Şimdi Ara

Ford Focus Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şirket çalışma arkadaşım olan bir bayan 2013 yılında aldığı 2013 model 0km araç powershift şanzıman nedeniyle sürekli sorun çıkardı ve katalizör değişimi yapıldı. arkadaşım artık bu araca binmeyeceğini söyleyerek 0 araç almak istiyor. ford bayisi araca 45.000TL veririz demiş.

araç Trend X 1.6L 125PS PowerShift Otm. 5K 2013 model 18.000kmde. ve kazası yok. küçük bir darbe var(parmak ucu kadar) ve duruyor.

Sorum şu, bu araç bu fiyata ucuz mu gidiyor? 0km tercihen otomatik vites C sınıfı 50-55.000 civarında hangi aracı tavsiye edersiniz. Ford istemiyor.

teşekkürler

• Sıfır otomatik c sınıfı o fiyatlarda leon var bildiğim kadarıyla

Edit: ama bakın 0 araç bile 20 bin km olmadan bir sürü arıza çıkarabiliyor bence o paralara ikinci ele yönelin daha sorunsuz hem de donanımlı bir araç alabilirsiniz 2012-2013 model. Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır ben fikrimi belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 2 Aralık 2014; 9:59:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler. ancak ikinci el ile uğraşmak istemiyor. mazda 3 55'e alınabilse direkt aldıracağım da :) alınamaz sanırım.
  • 188078510 nolu ilan tam emsali hocam 50.500 istemis ayrica bi arkadas paylasmisti dod.com'da arac degerini belirleyen bi uygulama vardi ordanda bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 19onur19

188078510 nolu ilan tam emsali hocam 50.500 istemis ayrica bi arkadas paylasmisti dod.com'da arac degerini belirleyen bi uygulama vardi ordanda bakabilirsiniz

çok farkeder mi bilmiyorum ama ilandaki sedan. bizimki HB. ayrıca katalizör değişmesi 2.el değerini ne kadar etkiler bilmiyorum.
  • katalizör arıza verdiğine göre araç tüplü mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

katalizör arıza verdiğine göre araç tüplü mü acaba?

hayır,benzinli.

dod'a göre 47.050-49.770TL arası 2.el değeri varmış. gerçek piayasa uyumu nedir bilmiyorum doğrusu.
  • dod'a verebiliyorsa versin ondan sonra nakitiyle rahat araştırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onixon29

quote:

hayır,benzinli.

dod'a göre 47.050-49.770TL arası 2.el değeri varmış. gerçek piayasa uyumu nedir bilmiyorum doğrusu.

O kadar veriosa oraya verin hocam servise o kadar ucuza niye veresiniz onlarinki parada sizinki pulmu

• quote:

quote:

quote:

hayır,benzinli.

O kadar veriosa oraya verin hocam servise o kadar ucuza niye veresiniz onlarinki parada sizinki pulmu

o kadar verdiği belli değil. dod.com.tr üzerinde araç özelliklerini girdiğimde çıkan sonuç bu. götürsek belki daha az verirler bilemiyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır,benzinli.

o kadar verdiği belli değil. dod.com.tr üzerinde araç özelliklerini girdiğimde çıkan sonuç bu. götürsek belki daha az verirler bilemiyoruz.

Denemekte fayda var hocam gidin sorun isinize gelirse verirsiniz gelmezse baska yollara bakarsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.