Şimdi Ara

Ford Focus modelleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Aracımı sattığım için yeni araçlar bakmaya başladım. Önceliğim Volkswagen-Bora'dan yanaydı ancak fiyatları bütçemin biraz üstünde. 20-22 Bin lira arası bir bütçeye sahibim. Ford Focus araştırmaya başladım. Ambiente,Collection,Comfort ,Darkline şeklinde modeller var. Ne olduklarına dair fikrim olmadığı için size danışmak istedim. Bunların hangisi iyidir yada ne özellikleri vardır. 2000-2004 model arası bir model almayı planlıyorum. Eğer varsa bu standartlarda başka araba öneriniz onlarıda alabilirim ancak öncelikle ford focuslar konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acalikbasi

Öncelikle merhaba. Aracımı sattığım için yeni araçlar bakmaya başladım. Önceliğim Volkswagen-Bora'dan yanaydı ancak fiyatları bütçemin biraz üstünde. 20-22 Bin lira arası bir bütçeye sahibim. Ford Focus araştırmaya başladım. Ambiente,Collection,Comfort ,Darkline şeklinde modeller var. Ne olduklarına dair fikrim olmadığı için size danışmak istedim. Bunların hangisi iyidir yada ne özellikleri vardır. 2000-2004 model arası bir model almayı planlıyorum. Eğer varsa bu standartlarda başka araba öneriniz onlarıda alabilirim ancak öncelikle ford focuslar konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

ambiente>comfort>collection>titanium olarak gidiyor bildiğim kadarıyla fiyatları çok abartılmış bir araçtır focus2de trend>trend x>comfort>collection>titanium>titanium x olarak adlandırılır trend x genelde şirket aracı olarak kullanılır focus otomatik şanzımanından uzak durun powershift hariç bide üretilen 2.0 benzinli + 1.8 dizel + 1.4 benzinli motorları tutmamaktadır focus 1lerin g.gri renkte olanını elden çıkarmak çok hızlı olur focus 1de yeşil-sarı-kırmızı-beyazını almayın hatcback yerine sedan tercih edin

• Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler fakat '' fiyatları çok abartılmış bir araç tipi'' dediniz. 20 bin Tl gibi bir bütçeye önerebileceğiniz aile aracı tipli az yakan model önerileriniz var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.