Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.953
Cevap
12
Favori
487.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 2012 hb ile 2013 hb arasında çok fark var mı karar değiştirtecek kadar? ne fark var? (titanium için konuşuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

beyler 2012 hb ile 2013 hb arasında çok fark var mı karar değiştirtecek kadar? ne fark var? (titanium için konuşuyorum)

1. Göstergelerin ortasındaki ekran yenilerde küçüldü
    2. Aktif ön ızgara kaldırıldı
    3. Led iç ortam aydınlatmasındaki led sayısı azaldı
    4. Direksiyonda sağ boşluktaki tuş bölümü kaldırıldı
    2013 modelde olup 2012 modelde olmayan özellik yok diye biliyorum.
    5. Göstergelerdeki rakamların boyutları değişti (muhtemelen kimse fark etmemiştir)

Bu konudaki yazmış olduğum mesajlarda bunlardan bahsetmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    hocam senin yazılarını konularını zaten takip ediyorum Allah razı olsun, bide bagaj meselesi vardı ondan da bahsedersen sevinirim
    yani sonuç olarak 2012 yerine 5000-7000 tl bütçeyi arttırıp 2013lere bakmaya gerek var mıdır? şu an yok gibi gözüküyor
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Bak bagaj olayını bende bilmiyorum ;)
    Benim bagajda ince stepne var

• kahraman202 kullanıcısına yanıt
    2013lerde stepne alta mı alınmış kaldırılmış mı ne olmuş bagaj artmıştı? senin dediğine göre inceltilmiş, birisi litresine kadar yazmıştı ama koca forumda nerden bulacaz şimdi o mesajı
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Sedan;
    Ince stepne: 421
    Kalın stepne: 372

• 2013 style için yolcu airbag açılıp kapatılabiliyormu önemli
    cevap verirseniz memnun olurum..
  • Kapatılıyor kullanım klavuzuna bakarsanız görürsünüz nasıl yapılacağını.
  • arkadaşlar focus 3 düşünüyorum 45 gibi bütçem var sizce değer mi lpg mi dizel mi almam lazım benzinli yokuşta gitmiyo diyorlar o paralara başka araç olabilir mi styla plus mu alsam lpg veya dizel ¿¿¿¿¿

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili focus kullanicilari 1.6 benzinli focus normal kullanimda ortalama kac kurus yakar yada litre ?

• ben yeni aldım. istanbul trafiğinde, artı yokuşlarla dolu mahallemde 100 kilometrede 10 litre benzin yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

arkadaşlar focus 3 düşünüyorum 45 gibi bütçem var sizce değer mi lpg mi dizel mi almam lazım benzinli yokuşta gitmiyo diyorlar o paralara başka araç olabilir mi styla plus mu alsam lpg veya dizel ¿¿¿¿¿

ben lpg ile kullanıyorum yokuşta gitmediği koca bir yalan arabanın güç değerleri ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2013lerde stepne alta mı alınmış kaldırılmış mı ne olmuş bagaj artmıştı? senin dediğine göre inceltilmiş, birisi litresine kadar yazmıştı ama koca forumda nerden bulacaz şimdi o mesajı

f3 sedan
    2011 lerde kalın stepne bagaj 370 lt
    2012 sonrası ince stepne bagaj 420 litre..(2012 2. el alacaklar emin olmalı hangi aylarda bu gelişme oldu bilmiyorum)

ilk çıktığında ben bu arabayı almam diyordum sırf bagaj hacmi ve çok yakan 1.6 benzinli motoru ile, 1 sene sonra bagaj 420 lt ye, 1.0 turbo motor çıkınca, test sürüşünden sonra aldım.
    bagaj ağzı dardır, en büyük boy full dolu tekerlekli valizi almaz.. eski aracım era 390 lt idi, bu 420 olunca sıkıntı çıkarmadı. 5 kişilik aileyiz sadece deniz tatilinde bagaj full oluyor zaten.

• 1. vitesten 2. vitese geçerken arabanın altından mekanik sesler geliyor. bu normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.KNC

1. vitesten 2. vitese geçerken arabanın altından mekanik sesler geliyor. bu normal midir?

Normal değil baktırılmalı.
  • quote:

1. vitesten 2. vitese geçerken arabanın altından mekanik sesler geliyor. bu normal midir?

Bunun tüm araçlarda olması size normal geliyorsa normaldir, aksi taktirde sorun ;)

Hepsinde var, 1'den 2'ye geçişte debriyajı yavaş bırakmak gerekir. Bununla ilgili farklı sitede açılmış konu var. Isterseniz pm gönderirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Bunun tüm araçlarda olması size normal geliyorsa normaldir, aksi taktirde sorun ;)

Hepsinde var, 1'den 2'ye geçişte debriyajı yavaş bırakmak gerekir. Bununla ilgili farklı sitede açılmış konu var. Isterseniz pm gönderirim..

uzun uzun okumadım ama turbo beslemeli araçlarda 1.vites sadece kalkışdır hızlı bir şekilde gaz yükü kesildiği anda vites değiştirlirse sorun yaşanmaz veya en yüksek devirde vites değiştirirseniz zaten yüksek devir senkronizasyonu yakalanır.Birde Ford araçlarda araç kendi torku için gaz verir ben rampada dahi ilk kalkışda gaz vermem aracın otomatik vites sistemindeki gibi gazı kendi ayarlamasını beklerimki ayarlıyorda biraz sabırla sorun çözülür alışkanlık konusu ama illa ses geliyorsa durum başkadır.

• Selam arkadaşlar 41.000 tl 40.000 km focus titanium 2011 alınırmı?

38.000 TL ye 80 binde collection olanı var sizce hangisi?
  • dediğim ses vites kolunu 2'ye geçirirken çıkıyor, yani daha debriyajdan ayağımı çekmeden.
  • Arkadaşlar dün 2014 focus Trend x Hb ALDIM VE CYCLONE navigasyon taktırdım. Gerçekten arabanın tüm iç havası değişti.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.Sadece telefonda ki müzikleri ortama vermeyi beceremedim.
    Artı camların etrafını da krom kaplattım.Görüntü çok hoş oldu.Varsa boyle bi niyetiniz hiç düşünmeden yaptırın bence.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.