Şimdi Ara

Ford Fusion Gösterge Paneli Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 model benzinli fordum var. Dün panelin led rengini değiştirmek maksatlı paneli açtım.Bir sorun olmadı, ledlere baktım, uzun iş diye kapadım paneli.Ancak paneli açmak için ibreleride çıkarmam gerekti.Aracı çalıştırdığımda ibrelerin kaydığını gördüm.misal hız 10 km olması lazımken 100 falan gösteriyor devirde aynı şekilde benzinde ısı göstergeside.Açtım tekrar paneli benim araçta test geuge bölümü var orda araç değerleri digital olarak yazıyor ona göre deviri km göstergesini ayarlardım, benzinde tamam sayılır ama ısı göstergesinden şüpheliyim. Onda bi hata olursa mazallah korktum yani.Ne önerirsiniz ? Ayrıca aracın normal çalışma sıcaklığı öğrenmek istiyorum? motor sıcakken kaç derecede olmalı ?

Herkese Teşekkürler...

• bence ford servisine git 2007 model araç diyorsun paran yoksa sanayiye git :D
  •  Ford Fusion Gösterge Paneli Yardım !!!

hararet göstergesi bu durumda şuan.daha önce 2. çizgide duruyordu diye hatırlıyorum.ona göre açıp ayarlıcam tekrar. birde geçen hafta radyatör kapağını tam kapatmamıştım patlamış kapak yeni kapak aldım radyatörden galiba kedi viyaklaması gibi ses geliyor artık suyunda çok ve çabuk ısındığını düşünüyorum beyazıttan bahçelievlere geldim 15 km motor ısısı 105 e gelmişti fanı açtı.sizce normal mi?
  • aracın normal çalışma sıcaklığı bildiğim kadarıyla 90 C radyatörden gelen sesin nedenide bence sistemde hava vardır.sistemin havasını almanız gerekir.
  • lpg var araçta o yüzden olabilirmi ısınması ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.