Şimdi Ara

Ford Focus Mk4 Fiyatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
6
Favori
23.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: plf

Hayırlı olsun, iyi günlerinizde kulanın. Ben 1.0 ecoboost otomatik Trend x güncel kasa Fiesta ile takas ederek, blazer mavi trend x otomatik sedan sipariş ettim.Teslim alırken serviste LPG taktıracağım.
    Sizin için de hayırlısı olsun.Kazasız belasız kullanın.

Ben lpg için bir süre bekleyeceğim.

Performans konusunda az da olsa tereddütüm var ama bakalım nasıl sonuç alacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1.5 dizel titanyum otomatik manyetik gri için kapora verdim. Araç Mart sonu teslim. Fiyat performans oranında umarım doğru karar vermişimdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fbhakanb F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun görünüşe göre teslimat hızlı olacak. Güzel bir araç aldığınızı düşünüyorum, motor şanzıman uyumunun da iyi olduğu incelemelerden anlaşılıyor.

• plf P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yaklaşık 2 aydır araç bakıyorum. Diğer markalar Mayıs Hazirandan önce teslim etmiyorlar ve fiyatları sabit değildi. Bu aracın hem fiyatı sabit, hem yakın zamanda teslim, hem de donanım olarak her ne kadar eksik bir titanyum olsa da kalan donanımları fiyatına göre daha cazip geldi. Bir de en önemli etkenlerden biri de araçta güven veren bir sağlamlık ve kalite hissiyatı var.
    Hayırlı olur İnşaallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbhakanb -- 5 Mart 2020; 15:32:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aracı aldıysanız yorum yapabilirmisiniz
    Sürüş zevki
    Yol tutuşu
    Ses sistemi
    Benzin ortalama
    Lpg ortalama
    Hızlanma
    Keşke dediğiniz nokta
    ....
    Ağanın eli tutulmaz siz yazın biz okuyalım

• leonall L kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki henüz teslim almadım. Temmuz teslim dendi en son bekliyorum. Teslim aldığımda sorularınızı cevaplamaya çalışırım.
    Anlaştığınız fiyattan mı yoksa alacağınız güncel fiyatta nmı verecekler

• Konunun acildigi tarihte golf ve sportage in baslangic fiyati 97bin tl, passatin 116bin tl, tiguanin 125bin tl idi.

Focusun ise 135bin tl :) harika fiyatlandirma yapmislar, tebrikler

• leonall L kullanıcısına yanıt
    Fiyat sabitleme yapılmıştı. Müşteri temsilcisi anlaştığımız fiyattan teslim edileceğini teyid etti. Fiyat telefon teyidi ile sabitlendi, herhangi bir sözleşme düzenlenmedi.
  • Araç teslim tarihi Eylül ayının 2. yarısı olarak yeniden güncellendi. Fiyat sabitleme teyid edildi ve Otosan tarafından gecikme nedeniyle 1 yıllık periodik bakım hediye edildi. Türkiye'de müşteri memnuniyeti adına bu şekilde yaklaşım sergileyen başka marka/firma var mı? Merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: plf

Araç teslim tarihi Eylül ayının 2. yarısı olarak yeniden güncellendi. Fiyat sabitleme teyid edildi ve Otosan tarafından gecikme nedeniyle 1 yıllık periodik bakım hediye edildi. Türkiye'de müşteri memnuniyeti adına bu şekilde yaklaşım sergileyen başka marka/firma var mı? Merak ettim.
    Helal olsun . Ford pahalı falan ama müşteri memnuniyetine dikkat ediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.