Arkadaşlar bilginiz olsun yeni Focus 2010 yılı içinde çıkacak, yani daha 2 senesi var
quote:
Orjinalden alıntı: L-O-R-D
neyse bende geçen hafta megane dcı şekli yaptım zaten nabalım focus 3 e kadar 2006 megane yapalım dedim en azından dizel güzel bir araç hoşuma gitti yenilendiğinde tercihimi yine megane dan yana kullanabilirim benim focus her nekadar 2.0 motor olsada çok hantaldı be baba bayıyodu kalkışlarda devir 7000 e çıksın die 1 saat bekliyodun bu daha güze gır gır gır dolaşıcam ekonominin sesi hoşuma gitti
dizelle - benzinli raçları karşılaştıranların aklına şaşarım.. Hepsinin keyfi ayrı arkadaşım...Git sen Turbo benzinli al...yada hiç yanaşma benzine..
quote:
Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
dizelle - benzinli raçları karşılaştıranların aklına şaşarım.. Hepsinin keyfi ayrı arkadaşım...Git sen Turbo benzinli al...yada hiç yanaşma benzine..
dizellle benzini karşılaştıran kişi , sanmıyorum keyif için performans için karşılaştırıyor.Sadece ekonomik boyutuyla ele alıyor konuyu.
quote:
benim focus her nekadar 2.0 motor olsada çok hantaldı be baba bayıyodu kalkışlarda devir 7000 e çıksın die 1 saat bekliyodun
bu nedemek??? ekonomi felan işin farklı kısmı
quote:
quote:
benim focus her nekadar 2.0 motor olsada çok hantaldı be baba bayıyodu kalkışlarda devir 7000 e çıksın die 1 saat bekliyodun
bu nedemek??? ekonomi felan işin farklı kısmı
arkadaşın 2.0 'lık focusu dizele göre hantal kalabilir doğaldır.Ne varki bunda? Bende dizelle-benzinliyi karşılaştırıyorum bu aralar,aklımın nesine şaşıyosun ki
ikiside farklı tip araç... Hiç gördünüzmü benzinli - dizel farklı araçların testini...?? herneyse... isteyen yapar tabi :)
quote:
ikiside farklı tip araç... Hiç gördünüzmü benzinli - dizel farklı araçların testini...?? herneyse... isteyen yapar tabi :)
galiba farklı şeylerden bahsediyoruz
Tekrar canlandıralım bugün? Ne zaman geliyor, 2010'a geldik.
2011 Son Çeyrek veya 2011 Bahar sonrası.
quote:
Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A
2011 Son Çeyrek veya 2011 Bahar sonrası.
Hani ilk çeyrekti?
2012 model olacak
2011 Nisan dı ama Mayısa kalmış....kaynak: otosanda bir yönetici.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme