Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.953
Cevap
12
Favori
487.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gözlük saklama bölümünün sagında ve solunda 2 uzunlanasima şerit olarak..

Daha önceki mesajlarımda resmini eklemiştim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Gözlük saklama bölümünün sagında ve solunda 2 uzunlanasima şerit olarak..

Daha önceki mesajlarımda resmini eklemiştim..

2 adaet kapı saklama gözünde
    2 adet ön kapı açıcıların yanında
    2 adet gözlük kabının yanında,
    1 adet de bardaklığın orada var benim araçta!
    8 ve 9 yok!..
  • vakur42 V kullanıcısına yanıt
    Aksam ayaklarınızın olduğu boşluğa bir bakın derim..

Beni yanlış anlamanızı istemem ancak arka cam silecek suyundan sonra bunu da duyunca insan ister istemez bu araca sahip mısınız diye şüphe duymuyor degil..

• quote:

Aksam ayaklarınızın olduğu boşluğa bir bakın derim..

Beni yanlış anlamanızı istemem ancak arka cam silecek suyundan sonra bunu da duyunca insan ister istemez bu araca sahip mısınız diye şüphe duymuyor degil..

Evet, ben de olsam öyle dusunurdum!
    H.içi bütün gün hanimda araç ben sadece h.sonlari hava iyi olursa bi yerlere gidersek araca binebiliyorum...

• vakur42 V kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ayak bölmesine hava karanlikken bakın. Güle güle kullanın ;)

• bizim arabaya alarm takılabiliyor mu? sonradan alarm taktıran var mı aranızda? geçen gün şerefsizin biri lastiği bıçakladı da kaskodan değiştirmek zorunda kaldım. lastiğin tanesi 400 tl.
  • arkadaşlar kontağı açınca arabayı çalıştırmadan önce bir iki saniye vınlama sesi geliyor. araba daha yeni bir haftalık. sebebi nedir? normal midir?
  • 2013 1.6 tdci trend x ile aranıza katıldım. Araç 8 binde. Rölantide titreme var, bu sorunu çözenler nasıl çözmüş acaba?
  • ayrıca park sensörü işini ne yapayım ne kadara patlar??
  • birde aracın deposu kaç litre dizellerde trend x
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.KNC

arkadaşlar kontağı açınca arabayı çalıştırmadan önce bir iki saniye vınlama sesi geliyor. araba daha yeni bir haftalık. sebebi nedir? normal midir?

Soyle bir ses mı?

http://www.youtube.com/watch?v=dvF5NJ7YjpY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 10 Mart 2014; 16:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

2013 1.6 tdci trend x ile aranıza katıldım. Araç 8 binde. Rölantide titreme var, bu sorunu çözenler nasıl çözmüş acaba?

Çözüm yok gibi. PM'den size detaylı bilgiyi gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 10 Mart 2014; 16:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

birde aracın deposu kaç litre dizellerde trend x

53 lt.
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    hocam videoda ben bir ses duyamadım. benim arabadaki 1-2 saniyelik yüksek sesli bir vınlama. sarı renkli ışıklar sönünce ses kesiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.KNC

arkadaşlar kontağı açınca arabayı çalıştırmadan önce bir iki saniye vınlama sesi geliyor. araba daha yeni bir haftalık. sebebi nedir? normal midir?

Soyle bir ses mı?

http://www.youtube.com/watch?v=dvF5NJ7YjpY

şimdi duydum. bu sese benziyor ama dediğim gibi, sürekli değil, arıza ışıkları sönünce ses kesiliyor.

• Merhabalar
    Maalesef 10 bindeki aracim yolda birakti. 80 civari hizla duz yolda giderken esp lambasi yandi ve motor arizasi uyarisi verdi. Kenara cektim ve bir daha start butonu mars basmadi. Servis geldi problemi bulamadi. Araci cektirdim bekleyeceğim yarini. Arac kocaelinde kaldi ben istanbula dondum mecburen. Garantili 10000 de ve 3 ay once bakimdan cikan dizel aracim beni cok uzdu bu durumda. Forda supheyle yaklasmaya devam edecegim heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Merhabalar
    Maalesef 10 bindeki aracim yolda birakti. 80 civari hizla duz yolda giderken esp lambasi yandi ve motor arizasi uyarisi verdi. Kenara cektim ve bir daha start butonu mars basmadi. Servis geldi problemi bulamadi. Araci cektirdim bekleyeceğim yarini. Arac kocaelinde kaldi ben istanbula dondum mecburen. Garantili 10000 de ve 3 ay once bakimdan cikan dizel aracim beni cok uzdu bu durumda. Forda supheyle yaklasmaya devam edecegim heralde

Problem çozuldu mu?neymıs sorun

• cagatay123456789 C kullanıcısına yanıt
    Beyin degisecek.cozulurse yazacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Merhabalar

Geçmiş olsun. Sorunsuz anlatırsın Inşallah.

• Geçmiş olsun umarım tez zamanda size masraf açmadan yapılır ve teslim edilir.
    Ancak şüpheyle yaklaşmaya devam edeceğim cümlenize yanlış anlamazsanız bir yorum yapmak istiyorum. Bir araçta çıkan problemi komple bir firmaya yüklemek ne kadar doğru olur tartışılır, ben demiyorum ki ford harika focus sorunsuz ancak 1-2 araçta çıkan problemler komple marka yerine montaj-kontrol-servis-satıcı ve bir miktarda kullanıcıyı ilgilendirir,bunlardan kaynaklı problemler olabilir. (Sizi suçlamıyorum kullanıcısı hatası derken yanlış anlamayın lütfen) Bende dahil yaklaşık 20 tane focus kullanıcısı tanıyorum hiç birinde bu tarz sorun duymadım sanıyorum ki sizinki fabrikasyon yada bakım sonrası başka şeyler kurcalandığı için arıza vermiş. Fabrikasyon olsa 10bin km dahi yaptırmazdı size bakımdan sonra olduğuna göre ve eğer bakıma kadarda bir problem yaşamadıysanız bakımda bir şeyler olduğu akla geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.