Şimdi Ara

FORD FOCUS III HAKKINDA BİLGİ NE ZAMAN GELİYOR?BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba yeni çıkacak olan ford focus III hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim artık yavaş yavaş bu konuyada değinilmeli ve üzerinde durulmalı bence. hala focus 2 ve makyajlı versiyonu arasında takılmış durumda herkez makyajlı hali makyajsız halinin yumuşatılmış versiyonu hepsi bu bana kalırsa makyajsız focus 2 daha güze daha sert çizgileri var ve daha sağlam duruyor cantları ve önden kaslı görünümü hala makyajlı focus a göre daha şık ve sert hoş o yüzden alsam focus 2(makyajsız) alırdım fakat yakın zmanda eski kasa olucak bir araca 30-40 000 ytl bağlamak istemiyorum o yüzden tahminime göre 1 sene daha bekleyip focus 3 ü çıktığı gibi almak istiyorum ilk başta fiat bravoya göz dikmiştim fakat fiat ın yaptığı yanlış ataklar kötü isim imajı ve modellerinin devamı olmayışı bravodan her nekadar çok beğensemde saçma bir yatırım olacağını düşündüm o yüzden ford dan şaşmamak konusnda ciddiyim bu yüzden focus 3 ü çok merak ediyorum şimdiye kadar bir çok spy fotoğraf yakalandı fakat bu amerikan versiyon o kesin fakat avrupa versiyonu yani ülkemize gelecek hali ile somut bir adım göremiyorum acaba ne durumda merak ediyorum bir kaç fotoğraf gördüm gerçeğe yakın fakat emin değilim bence yanilense böyle olur diye profesyonel anlamda çizimlerden öte değil bilgileriniz paylaşırsanız sevinirm bu başlık altında şimdiden teşekkürler...

• işte o fotoğraflar...

• devamı...

• lordum dediğin gibi bunlar gerçek fotolar değil.fikir vermesi için güncel modellerden uyarlanan çalışmalar.
    bence 2010'un sonuna doğru çıkar focus3.

sağ olursam,param da olursa o dönemde focus1'den 3'e terfi ederim inşallah.planım bu.
    Allah herkese de gönlüne göre versin...
  • celallenmeyin arkadaşlar,sakin olun.. bi paylaşım yapılıyo,problem olucak bişey değil bu..

lord Amerikadaki focus aslında 3 değil hala 1 bu arada.adamlar focus2 ye hiç geçmedi zaten,hep focus1 vardı orda ve şuan piyasaya çıkardıkları focus da focus1'in ağır makyaja uğramış halinden başka bişey değil.

bir de bence makyajlı focus alanlar rahat olmalı. hem çok güzel,hem de focus3'e epey bi zaman var.

(lord bişeyi daha söylemeden edemiycem. ''saygılarımla'' ve ''ban'' yanyana biraz komik olmuş yaa)
  • 1. alma alma...herkes de olmasın zaten...
    2.çünki araçları lacaklara ileri tarih veriliyor... daha araba çıkalı 2 ay oldu.... mart-nisan ayı..biraz ölü aydır...bekle çoğalır..
    3. kaldırsın ne güzel...teknoloji gelişiyor.
    4. normal bi durum :)
    5. daha çok beklersiniz...(en az 2 yıl ) bu sözümü de unutma..

daha fzla cevap vermeye gerek yok...inş..Focus III alırsınız...... Keyifli & Huzurlu Beklemeler...

