Şimdi Ara

FORD FOCUS III HAKKINDA BİLGİ NE ZAMAN GELİYOR?BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ooo sen yine iyisin ben arabayı alalı ağustosta 1 sene olacak hala arıyorlar. ne doğum günümü kaçırıyolar ne bayramı en çokta toyotadaki kıza üzülmüştüm. telefonda focus aldım diyince ağlamaklı olmuştu. 4-5 saniye sesi kesildi. artık küfürmü etti naaptı orasını bilemem
    quote:

Orjinalden alıntı: L-O-R-D

quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

inşallah nefsine yenilmezsiniz. ben geçen sene makyajlanacağını bile bile aldım. para gıdıkladı dayanamadım. tabiki Allah önce hayırlısını nasib etsin kaza bela vermesin.

şu lafa bayıldım para gıdıkladı dayanamadım o yüzden mümkün olduğunca şovrumlara gitmiyorum yeni gıcır gıcır görünce içim gıçıklanıyo bi hoş oluyorum o yüzden ii simi bilgisayar başından araştırmak öle dimi bide anlayamadığım nokta çanakkale de gitmediğim showrum kalmadı markaların hepsini dolaştım bütün modelleri test ettim artık ahbap olduk hepsiyle hala gittiğimde yılda ortalama kaç km yapıosunuz die soruyolar ya kardeşim diorum almıcam benzinli araba almıcaaaaam al bak diorum dışarda var diorum al çok istiosan bens sana veriyim diorum sonra dizele dönüyolar allahım yarrabbim ya şu yoklukta bide benzinli kakalıcaklar nerdese alda biz sana para verelim dicekler ama ben öğrendim nedenini araştırdım firmalar benzinli araçların bayi pirimlerini artırmışlar şöyleki eğer bir bayi mesela focus un benzinlisini satarsa dizelini sattığından daha çok para kazanıyo ondan sizin anlcanız benzililer bu benzin fiyatlarıyla elde kaldı şimdi ballandırıyolar.

• quote:

quote:

inşallah nefsine yenilmezsiniz. ben geçen sene makyajlanacağını bile bile aldım. para gıdıkladı dayanamadım. tabiki Allah önce hayırlısını nasib etsin kaza bela vermesin.

şu lafa bayıldım para gıdıkladı dayanamadım o yüzden mümkün olduğunca şovrumlara gitmiyorum yeni gıcır gıcır görünce içim gıçıklanıyo bi hoş oluyorum o yüzden ii simi bilgisayar başından araştırmak öle dimi bide anlayamadığım nokta çanakkale de gitmediğim showrum kalmadı markaların hepsini dolaştım bütün modelleri test ettim artık ahbap olduk hepsiyle hala gittiğimde yılda ortalama kaç km yapıosunuz die soruyolar ya kardeşim diorum almıcam benzinli araba almıcaaaaam al bak diorum dışarda var diorum al çok istiosan bens sana veriyim diorum sonra dizele dönüyolar allahım yarrabbim ya şu yoklukta bide benzinli kakalıcaklar nerdese alda biz sana para verelim dicekler ama ben öğrendim nedenini araştırdım firmalar benzinli araçların bayi pirimlerini artırmışlar şöyleki eğer bir bayi mesela focus un benzinlisini satarsa dizelini sattığından daha çok para kazanıyo ondan sizin anlcanız benzililer bu benzin fiyatlarıyla elde kaldı şimdi ballandırıyolar.

Aslında benzinle dizel arasına pek fark kalmadı. Arabayı az kullananlar için benzinli daha mantıklı bence çünkü dizeller daha pahalı benzinliye göre. (tamam dizel daha az yakıyor ama parayı peşin alıyor sonuçta ikiside aynı hesaba geliyo)
    Tekrar söylüyorum bu arabayı az kullananlar için geçerli.

