kalkması lazım.

gerçekten heyecanla bekliyorum focus III'ü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zooropa -- 27 Eylül 2009; 16:50:15 >
  • arkadaşlar eğer forddan istekte bulunacaksanız bence otomatik vites seçenekleri daha fazla çeşitteki motorla satın alınabilmeli. dizelde zaten yok. fakat benzinlide sadece 100 hp.lik motorla alınıyor olması büyük kayıp. dizellerde otomatik veya farklı bir şanzıman seçeneği gelecek mi ayrıca ?
    saygılar.
  • Ben halen dış kasanın değiştirilmemesi taraftarıyım.

Tıpkı 1908-1927 yılları arasında üretilmiş olan belki de fordu fort yapan Ford T modeli gibi... Kaynaklara göre sadece 5 farklı modeli varmış.

Şimdi Renault Fluence içinde bazı renaultcuların olumsuz yorumları var. Hatta gidip megane 2 / 3 alırım diyenlerde...

Ford Makyajlı 2 kasa değişimi olmasın ama teknolojisi ve donanımı artırılsın...

F3 diye çıkacak olan kasa farklı bir isimle çıksın.

Çokmu ütopik isteklerde bulundum acaba ?
  • errrrr , haklısın Powershift (çift kavramalı) ecoboost motorla sunulacak inş ülkemize de getirilir.

focus_smmm, İsim değişikliği kesinlikle HB de olmaz focus ismi tutuldu asla değişmezler ama Sedan da farklı pazar arayışıyla belki olur...Toyota,Vw,Reno gibi
  • focus_smmm ben kasa değişikliğinin olmasından yanayım. işin gerçeği focus II'ler kinetik tasarım unsurları kullanılarak makyaja tabii tutulduktan sonra çok çekici bir hale geldiler, öncesindeyse çok kaliteli olmasına rağmen tasarım açısından iddialı bir araç değildi bence, açıkçası focus I'in ardından bu anlamda beklediğimi bulamamıştım. kendi aracım diye söylemiyorum ama :)) bence aynı kasayı koruyabilecek olan araç, tasarımıyla devrim yaratmış ve bir çok farklı marka için esin kaynağı olmuş olan focus I'dir. tabii onun devam etmesi fikri seninkinden daha ütopik . bir de sanırım golf 6'nın sadece makyajla piyasaya sürülmesinin yarattığı hüsranı focus'ta görmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus_smmm

Ben halen dış kasanın değiştirilmemesi taraftarıyım.

Tıpkı 1908-1927 yılları arasında üretilmiş olan belki de fordu fort yapan Ford T modeli gibi... Kaynaklara göre sadece 5 farklı modeli varmış.

Şimdi Renault Fluence içinde bazı renaultcuların olumsuz yorumları var. Hatta gidip megane 2 / 3 alırım diyenlerde...

Ford Makyajlı 2 kasa değişimi olmasın ama teknolojisi ve donanımı artırılsın...

F3 diye çıkacak olan kasa farklı bir isimle çıksın.

Çokmu ütopik isteklerde bulundum acaba ?

işin aslı focus II ilk çıktığında hiç beğenmemiştim. çok şey duruyor. ama II.5 daha estetik oldu. focus III için temennim küçük mondeo gibi durması. uzay mekiği gibi olmasın misal çıkacak olan yeni c-max içi dışı bana hitap etmiyor. inş onun gibi olmaz

• Son yıllarda taşıtların far kısımları gereksiz yere boylamasına genişletildi... Araca spor bi hava verdi. Ama benim hoşuma gitmedi açıkçası... F2.5 da bile biraz fazlalık var. Ama kabul edilebilir düzeyde... Tabiki hb düşünen arkadaşlar için süper olur bu. Ancak ben sedancıyım. Eee yaş da 37 olmak üzere... Bindiğim arabanın benle özdeş olmasını isterim görüntü olarak... Hayatım boyunca spor arabalara hiç özenmedim. Ve jeeplere de özenmedim. Mesela bizim patronun 6200 motor jeepi var. Çokhaşmetli bişi. Ama benim ilgimi çekmiyor... Neticede ben F2.5 tasarımı çok beğendim. Eğerki F3 bu konseptten çok farklı çıkacak olursa F2.5 a devam ederim. F3 ün ise sadece teknolojisini kıskanırım.

Birde bu kasa değişiklikleri bana anlamsız geliyor arkadaşlar... Bir renault, bir tofaş böylemiydi? Biz böyle alışmadık ki!...

Kasayı değiştiriyorsanız ismini değiştirin.. Yeni dizaynı almak isteyen gitsin onu alsın. Benim gibi klasik kafalarda gider F2.5 alır.

Bu noktada renault un yaptığını beğendim doğrusu. Adam istiyorsa gider fluence alır beğenmiyorsa megane dan devam eder.

• ütopik diyorsun ama gene forumda yayınlanmıştı...

Yanlış hatırlamıyorsam Brezilyada hem f1 hemde f2.5 aynı anda satılıyor...

quote:

Orijinalden alıntı: zooropa

focus_smmm ben kasa değişikliğinin olmasından yanayım. işin gerçeği focus II'ler kinetik tasarım unsurları kullanılarak makyaja tabii tutulduktan sonra çok çekici bir hale geldiler, öncesindeyse çok kaliteli olmasına rağmen tasarım açısından iddialı bir araç değildi bence, açıkçası focus I'in ardından bu anlamda beklediğimi bulamamıştım. kendi aracım diye söylemiyorum ama :)) bence aynı kasayı koruyabilecek olan araç, tasarımıyla devrim yaratmış ve bir çok farklı marka için esin kaynağı olmuş olan focus I'dir. tabii onun devam etmesi fikri seninkinden daha ütopik . bir de sanırım golf 6'nın sadece makyajla piyasaya sürülmesinin yarattığı hüsranı focus'ta görmek istemiyorum.

• doğru, Kuzey Amerika'da da yakın zamana kadar focusI satılıyordu, ama şimdi onu maalesef ucubeye döndürülmüş bir halde(çok ağır bir makyajla) satıyorlar Amerika'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zooropa -- 27 Eylül 2009; 22:41:27 >
  •  FORD FOCUS III 2011

FORD FOCUS III 2011

bu nasıl arkadaşlar? kasa pek değişime uğramamış, böle olursa makyaj gibi olur, bi çok kişinin istediğiyde bu zaten....

• bu kasa 2004 de çıktı 2008 de iyi bi makyaj yedi şimdi ki tasarıma benzer çıkması satışlarını düşürür nitekim eskisi gibi değil geriye düşmeye başladı focus
  • böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum. bu çok kötü bence, güncel kasa çok daha güzel.

quote:

Orijinalden alıntı: eczist

FORD FOCUS III 2011

FORD FOCUS III 2011

bu nasıl arkadaşlar? kasa pek değişime uğramamış, böle olursa makyaj gibi olur, bi çok kişinin istediğiyde bu zaten....

• bencede.. Güncel Kasa çok güzel...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.