Yazdğınız yazılar okdar kesinki görende Ford distiribitörü sanacak ama değilsiniz sanırım.. çünki 3. maddeniz çok gerksiz ve saçma olmuş..
    Makyajlı Focus için..AVrupada özel motor ürettiklerini biliyormusunuz......................??

www.ford.co.uk sitesini araştırısanız görürsünüz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 8 Mayıs 2008; 0:01:27 >

• merhaba bende merakla bekleyenlerdenim FOCUS III ü. elbette yeni çıkacak kasayı, çizgilerini ve duruşunu merak ediyorum fakat asıl merak ettiğim konu psa ile ortak çalışma devam edecekmi, motor yelpazesi ne olacak. tıpkı vw gibi küçük hacimli turbo beslemeli benzinliler çıkacakmı. düşündükçe çok heyecanlanıyorum.
  • lord peugeot da seçeneklerinden biriyse bence de bekle. focus3'e nazaran çok daha yakın zamanda 407 değişicek diye biliyorum.sanırım 408 olucak,bence şuan sıfır 407 almak yerine yenisini beklemek daha mantıklı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zooropa

lord peugeot da seçeneklerinden biriyse bence de bekle. focus3'e nazaran çok daha yakın zamanda 407 değişicek diye biliyorum.sanırım 408 olucak,bence şuan sıfır 407 almak yerine yenisini beklemek daha mantıklı..

diyorum ya hocam şu ara hepsi kasa değiştiriyo mesela avensis mesela 407 mesela vectra sonra sonra focus vs vs beklemek taraftarıyım ne olcak 8 sene bekledim birazda istedğim arabayı almak için beklerim öle dimi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

merhaba bende merakla bekleyenlerdenim FOCUS III ü. elbette yeni çıkacak kasayı, çizgilerini ve duruşunu merak ediyorum fakat asıl merak ettiğim konu psa ile ortak çalışma devam edecekmi, motor yelpazesi ne olacak. tıpkı vw gibi küçük hacimli turbo beslemeli benzinliler çıkacakmı. düşündükçe çok heyecanlanıyorum.

merhabaaa..

fordun yeni kinetik dizayn anlayışı bence çok güzel. s-max,galaxy,mondeo,yeni fiesta ve makyaj olarak da focus ve c-max... bence hepsi de çok güzel. ve focus3'ün de harika olacağını düşünüyorum,biraz beklemek gerekicek..zaten ben kendi adıma aracımı 2010 civarı değiştirmeyi düşünüyorum(Allah'ın izniyle).
    ama motor konusunda kesinlikle vw de olduğu gibi seçenekler olmalı,herhalde olur o zamana kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: L-O-R-D

quote:

lord peugeot da seçeneklerinden biriyse bence de bekle. focus3'e nazaran çok daha yakın zamanda 407 değişicek diye biliyorum.sanırım 408 olucak,bence şuan sıfır 407 almak yerine yenisini beklemek daha mantıklı..

diyorum ya hocam şu ara hepsi kasa değiştiriyo mesela avensis mesela 407 mesela vectra sonra sonra focus vs vs beklemek taraftarıyım ne olcak 8 sene bekledim birazda istedğim arabayı almak için beklerim öle dimi???

kardeş senin kaderin beklemek anlaşılan
    şaka bi yana elbette doğru kararı doğru zamanda vermek lazım,az para vermiyceksin ki..arabayı sıfır al,çat diye kasası değişsin,can sıkıcı olur.araştırmak,yerine göre beklemek lazım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: L-O-R-D

quote:

kardeş senin kaderin beklemek anlaşılan
    şaka bi yana elbette doğru kararı doğru zamanda vermek lazım,az para vermiyceksin ki..arabayı sıfır al,çat diye kasası değişsin,can sıkıcı olur.araştırmak,yerine göre beklemek lazım

