Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.953
Cevap
12
Favori
488.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araci ilk alirken fordun ariza cikartacagi ile ilgili tavsiye edenler olmuş idi.bu yuzden tam emin olmayarak fakat cok severek aldim. Hala da piyasadaki en iyi arac bana gore bu fiyat araliginda.Degistirmek istesem alacagim araclar en az 20 bin pahali. Suphe dememin sebebi buydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra ve octavia bence en az Ford kadar iyi.
    Ford'un bagajı muadillerine göre hep sıkıntılı oldu.

• arıza şampiyonu, chevrolet, opel ve fransız arabalarıdır. özellikle psa grubu..
    sizin ki şanssızlık olmuş. ama sorun çözülsün yeterki kronik olmayan her arıza kabullenilebilirdir.
  • Arıza her marka otomobilde olur, ama ateş düştüğü yeri yakar ister istemez araba sahibini olumsuz etkiler.

• Beyin degisimi ile duzeldi arac simdilik

• arkadaşlar merhaba bu 1.6 ti-vct fosuc 3 araçların lpg uyumu nasıl araç alıcam lpli bilgilendirirseniz sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurk32

arkadaşlar merhaba bu 1.6 ti-vct fosuc 3 araçların lpg uyumu nasıl araç alıcam lpli bilgilendirirseniz sevinirim....

+1
  • quote:

arkadaşlar merhaba bu 1.6 ti-vct fosuc 3 araçların lpg uyumu nasıl araç alıcam lpli bilgilendirirseniz sevinirim....

8000 KM oldu takalı zavoli taktırdım benzinden farkı yok motor uyumu çok iyi lpg'siz kullanmam ben şahsen benzin fiyatları bu haldeyken.
  • style donanım paketinde alarm olmadığından dolayı, anahtardan kilitleme yaparken kilit tuşuna sadece 1 kere basmak yeterli midir? 2 kere basmanın bir manası var mıdır?
  • quote:

10.000 kilometrede zawoli taktırdım performans farkını anlayamadım çok da ekonomik oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruma hala cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

style donanım paketinde alarm olmadığından dolayı, anahtardan kilitleme yaparken kilit tuşuna sadece 1 kere basmak yeterli midir? 2 kere basmanın bir manası var mıdır?

Focus 3lerde çift kilit özelliği veya/alarm yok.

Bir kere basmanız yeterli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 27 Mayıs 2014; 11:29:45 >
  • cevap için teşekkürler, peki kilit tuşunda 2 tane kilit resmi olmasının sebebi ne olabilir?
  • maestro_34 kullanıcısına yanıt
    Sebebi bilmiyorum. Kullanım kitapçığında çift kilit yazar ancak gerek kitapçık gerekse anahtarın dış kısmı üniversal olduğu için tek tip.

• kilit tuşu bir kez basıldığında kitler 3 saniye basılı tutulduğunda camları kapatır iki kez üst üste basınca bişey oluyor mu sanmiyorum çünkü deneyimlemedim böyle bir şey kitapçıkta da daha fazla bir bilgi yok
  • focus el kitabında şöyle yazıyor;(sayfa 33)

Uzaktan kumanda ile kilitleme:kilit düğmesine basınız

Burası tamam, yani bizim yaptığımız tek bir kez basarak kilitleme

Bir de şu var;

Çift kilit sistemi

Çift kilit sistemi, kapıların içeriden açılmasını engelleyerek hırsızlığa karşı koruma sağlayan bir özelliktir.

Anahtarla çift kilitleme

Anahtarı 3 saniye içerisinde iki kez kilit konumuna getiriniz.

Uzaktan kumanda ile çift kilitleme

Kilit düğmesine 3 saniye içerisinde iki kez basınız.

Şimdi buraya kadar kilitleme olayıydı, bunun devamında ise kilit işlemleri yapıldığında sinyaller nasıl yanıyor o var;

Kilitleme ve kilit açma onayı (sayfa 34)

Not: Aracınızda çift kilitleme işlevi varsa, sinyal lambaları sadece merkezi kilitlemeyi etkinleştirdikten sonra bir kez ve ardından çift kilitlemeden sonra iki kez daha yanıp söner.

Kapıları kilitlediğinizde sinyal lambaları bir kez yanıp söner.

Kapıları çift kilitlediğinizde sinyal lambaları üç kez yanıp söner.

Durum budur, dolayısıyla çift kilitleme denen bir olay var 2 kez basılarak yapılan...

• maestro_34 kullanıcısına yanıt
    Bende onu söylüyorum. Kitapçıkta yazsa da araçta öyle bir özellik yok. Dünya çapında kitapçığı basarken tek tip basıyorlar ve tek tip anahtar plastiğinden yapıyorlar.

Aracınızla ilgili pm olarak gönderdiğim linkten her türlü bilgiyi öğrenebilirsiniz. Fabrika üretim tarihi, yazılım durumu, donanım vs

• cam fıskiyesinin yönünü nasıl değiştiriyoruz?
  • 2011 fors focusum o. var gecen yol arav 19bindeyken lpg taktirdim. Bu lpg katkılarından kullanmak mantiklimi. Bazen benzin istasyonlarinda görüyorum 15 tl 30 tl felan oluyor. Bi kez bir tane aldim lpg tanki bosken uyguladilar ama ben yakit tuketiminde bi fark göremedim. Dizel araclarda yakit katkisi yararli oluyormuş ama lpg de pek farketmes diyolar

• arkadaşlar kullananlar ve ford hakkında bılgı sahıbı olanlar bı konuda yardımcı olabılırlermı bı arac buldum eskı aracımı takasla dusunuyorum konustum galerıcıylede ılanda yazdıklarının bazıları yanlıs bırde bu arabada yokus kalkıs destegı ve esp vs varmıdır arka tampona baktım fakat resımden sensor goremedım yardımcı olabılırmısınız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bzm-motors-titanium-focus-1.6-tdci-beyaz-full-115-bg-164975750/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronık -- 4 Haziran 2014; 1:05:31 >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.