Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
420.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caş

quote:

Orjinalden alıntı: _U_U_R_

ok dir dediklerinize uyacağım ama araç 2009 olacak arkadaşlar 2008 yazmışsınız 1.6 TDCI LUX 2009

1. artı ve eksileri yazarsanız bende ona göre dikkat ederim.

2. üst port bagaj ve kapı altı basamak için siyah renk var mıdır? nikelajlı olmayacak yani?

Sevgili _U_U_R_ ,

Apartman komşumuzun arabası da siyah Fusion. Krom arka koruma, tavan çıtası, yan koruma barı, ön koruma demiri taktırmış (hatırlayabildiğim kadarıyla Maslak�taki sanayide). Belirttiğiniz aksesuarlar gerçekten Fusion�a çok iyi gidiyor, jeep havası veriyor.

Benim bir önceki aracım da füme rengi 2006 model 1.6 Benzinli Fusion idi. Elif Tuning�in adresini internetten bulduktan sonra İstanbul Kartal�daki mağazasına gidip, fiyatta da anlaşmıştım. Montaj ücreti istemiyorlardı. Bu anlattıklarım yaklaşık 8-9 ay önce oluyor.

Sağlıcakla kalın.

teşekkürler çaş biraz zaman geçsin yaptırmayı düşünüyorum

birde arkadaşlar aracı alırken ekstra neler aldınız ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 22 Aralık 2008; 9:16:43 >

• arkadaşlar. forumda okuyuncaya kadar nette sağdan soldan fusion ile ilgili bazı olumsuzluklar duymuştum. sayenizde bu önyargılarım büyük ölçüde azaldı. şimdilerde temiz bir fusion bakıyorum.
    normal şartlarda ilerde satma gibi bir amacım yok, uzun yıllar kafam rahat binmek istiyorum. normalde şehir içi kısa mesafelerde kullanacağım. dizel sıfırları 27 civarında. 2. eller de 20-23 civarı. sıfır için kredi kullanmam lazım. siz ne tavsiye edersiniz. almışken kasıp sıfır mı almalıyım. yoksa temiz bir 2. el mi almalıyım.

bir de ankaradayım. nereden almamı önerirsiniz?
    teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarlike

arkadaşlar. forumda okuyuncaya kadar nette sağdan soldan fusion ile ilgili bazı olumsuzluklar duymuştum. sayenizde bu önyargılarım büyük ölçüde azaldı. şimdilerde temiz bir fusion bakıyorum.
    normal şartlarda ilerde satma gibi bir amacım yok, uzun yıllar kafam rahat binmek istiyorum. normalde şehir içi kısa mesafelerde kullanacağım. dizel sıfırları 27 civarında. 2. eller de 20-23 civarı. sıfır için kredi kullanmam lazım. siz ne tavsiye edersiniz. almışken kasıp sıfır mı almalıyım. yoksa temiz bir 2. el mi almalıyım.

bir de ankaradayım. nereden almamı önerirsiniz?
    teşekkürler...

kesinlikle ikinci el almalısın. fiyat araştırması yaparsan ikinci el araç fiyatlarının çok düşük olduğunu görürsün....parası olana krizin en güzel tarafı bu olsa gerek

• serdarlike hocam, sıfırları 27000 den başlıyor ama bir kaç farklı bayiyi arayarak 25000 civarı fiyat alabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca 20000 ytl altına da dizel fusion bulma olasılığınız var.
  • Arkadaşlar 15.000 km dizel 1.6 aracımın 15.000 km bakıımını yaptırdım. 260 YTL tuttu.
  • arkadaslar bugun ben de bir fusion icin anlastim (1.6 tdci lux 2006). Araç 25000km de 24500 ytl he anlastik. Sizce fiyat nasil? Sanirim biraz yuksek degil mi?
  • Ben de 45.000 bakımını yaptımdım 250 YTL tuttu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canoliflower

arkadaslar bugun ben de bir fusion icin anlastim (1.6 tdci lux 2006). Araç 25000km de 24500 ytl he anlastik. Sizce fiyat nasil? Sanirim biraz yuksek degil mi?

Sıfırı 29000 olan bir araç için çok kesinlikle. 25000 + noter ruhsat işleri derken fiyat 26 ya yaklaşır. Ki şu günlerde pazarlığında ucu açık. 2009 model bir fusion 1.6 tdci 28000 e rahat alınır diyorum. Bence ihtimalin varsa vazgeç.
  • quote:

arkadaslar bugun ben de bir fusion icin anlastim (1.6 tdci lux 2006). Araç 25000km de 24500 ytl he anlastik. Sizce fiyat nasil? Sanirim biraz yuksek degil mi?

