Şimdi Ara

Ford focus vs honda city vs citroen c4 vs astra h

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35000 TL civarı bir bütçe var bu araçlar arasında kararsız kaldım tavsiyenizi ve yorumlarınızı bekliyorum

1.focus 2.5 MCA otomatik 100 hp lpg ile nasıldır 4 ileri olarak biliyorum

2.citroen 2006 2008 c4 dizel maks 120k otomatik olarak yakıt düşük diyorlar kullanımı nasıldır

3.honda city 2007 2008 maks 100k yakıt düşük ama pek özellik yok

4.opel astra h otomatik maks 150k şanzıman 5 ileri galiba yakıt olarak düşük olduğu söyleniyor

Üstadlar günde 120 km uzun yol yapılıyor yolda 2 tane ışık var genelde ört hız 90 civarı hangisini tavsiye edersiniz aile kullanıyor Bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• focus,astra,c4,city şeklinde sıralarım
  • Hocam bunların yakıt tüketimi nasıldır acaba

• Focus manuel iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35e 308 dizel bak usta.

• Otomatik arıyorum maalesef üstadlar

• uzun yolda kullanıyormuşsunuz alın focus manueli takarsınız 5'e gidersiniz fazla vites değiştirmeyeceksiniz ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Megane 4 Vs Astra J
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • astra easytronic sanırım, sarsıntılı geçiriyor onlar vitesleri
  • Focus bu araçlar arasında

• Hocam manuel olsa focus alırım ama otomatik arıyorum ford 4 ileri beni tek düşündüren o bir de yakıt yakar mi acaba

• City uzmanına soralım.

• 2011 model city kullanıyorum.35 bin liraya city nin yeni kasasını bulabilirsiniz bi bakın derim
    city yi almadan önce c4 hariç focus ve astrayı almayı bende düşündüm ancak 35 bin liraya düşük kilometreli temiz astra veya focus bulamadığım içim city yi 40bin km boyasız olarak aldım. aynı km de aynı temizlikte ve aynı fiyatta hangisini seçersiniz diye sorarsanız bir city kullanıcısı olarak focus derim çünkü sınıf ve konfor olarak bariz bir fark var.

city ile ilgili olarak söyleyebileceklerim
    - ES paket yani full olanı donanım olarak tatmin edici hız sabitleyici dijital klima ısıtmalı ayna 8 hava yastığı, usb aux vs var
    - 1.4 100 bg motor ben benzinli olarak kullanıyorum lpg de nasıl verim alırsınız bilemem ancak benzinde bu zamana kadar beni üzmedi ama altınızda 1.4 atmosferik bir araç olduğunu unutmayın
    - yakıt tüketimi şehir içi 7,5-8 lt şehir dışı kullanım 120 km hız sabitleyici ile klima açık bir şekilde 6-6,5 litre civarında geziyor klima kapalı 90-100 km ile 5,5 litreyi çok rahat görebilirsiniz
    - iç hacim ve arka koltuk diz mesafesi fena değil bagaj ise gayet büyük, aynı anda 4 adet jantlı lastik 4 adet 10 lt lik yağ tenekesi ve 1 adet büyük 1 adez küçük valizi rahatlıkla sığdırdım
    - iç mekanda kullanılan malzeme sert plastik kolay deforme olacak bir şey değil ama çok da kaliteli bir malzeme değil
    - 1 yılda 25bin km kullandım çok şükür rutin bakımlar dışında sanayiye yolum düşmedi
    - konfor olarak aracın süspansiyonları çok sert bu yüzden bozuk zeminlerde hiç konforlu bir sürüşü yok (bana göre en olumsuz özelliği)

city ile ilgli aklınıza takılan bir soru olursa mesaj atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faysall -- 13 Kasım 2015; 22:46:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faysall

2011 model city kullanıyorum.35 bin liraya city nin yeni kasasını bulabilirsiniz bi bakın derim
    city yi almadan önce c4 hariç focus ve astrayı almayı bende düşündüm ancak 35 bin liraya düşük kilometreli temiz astra veya focus bulamadığım içim city yi 40bin km boyasız olarak aldım. aynı km de aynı temizlikte ve aynı fiyatta hangisini seçersiniz diye sorarsanız bir city kullanıcısı olarak focus derim çünkü sınıf ve konfor olarak bariz bir fark var.

city ile ilgili olarak söyleyebileceklerim
    - ES paket yani full olanı donanım olarak tatmin edici hız sabitleyici dijital klima ısıtmalı ayna 8 hava yastığı, usb aux vs var
    - 1.4 100 bg motor ben benzinli olarak kullanıyorum lpg de nasıl verim alırsınız bilemem ancak benzinde bu zamana kadar beni üzmedi ama altınızda 1.4 atmosferik bir araç olduğunu unutmayın
    - yakıt tüketimi şehir içi 7,5-8 lt şehir dışı kullanım 120 km hız sabitleyici ile klima açık bir şekilde 6-6,5 litre civarında geziyor klima kapalı 90-100 km ile 5,5 litreyi çok rahat görebilirsiniz
    - iç hacim ve arka koltuk diz mesafesi fena değil bagaj ise gayet büyük, aynı anda 4 adet jantlı lastik 4 adet 10 lt lik yağ tenekesi ve 1 adet büyük 1 adez küçük valizi rahatlıkla sığdırdım
    - iç mekanda kullanılan malzeme sert plastik kolay deforme olacak bir şey değil ama çok da kaliteli bir malzeme değil
    - 1 yılda 25bin km kullandım çok şükür rutin bakımlar dışında sanayiye yolum düşmedi
    - konfor olarak aracın süspansiyonları çok sert bu yüzden bozuk zeminlerde hiç konforlu bir sürüşü yok (bana göre en olumsuz özelliği)

city ile ilgli aklınıza takılan bir soru olursa mesaj atabilirsiniz

Hocam teşekkür ederim cevabınız için aslında 35 e var ancak şu anda piyasa da Satılık yok Yeni kasa city ondan mütevellid eski kasa Elite paket bakıyorum bu aynalar kendi otomatik mi katlanır benim fiesta öyleydi yoksa düğme ile mi benim tek düşündüğüm şu anda elim kötü ama belki 1 yada 2 sene sonra düzelir diye düşünüyorum o sebep acaba çok zorlar mi beni satarken şu ada 2 satıcı var 2008 90000 altı Elite lpg li değişen olmayan city lerine 29 30 istiyorlar bu rakama da araç yok aslında o beni düşünüyor sadece

• RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    benim aynalar otomatik yada düğmeyle değil manuel elle katlanıyor önceki kasada da böyle bir özellik olacağını sanmıyorum. aracın piyasası çok hareketli değil ancak son sahibi olursun, elinde kalır gibi bi durum da söz konusu değil aracınız temiz olduktan sonra her türlü alıcı bulursunuz, ben arabamı satıcı ilana koyduğu ilk gün arayıp almıştım yani her aracın bi alıcısı vardır merak etmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.