Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
420.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, servise sordum. Tanesine 35 ytl dedi, bende içimden "oha" dedim ve tabiki almadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: macmaneman

Arkadaşlar, servise sordum. Tanesine 35 ytl dedi, bende içimden "oha" dedim ve tabiki almadım.

Amma kıymetliymişler
  • İstanbul'da oturanlar bu malzemeyi temin etmemde yardımcı olurlarsa memnun olurum
  • arkadaşlar ford focus ve mondeoda yıllardır sürekli yenilikler yapıyor.
    fusionda nerdeyse görülmeyecek kadar küçük makyaj dışında bir yenilik yok. dizel motor dışında ilk çıktığından beri neredeyse aynı. 2003 sonunda çıkmıştı galiba 1.6 benzinli motorla. 2008 model 1.6 benzinliye gelene kadar ne gibi gelişmeler oldu .

fusiona üvey evlat muamelesi yapılıyor bence.
    belkide opel astra classic gibi ,artık efsane oldu , peynir ekmek gibi satılıyor , hiç bozmayalım diyorlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebu

arkadaşlar ford focus ve mondeoda yıllardır sürekli yenilikler yapıyor.
    fusionda nerdeyse görülmeyecek kadar küçük makyaj dışında bir yenilik yok. dizel motor dışında ilk çıktığından beri neredeyse aynı. 2003 sonunda çıkmıştı galiba 1.6 benzinli motorla. 2008 model 1.6 benzinliye gelene kadar ne gibi gelişmeler oldu .

belkide opel astra classic gibi ,artık efsane oldu , peynir ekmek gibi satılıyor , hiç bozmayalım diyorlardır.

Aynı soruyu servise sorduğumda plastik kalitesinin özellikle ön konsolda arttırıldığını söylemişlerdi.
    Ufak tefek rötüşlarla görüntüsünü biraz değiştirdiler o kadar.
  • quote:

arkadaşlar ford focus ve mondeoda yıllardır sürekli yenilikler yapıyor.

bence bu daha iyi.bakın pejo 206 ya,değiştirdilermi? hayır. 8 yıl hep aynı kaldı.bu onun tutulduğunu gösterir.
  • bence tutmadı. hem piyasada az görülüyor. hem ikinci eli çok zayıf. hemde teknolojik yeniliklerden uzak kalıyor.
    dış görünüşünü beğendiğim için almayı düşünüyorum ama içi güncel araçlara göre neredeyse boş.
  • quote:

bence tutmadı. hem piyasada az görülüyor. hem ikinci eli çok zayıf. hemde teknolojik yeniliklerden uzak kalıyor.
    dış görünüşünü beğendiğim için almayı düşünüyorum ama içi güncel araçlara göre neredeyse boş.

sonuçta bu bir ford. Şu gerçekki 0 fiyatlara bakarsak Fusion dizeli fiyatı ile C sınıfı olan bir çok aracın benzinlisi aynı fiyata alınabiliyor. ve örneğin C4 de teknoloji namına ne ararsan var. Ama üst düzey teknolojinin kendisinin de problem olabileceğini düşünmek lazım. Fusion ' un iyi bir kliması, ABS, EBD si, yol bilgisayarı, hava yastıkları, son derece gelişmiş CD çaları ve müzik sistemi, deri direksiyon simidi vs. bana lazım olan herşey vardı ve ben Fusion aldım. Şimdi teknoloji eksikliği var denince ne olması lazım... 6 hava yastığı ve şu yağmurda kaymayı engelleyici sitem de olsaydı daha iyi olurdu tabi

• quote:

bence tutmadı. hem piyasada az görülüyor. hem ikinci eli çok zayıf. hemde teknolojik yeniliklerden uzak kalıyor.

hakkaten boş derken kastınız nedir?
  • Arkadaşlar lastik basıncını kaç yapıyorsunuz? Bu basınç değerlerini hangi kaynağa göre belirliyorsunuz? Ben en güvenilir kaynak olarak aracın sürücü kapısının iç kısmındaki değerleri görüyordum fakat bakıyorumda bu değerleri kullanan yok. Önler 35, Arkalar: 32 . Bu değerleride denedim ama bir çok kişi "oha" ifadesini kullandı bu değerlere Sizin görüşleriniz neler?
  • Arkadaşlar Merhaba;
    2005 Model Ford Fusion almayı planlıyorum. Araç 71000 Kilometrede, 1.4 TDCİ Motor, ABS, Çift Hava Yastığı, Açılır Tavan ve CVT (Tiptronic) Şanzumanı var. Fiyatı 21.500. Görüşleriniz nedir arkadaşlar? Bu fiyata alınır mı? Bu araba ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Tiptronic vites hakkında forumlarda kullanımının rahat olduğu fakat arızalanırsa 7-8 milyara değiştiği yazıyor siz ne dersiniz?Ayrıca bu arabanın ikinci el satış durumları nedir? Kolay satabilir miyim?
    Kazasız belasız yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuglaliEfe -- 17 Temmuz 2008; 9:45:31 >
  • slm arkadaşlar... 2004 model benzinli fusion'a sahibim. ne marka motor yağı kullanmamı tavsiye edersiniz.yakın bi zamanda servise gitmem gerekiyo? hazırlıklı gitmek lazım
  • @muglaliefe aracın fiyatı uygun duruyor. hem dizel hemde otomatik. benzinli fiyatına yakın nerdeyse

arkadaşlar FUSİON 2009 da yenilik yapacak mı acaba . yenilenmesi , makyajlanması , üretimden kalkması söz konusu mudur , bilginiz var mı?

daha önce yazmıştım , bir yakınım fusionunu bana satıp yenisini alacak.
  • Benide yaz 2008 fusion 1.6 O/V
  • quote:

Orjinalden alıntı: [chamur]KiNg

Benide yaz 2008 fusion 1.6 O/V

Hoş geldin aramıza. Senin araçla ilgili izlenimlerini bekliyoruz.
  • beni de yazın... 2004 fusion benzinli
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Arkadaşlar lastik basıncını kaç yapıyorsunuz? Bu basınç değerlerini hangi kaynağa göre belirliyorsunuz? Ben en güvenilir kaynak olarak aracın sürücü kapısının iç kısmındaki değerleri görüyordum fakat bakıyorumda bu değerleri kullanan yok. Önler 35, Arkalar: 32 . Bu değerleride denedim ama bir çok kişi "oha" ifadesini kullandı bu değerlere Sizin görüşleriniz neler?

• önler için 35 çok fazla, zaten süspansiyonun ne kadar sertleştiğini hissedersin. Önler de arkalar da 32 yapıyorum ben. Gerçi önler 32 olunca, sanki havası inmiş gibi görünüyor ama, bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.
  • hava basıncı lastik markasına göre değişebilir mi , bazı lastiklere mesela 31 basınca , gegin , yüzeyleri düz görünüyor. aynı tip aracın başka marka tekerleklisinde aynı hava basıncında , cantla zemin arası bombeleniyor mesela.

görüntüyü mü esas almalı yoksa basın değerini mi . ne dersiniz.
  • Ben açıkçası karar veremiyorum ne yapacağıma. Sonuçta fabrika çıkışında, kapı içerisine bahsettiğim değerleri yazmışlar. Hatta araç tam dolu ve bagaj dolu iken arka lastiklerin basıncını 42 yazmış
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.