• sırf ondan toyota almadın diye kızın sesi kesliliyo saniyelerce ve ağlamaklı oluyo...
    bu kız senden hoşlanıyo ve bi daha göremeyeceği için böyle davranıyo olmasın sscasta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zooropa -- 8 Mayıs 2008; 1:23:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_ir

quote:

quote:

Aslında benzinle dizel arasına pek fark kalmadı. Arabayı az kullananlar için benzinli daha mantıklı bence çünkü dizeller daha pahalı benzinliye göre. (tamam dizel daha az yakıyor ama parayı peşin alıyor sonuçta ikiside aynı hesaba geliyo)
    Tekrar söylüyorum bu arabayı az kullananlar için geçerli.

dur abii adamın karar verdiği tek şey dizel araç almaktı,şimdi o konuda da tereddüt yaşmasın

• arkadaşlar iyi geceler,görüşmek üzere.
  • aman hocam eşim duymasın, senin beni banklarda yatırmaya niyetin var heralde kızcağız avcılar sonkarın açılışına bilem çağırdıydı beni. eşimde çok sinirlendi arabayı aldık nediye arıyo diye bende canım ötekilerde arıyo dediydim napıyım.
  • o konuda tereddüt yaşanacak bir durum yok.
    Ben açık ça söyledim. Çok kullanıyorsa dizel ama benim gibi aydayılda bir kullanıyorsa benzinli
  • herkeze ii geceler bende kaçıyorum yarın yep yeni kararsızlıklarla yine karşınızda olmaya devam edicem şimdilik hoşcakalın...
  • oo iyi geceler diledim ama cevap hakkı doğmuş

sscasta eşinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim(ama haksız değilmişim sanırım)

x_ir dizel-benzinli seçimi konusunda sana tamamen katılıyorum (ve 22 ayda 11000 km yapmış birisi olarak kesinlikle dizel almıyacağımı biliyorum.)

tekrar iyi geceler dilerim.
  • banada burda burda bir cevap hakkı doldu galba ben çok dolaşana hep araç üzerinde olan biri olarak 22 ayda 50-60 000 km yol yaparım heralde die düşünüyorum çanakkale sitanbul ankara antalya burdur ısparta denizli dolaşırken o yüzden bende benzinli almicamı biliyorum sizin bu karı koca muhabbetinede fransız kaldığım için sadece allah mutlukları versin diorum bir ömür boyu ve ii geceler diliyorum herkeze saygılarımla beni bu başlık altında yanlız brakmadığınız için....
  • o zaman sana da dizel yakışır tabii ki..

ben de güzel bi akşam geçirdim sizlerin sayesinde.

bu sefer gerçekten yatıyorum,son kez iyi gecelerrr...
  • Bu konunun çok erken açıldığını düşünüyorum.
  • quote:

işte o fotoğraflar...

HAYRET U_Y_C_ A FOCUS III HAKKINDA BİR ŞEY YAZMAMIŞ.
    BEKLİYORUZ SENİ BURAYA BİLGİLERİNE İHTİYACIMIZ VAR.

• uA_Y_C_A yazacağını yazmış, söyleyeceğini söylemiştir.
  • quote:

uA_Y_C_A yazacağını yazmış, söyleyeceğini söylemiştir.

BEN GÖREMEDİM SAYFA DA. SİZ GÖRDÜ İSENİZ BİLEMEM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LENCER

quote:

uA_Y_C_A yazacağını yazmış, söyleyeceğini söylemiştir.

BEN GÖREMEDİM SAYFA DA. SİZ GÖRDÜ İSENİZ BİLEMEM.

Ben gördüm diye hatırlıyorum.
  • Yorum yapılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum zaten.
  • ben çok yorum yapmıştım...ama konu açan arkadışızla aramızda anlaştık..sildik yazdıklarımızı.... biraz gerilmişti ortam :)))

Yorum... Focus III ü heycnla bekliyoruz ama şimdi değil... daha çok var çıkmasına..şuan için... Güncel modelleri heyecanla kullanmak lazım..yoksa sevemeyiz araçlarımızı... :))
  • neyse bende geçen hafta megane dcı şekli yaptım zaten nabalım focus 3 e kadar 2006 megane yapalım dedim en azından dizel güzel bir araç hoşuma gitti yenilendiğinde tercihimi yine megane dan yana kullanabilirim benim focus her nekadar 2.0 motor olsada çok hantaldı be baba bayıyodu kalkışlarda devir 7000 e çıksın die 1 saat bekliyodun bu daha güze gır gır gır dolaşıcam ekonominin sesi hoşuma gitti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.