Şimdi Ara

Ford Focus X Paketindeki Sürüşe Duyarlı Far Ne İşi Yarar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sürüşe duyarlı ön farlar, hız ve direksiyon verilerini kullanarak ve ilave viraj aydınlatması sunarak gece sürüşünü daha güvenli bir hale getirmektedir.
  • Saol Bana Bunla İlgili Resim,Video Eklerseniz Sevinirim.
  • resim ve video bulamadım ama Focus 'un Sürüşe Duyarlı Ön Far Sistemi (AFS ) sürücünün direksiyon hareketlerine bağlı olarak on beş dereceye kadar dönen, halojen farları kullanıyor. Bu sistem ön farları otomatik olarak otomobilin gittiği yere ayarlıyor ve, özellikle de tek ışık kaynağının otomobilin ön farları olduğu yollarda virajlarda geceleyin daha iyi görüş sağlıyor bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: caslann

resim ve video bulamadım ama Focus 'un Sürüşe Duyarlı Ön Far Sistemi (AFS ) sürücünün direksiyon hareketlerine bağlı olarak on beş dereceye kadar dönen, halojen farları kullanıyor. Bu sistem ön farları otomatik olarak otomobilin gittiği yere ayarlıyor ve, özellikle de tek ışık kaynağının otomobilin ön farları olduğu yollarda virajlarda geceleyin daha iyi görüş sağlıyor bilginize

güzel açıklanmış
  • quote:

resim ve video bulamadım ama Focus 'un Sürüşe Duyarlı Ön Far Sistemi (AFS ) sürücünün direksiyon hareketlerine bağlı olarak on beş dereceye kadar dönen, halojen farları kullanıyor. Bu sistem ön farları otomatik olarak otomobilin gittiği yere ayarlıyor ve, özellikle de tek ışık kaynağının otomobilin ön farları olduğu yollarda virajlarda geceleyin daha iyi görüş sağlıyor bilginize

2009 Focus Titanium'a sonradan bu Focus 'un Sürüşe Duyarlı Ön Far Sistemi (AFS ) takılabilir mi? Takılırsa maliyeti ne olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

quote:

güzel açıklanmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgus
    2009 Focus Titanium'a sonradan bu Focus 'un Sürüşe Duyarlı Ön Far Sistemi (AFS ) takılabilir mi? Takılırsa maliyeti ne olur?

Tabiki takılabilir. Sadece yetkili serviste takılıyor. Garanti bozulmaması için o da 2.150TL Ayrıca ben garanti düşünmem diyorsanız aracınızın alt yapısı hazır. mercekli farları alın çıkmacıdan ki max 1000TL mal olur. Direk takın kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuraK1554

Tabiki takılabilir. Sadece yetkili serviste takılıyor. Garanti bozulmaması için o da 2.150TL Ayrıca ben garanti düşünmem diyorsanız aracınızın alt yapısı hazır. mercekli farları alın çıkmacıdan ki max 1000TL mal olur. Direk takın kullanın.

Servis bana bunun sonradan yapılamadığını söylemişti. Yani mercekli farın direksiyonla uyumluluğu sağlanamıyormuş... Ayrıca başka forumlarda da konuşulmuştu bu...
  • Yeni Ford Focus topiğinden devam edelim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.