Şimdi Ara

Ford Focus Mk4 Fiyatları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
6
Favori
23.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus titanyum dizel almayı planlıyorum. Bu araç sanırım fiyatından dolayı pek satılmamış. Fakat şu an fiyatlar diğer araçlara bakılınca makul gibi geliyor. Bu aracın kronik bir sorunu var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Focus titanyum dizel almayı planlıyorum. Bu araç sanırım fiyatından dolayı pek satılmamış. Fakat şu an fiyatlar diğer araçlara bakılınca makul gibi geliyor. Bu aracın kronik bir sorunu var mı.
    Hocam satış sonrası berbat bir firma. Her şey kullanıcı hatası onlar için. En üst pakette dahi çok şeyin opsiyon olması(LED farlar dahil) hiç hoş değil. Büyük ihtimalle parça fiyatları da çok yüksek aracın. Başka marka bakın derim.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Evet bir çok şey opsiyon. Tam dolu bir araç değil. Bazı opsiyonlara ise 10000 TL para isteniyor. Verdiğiniz cevap için teşekkürler.
  • bu araca en az 140-150Hp ve en az 240nm tork yakışırdı rakiplerine göre performansta geride kalıyor mesela Megane 1,3TCE ikisi arasında kalsam Megane alırdım
  • Patronage kullanıcısına yanıt
    Benim sorduğum araç 1.5 dizel motor tam otomatik tork konvertörlü 8 ileri şanzuman ve 300 tork. İncelemelerde performans konusunda sıkıntı yok diyorlar. Fakat benzinli araçlar konusunda bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbhakanb -- 4 Mart 2020; 12:18:59 >
  • quote:

Benim sorduğum araç 1.5 dizel motor tam otomatik tork konvertörlü 8 ileri şanzuman ve 300 tork. İncelemelerde performans konusunda sıkıntı yok diyorlar. Fakat benzinli araçlar konusunda bir bilgim yok.
    Hocam dizellerde sorun yok ama benzinli araçta yeterli performans yok
  • Hocam araç C sedan segmentte en iyi arabalardan birisi, hatta bana göre en iyisi.

Fiyatını alternatiflerle kıyasla. Eğer uygunsa her türlü alınır.
  • quote:

Focus titanyum dizel almayı planlıyorum. Bu araç sanırım fiyatından dolayı pek satılmamış. Fakat şu an fiyatlar diğer araçlara bakılınca makul gibi geliyor. Bu aracın kronik bir sorunu var mı.
    Dizel otomatik ST line kullanıyorum (2018) .
    Motor şanzımanın şimdiye kadar bilinen bir sorunu yok. Biraz soğukken alt viteslerde vites değişimi hissediliyor onun dışında kullanımda bir sıkıntısı yok. Döner düğme çok pratik ve iç mekan ferahlığını artırıyor , elde bıraktığı kalite hissi de gayet iyi Bizimki 18 jant ve 1 cm alçaltılmış spor süspansiyon olduğu için titaniumla sürüş aynı değildir. O konuda yorum yapamayacağım.
    Biraz donanımı düşük bir araba.
    - Led farlar , bang olufsen ve kopilot paketi de alınabilse daha iyi olur. En azından Bang olufseni almaya bakın . Hem ucuz (3500 TL falan) hem Bang olufsenli araçlarda SYNC3 geliyor (standart SYNC 2,5) hem de göstergeler arası ekran renkli oluyor Bang Olufsen alınınca.
    Türkiyede opsiyon olmayan statik LED farlarla ilgili çalışmalar var. Olursa nisbeten makul fiyata LED de ekleyebileceğiz gibi görünüyor. Opsiyon olan adaptif LED far çok çok çok pahalı hem de eski kasadakia daptif ledlerde bazı sorunlar olabiliyordu.

Bir de 2019larda Civic tipi çirkin bir jant var. 2019 sonlarında o jantı değiştirdiler. Daha güzel bir jant taktılar, mümkün olduğunca ondan almaya bakın.