haklısın hocam ya valla tam birini alıcam derken hooooop başka birisi yenileniyo sinir oluyorum biliyorum yenileneceklerini şu anda yenilenme arifesinde olan bütün arabaları biliyorum ama manzara öyle bir şekil almış durumda ki yenilenmiyecekler arasında aklımın ucunda bile geçmeyen modeller var aman yenilenmesin ben yeni kasaya biniyim uzun süre diye gidip paramızı beş para etmez auris e basalım yani şu anda en aydınlık o var daha 5-6 sene gider bu suratla nabiyim bilmiyorum hep ataklar üst sınıflardan mercedes c serisi audi a4 vs vs yenileniyo vectra çıksa zaten insignia mı ne olcakmış onada o tiple büyüklükle opel 100 000 ytl çeker heralde astra zaten yanından geçmem geriye fiat-ford-peugeot kalıyo citroende çok sıradışı bir ara picassoya merak saldım ama kısa zamanda caydım artık beklicez nabalım ya allahümme sabirin e sabirin değip sabır duaları okucaz acaba yarın bi tespih şeklimi yapsama ama soranlara nederim onu düşünüyorum düşünsenize neden tespih çekiyosun beklediğim araba çıksın die....

• Benden kötü durumda olanlarda varmış ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_ir

Benden kötü durumda olanlarda varmış ya

aaa senin durum da orijinal arkadaşım.sen tuş aydınlatmasından dolayı focusdan vazgeçen kişisin di mi
  • inşallah nefsine yenilmezsiniz. ben geçen sene makyajlanacağını bile bile aldım. para gıdıkladı dayanamadım. tabiki Allah önce hayırlısını nasib etsin kaza bela vermesin.
  • allah bizim gibileri araba alma arifesinde olanları otomobil tasarımcılarının gazabından korusun ne diyelim. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn cümlemizi seslerini şimdiden duyar gibiyim ya kardeşim şu arabaları sırayla yenileyinde bi görelim hepsini de alalım ya sanki birbilerini bekliyolar birisi yeni model piyasaya sürmesin diğeride hemen yetiştiriyo çakar patlamaz bitane haydiiiii bütün hesaplar karıştı çık bakalım işin içinden çıkabilirsen sonra biri der 408 i bekle biri der focus u bekle biri der avensisi bekle biri der bravo al diğeri der focus al öbürü der seat al temelli karışır işler allahım sen aklımı koru bana sabır ver

• quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

inşallah nefsine yenilmezsiniz. ben geçen sene makyajlanacağını bile bile aldım. para gıdıkladı dayanamadım. tabiki Allah önce hayırlısını nasib etsin kaza bela vermesin.

şu lafa bayıldım para gıdıkladı dayanamadım o yüzden mümkün olduğunca şovrumlara gitmiyorum yeni gıcır gıcır görünce içim gıçıklanıyo bi hoş oluyorum o yüzden ii simi bilgisayar başından araştırmak öle dimi bide anlayamadığım nokta çanakkale de gitmediğim showrum kalmadı markaların hepsini dolaştım bütün modelleri test ettim artık ahbap olduk hepsiyle hala gittiğimde yılda ortalama kaç km yapıosunuz die soruyolar ya kardeşim diorum almıcam benzinli araba almıcaaaaam al bak diorum dışarda var diorum al çok istiosan bens sana veriyim diorum sonra dizele dönüyolar allahım yarrabbim ya şu yoklukta bide benzinli kakalıcaklar nerdese alda biz sana para verelim dicekler ama ben öğrendim nedenini araştırdım firmalar benzinli araçların bayi pirimlerini artırmışlar şöyleki eğer bir bayi mesela focus un benzinlisini satarsa dizelini sattığından daha çok para kazanıyo ondan sizin anlcanız benzililer bu benzin fiyatlarıyla elde kaldı şimdi ballandırıyolar.

• ya aslında bukadarda kasmamak lazım. artık eskisi gibi değil yeni kasa alırsın hoop seneye makyaj. yeniliklere anında yetişmemiz mümkün değil, tıpkı cep telefonlarında olduğu gibi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: x_ir

Benden kötü durumda olanlarda varmış ya

aaa senin durum da orijinal arkadaşım.sen tuş aydınlatmasından dolayı focusdan vazgeçen kişisin di mi

yok tam olarak vazgeçmiş değilim ama harbiden çok saçma ya olmaz böyle bişey. Bu ayrıntıyı atlamamaları gerekiyordu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.