Şimdi Ara

Ford Focus Trend (2008 'mi 2009 'mu ?) Tercih edilmeli...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşın 20Dk once Kocaeli EsOto Fort bayine focus almaya gittim fakat düşünmek üzere almadan eve dondum.

Goruştuğum kişiye 2008 Focus Trend 1.6 HB (benzinli) 'i sordum aldığım son tekli 30.500YTL, SP ekletirsem 1700YTL ve bikaç eşyada eşantiyon veririm şeklinde bir teklif sundu. Aynı arabanın Titanyium 'u sorduğumda ise 35.500YTL dedi.

Aracı almamın nedeni ise; Sözkonu aracın suan parasını ödeyip 1 Ağustosta Bayiden alırsam aracımın 2009 model olacağını söyledi. Bu gerçekten doğrumu ?

----Son olarak, aracı alırken yukarıdaki sunduğu ücretlerin dışında plakaya Kaskoya, alım satıma yada herhangi birşeye daha para verecekmiyim. Bu konuda tavsiyelerinize acayip ihtiyacım var.

Teşekkürker...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necowayt -- 7 Temmuz 2008; 19:48:33 >

• Yıl önemli mi sizce...Sonuçta Trafiğe çıkış tarihi önemli.. :):)

Herhangibi masrafı size bırakmazlar..aksini konuşmazsanız tabi..

Fiyatlar süper bence....Trend + SP 'yi rahat alıyorsanız Bence Titanium içinde Zorlayabilirsiniz kendinizi Çünki bi Fark kalmıyo fazla :)
  • 2009 elbette Ağustosa ne kaldı ki..
  • masraf olarak sorduğunuz işlemlerden sadece kaskoyu bayi yaptırmaz. buna dikkat edin. sadece trafik sigortasını yaptırır. kasko yaptırıp yaptırmamak sizin elinizde. aracı kredi ile alacaksanız kredi çektiğiniz banka mutlaka kasko yapılmasını istiyor. bilgilerinize.
  • Ya beyler acaba aranızda Ford 'dan araç alırken kredi kullanan oldumu, o konuda da soraağım bikaç sorum olacaktı.
    Kredi faizinin 0.99 olduğunu biliyorum fakat alacağım meblanın dışında herhangi bir masrafım olacakmı. daha once hiç kredi çekmedim de ...
  • şöyle oluyor.... Faiz dışında Banka banka farklı masraf fiyatı var.. 300-400 arası...bilginize... bu masraf ( Kağıt havale Cart curt işlemleri die alınıyor)
  • titatium için 35500 iyi fiyat bende yeni aldım 36500 ve aynısını sölediler 2009 model diye tabi yani ruhsatta model yılı 2009 yazıyor ama trafiğe çıkış tarihi 2008 olacak
    titanium düşün derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 35 500 Süper fiyat, bende kredi olayına girecem bakalım Allah yardımcımız olsun kredi çeken arkadaş varsa, deneyimlerini paylaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 9 Temmuz 2008; 14:35:52 >
  • 2009 model olmaz. araç üretilirken hangi model yılına ait olduğu belirtilir. aldığın araç eğer bugün bayideyse 2009un martında bile alsan 2008 model olarak çıkıcaktır ruhsatı
  • İyide o bayan neden bana aracın 2009 olacak dedi, kafamı yaptı yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necowayt

İyide o bayan neden bana aracın 2009 olacak dedi, kafamı yaptı yani

O bayiye gelecek yeni araçları kastetmiştir.Onlar 2009 model olarak gelir ama o zaman da fiyat şişer,bu kadar uygun fiyata alamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necowayt

İyide o bayan neden bana aracın 2009 olacak dedi, kafamı yaptı yani

bir onceki aracimi Temmuzda almam sebebiyle sana tavsiyem Agustosu beklemen. Aslinda marka-modellere gore 2009 modelin degisik olma durumu ortaya cikabiliyor ancak cok büyük oranda tek değişen ruhsatın Ağustosda çıkması sebebiyle ruhsatında 2009 model yazması.
    Ben arabamı 2005 Temmuzda almıştım, aynı arabaya mukavele yapıp 3 hafta bekleseydim ruhsatta 2006 yazacaktı.
    Bence anlasmani yap, arabayi 1-2 Agustosda teslim al.
  • Evet dostum oradaki bayan da bana senin söyledğin lafı etti (Kontratı yapıp ödemesini onayladıktan sonra araca 1 Ağustosta plaka taktırıp trafiğe cıkarsanız aracınız 2009 model olur dedi)
  • Trafiğe çıkış tarihidir önemli olan. 2008 in ağustosundan itibaren araçlar 2009 olarak sayılır. Otomobilin üretim tarihinin bu konuda bir etkisi yoktur. Örnek eski kasa opel astra yada eski kasa corolla halen üretilmediği halde 2008 yada ağustostan sonra bayide kalan modeller 2009 olarak satılacak.
  • Slm.lar.. Henüz bi focus sahibi değilim. Ama kasım ya da aralık ayında firmaların kota nedeniyle bankalarla ortak kampanya düzenleyeceğini düşündüğümden bekliyorum. Birşey daha dikkatimi çekti. Focus lar Mayıs ayında pahalı iken Temmuz fiyatlarında gerileme olmuş. Bunun nedeni 2009 model araçların gelmesi mi acaba ? Sizler ne düşünüyorsunuz ? Aralık ayında fiyatlar ve kampanyalar daha uygun olmaz mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  • Diğer bir konu da abd de yaşanmakta olan ve ülkemizde de her ne kadar iktidar tarafından aksi iddia edilse de yaşanan bir ekonomik durgunluk ve kriz hali. Bu ekonomi halinin devamı döviz fiyatlarını yükselteceğinden araçların satış fiyatlarına da yansıyacağı düşünülebilir ancak bu durumda da araç satışları frenlenmiş olacak. İkinci el piyasası zaten durgun. Özetle döviz yükselse bile aynı oranla araç fiyatlarına yansıtılacağını düşünmüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: focus_smmm

Slm.lar.. Henüz bi focus sahibi değilim. Ama kasım ya da aralık ayında firmaların kota nedeniyle bankalarla ortak kampanya düzenleyeceğini düşündüğümden bekliyorum. Birşey daha dikkatimi çekti. Focus lar Mayıs ayında pahalı iken Temmuz fiyatlarında gerileme olmuş. Bunun nedeni 2009 model araçların gelmesi mi acaba ? Sizler ne düşünüyorsunuz ? Aralık ayında fiyatlar ve kampanyalar daha uygun olmaz mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan ricam yorum yazsınlar. Ki bizde yaş tahtaya basmayalım...
  • bu kesinlikle yanlış bilgi. aracın hangi model yılına ait olduğu üretimde belirlenir. ben geçen sene kasım ayında 2008 model arabamı teslim alırken bayide haşa 2007 model araçlar vardı. eski kasa opel astra hala üretildiği için model yılları değişiyor. ancak eski kasa corollar bulursan ürtetildiği zamanın model yılına ait olur. i,stersen 2015 te al o araba 2006 model olacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalgul

Trafiğe çıkış tarihidir önemli olan. 2008 in ağustosundan itibaren araçlar 2009 olarak sayılır. Otomobilin üretim tarihinin bu konuda bir etkisi yoktur. Örnek eski kasa opel astra yada eski kasa corolla halen üretilmediği halde 2008 yada ağustostan sonra bayide kalan modeller 2009 olarak satılacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.