• Atmosferik benzinli model düşük emisyon için ve buna bağlı olarak 4 silindirli olan motora göre göreceli düşük yakıt tüketimi için, ayrıca lpg ile kullanıma uygun olarak tasarlanmış. Yine de tork eğrisinin optimize edildiği ile ilgili web de grafikler mevcut. Bu yüksek performans sağlamasa da rafine bir sürüş sağlayabilir. Ben 12 bin km si şehir içi olmak üzere yıllık 15 bin km yol yapacağım varsayımıyla bir tane sipariş ettim. Başlangıçta Mayıs teslimdi ama 1 ay öne çekildi kısmetse Nisan teslim olacak.
    https://www.india.ford.com/1-5l-petrol-engine/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 4 Mart 2020; 16:26:53 >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Aynen o tarz jantlar Golf 8 de bile gelecek sanırım. Neden böyle bir jant tasarımı seçiliyor bende bilmiyorum, 80 lerin 90 ların konsept otomobillerin jantlarına benziyor. Cidden kötü bir tasarım. Genelde elektrik araçlarda tercih ediliyor.
    Ses sistemi için daha sonradan ilave yapılabiliyor mu. Çünkü benim sorduğum araç banttan çıkmış. Bir de mevcut ses sisteminin yani B&O olmayan normal ses siteminin sesi nasıl. Volkswagen lerin mevcut ses sistemi başarılı gelmişti bana, aynı sesi verir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbhakanb -- 4 Mart 2020; 17:13:45 >
    2020 model araçların jantı değişmiş. Eklediğim görüntüdeki jantlar ile geliyormuş.

Ford Focus Mk4 Fiyatları
  • Patronage kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Atmosferik tüplü olan Honda test ettim. Biraz hantal gibi geldi bana. Bir de şanzumanlarıda biraz güçten törpülüyor diyorlar. Turbo araçlar performans konusunda başarılı. En azından test ettiğim araçlar için söylüyorum.
  • quote:

Ses sistemi için daha sonradan ilave yapılabiliyor mu. Çünkü benim sorduğum araç banttan çıkmış. Bir de mevcut ses sisteminin yani B&O olmayan normal ses siteminin sesi nasıl. Volkswagen lerin mevcut ses sistemi başarılı gelmişti bana, aynı sesi verir mi acaba.
    Ha siz showroomda bekleyen araç almıyorsunuz. Üretilmiş veya üretilecek araç alıyorsunuz. O zaman jant konusunda sıkıntı yok daha düzgün jant gelecek.
    Bang Olufsen sonradan takılabilir ama çok çok çok maliyetli olur sıfırından daha pahalıya malolur söyleyeyim hem de tüm parçaları bulmak pek mümkün olmaz . Far kontrol modülü bile multimedyaya bağlı nerdeyse; ford konusunda çok bilgili bir teknik eleman lazım yapmak için. şimdiye kadar yapıldığını da sanmıyorum. Siz bir tane Bang olufsensiz görmeye bakın , multimedya ve gösterge ekranını beğenirseniz alın beğenmezseniz almayın ya da B&Olu var mı diye birkaç bayiilere bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 4 Mart 2020; 17:3:43 >

Mevcut ses sistemi nasıldır acaba. Volkswagen ler gibi ses varsa bana yeter. Araç seçme imkanım yok maalesef. Mevcut gelecek araçlarda yokmuş.
  • 6 hoparlörlü ses sisteminin Fiesta'daki ile aynı olduğunu düşünüyorum. Spotify ile temiz, net bir ses veriyor. Yine de trend x donanıma paket seçeneği olsaydı uygun fiyatlı olduğundan B&O ses sistemini ekletirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plf

Atmosferik benzinli model düşük emisyon için ve buna bağlı olarak 4 silindirli olan motora göre göreceli düşük yakıt tüketimi için, ayrıca lpg ile kullanıma uygun olarak tasarlanmış. Yine de tork eğrisinin optimize edildiği ile ilgili web de grafikler mevcut. Bu yüksek performans sağlamasa da rafine bir sürüş sağlayabilir. Ben 12 bin km si şehir içi olmak üzere yıllık 15 bin km yol yapacağım varsayımıyla bir tane sipariş ettim. Başlangıçta Mayıs teslimdi ama 1 ay öne çekildi kısmetse Nisan teslim olacak.
    https://www.india.ford.com/1-5l-petrol-engine/
    Ben de geçtiğimiz cuma günü kapora yatırıp fiyatı sabitleyerek sedan 1.5 ti-vct 123 hp otomatik aldım. Trendx donanım ve aytozu gri.

Mevcutta olan yeni kasa dizel manuel titanium Fiestayı da dün sattım. Sadakat indirimi,fiyat sabitleme derken güzel fiyata bitirdik.

Focus nisan ortası teslim,umarım yine keyifle kullanırım.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerinizde kulanın. Ben 1.0 ecoboost otomatik Trend x güncel kasa Fiesta ile takas ederek, blazer mavi trend x otomatik sedan sipariş ettim.Teslim alırken serviste LPG taktıracağım.
  • Hayırlı olsun. Şu ortamda ve fiyat performans oranında Ford Focus ideal gibi duruyor.
  • fbhakanb F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Umarım siz de gönlünüze göre bir araç alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.