Bir fikir verebilir düşüncesiyle yazıyorum:

Geçen Haziran ayında 2006 Model, 1.6 Fusion Lux benzinli, düz vites 9.000 km civarı aracımı 21.400 ytl'ye sattım internetten.

Sağlıcakla kalın.
  • Bir görüş olarak;

Aracında hangi tür mazot kullanıyorsun bilmiyorum ama kesinlikle bu araçlarda eurodiesel kullanılmalıdır. Çünkü bu araçların skıştırma oranları yüksek ve dolayısı ile dieselin setan sayısı düşük olmalıdır. eğer normal diesel kullanıyorsan silindirler daha üst ölü noktaya gelmeden patlama gerçekleşiyor olabilir. Bu da pistonun üretmesi gerekendan daha az güç üretmesine neden olur.

quote:

Orjinalden alıntı: sonstiq

Merhaba arkadaşlar
    2005 fusion 1.4 TCDI ASM triptronik vites aracımı 1 ay oldu alalı
    araç rolantide (dururken) (vites D de ve Klima açıkken daha özellikle daha fazla) titriyor.
    Servis triptronik viteste boşluk oluyor normal fln dedi.
    Ben bişeyi farkettim araç düşük devirlerde cok verimsiz ve zar zor 125km/h e çıkıyor daha hızlı gitmiyor.
    Araç 95.000km'de ama çok temiz. Motor ya da aksamlarda garip ses fln yok.
    Acaba injeksiyon sisteminde bir arıza var da pistonun biri düzgün çalışmayıp aracın senkronik çalışmasını mı etkiliyor.Anlamadım.?
    Bi görüşü olan varsa yazsın lütfen
    Teşekkürler

• teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. sanırım bu zamanda biraz pahalıya aldık arabayı... Allah nasip ederse uzun süre kullanmayı düşündüğümden ve araç temiz olduğundan sineye çekicem artık.

coolfire ;

Arabaya kapora felan verdik. vazgeçmek bu saatten sonra biraz zor gözüküyor. Ayrıca ben bu arabayı takas olarak aldığım için de biraz böyle oldu. son olarak internetten baktığım kadarıyla fiyatlar 23000-23500 YTL civarındatabi internete fazla güvenmemek gerek fakat kendimi rahatlatmak için iyi geldi) şehire göre fiyatlar değişiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: caş

quote:

Bir fikir verebilir düşüncesiyle yazıyorum:

Geçen Haziran ayında 2006 Model, 1.6 Fusion Lux benzinli, düz vites 9.000 km civarı aracımı 21.400 ytl'ye sattım internetten.

Sağlıcakla kalın.

• quote:

Aldıysan hayırlı olsun. Ama 2006 model araca 24500 sanki çok. Aynı modelin sıfırını kaça alabilirsin mi forumda tartışmıştık. Seninki neredeyse sıfır fiyatına gelmiş.. (=27000 falan). Moralini bozmak istemezdim. Almadan aracı iyice incelet ve sakın satıcısına güvenme. 2.el araç sıkıntı çıkarabiliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_22786199/mpage_1/key_//tm.htm#22786199

• quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Ben de 45.000 bakımını yaptımdım 250 YTL tuttu.

Demek ki bakım ortalama 250 civarı tutuyor. TekBozok hocam araçta sıkıntı var mı ? 45000 km yi devirmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan1095 -- 28 Aralık 2008; 13:01:17 >
  • Hiçbir sıkıntım yok, çok memnunum, bakımdan sonra araba biraz daha rahatladı, motor sesi biraz daha azaldı sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

quote:

Aldıysan hayırlı olsun. Ama 2006 model araca 24500 sanki çok. Aynı modelin sıfırını kaça alabilirsin mi forumda tartışmıştık. Seninki neredeyse sıfır fiyatına gelmiş.. (=27000 falan). Moralini bozmak istemezdim. Almadan aracı iyice incelet ve sakın satıcısına güvenme. 2.el araç sıkıntı çıkarabiliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_22786199/mpage_1/key_//tm.htm#22786199

Kampanya indirimleri var.. En pahalı yanı en full fusionların sıfır bile 30.000 ytl nin altında iken, 2006 modele 24500 baya fazla gibi geliyo bana...

• kazasız , sorunsuz , güzel günlerde kullanmanız temennisiyle....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavigökyüzü

kazasız , sorunsuz , güzel günlerde kullanmanız temennisiyle....

En önemlisi de bu zaten...
  • arkadaşlar ben 1.6TDCI Lux modelini 27,500'e aldım kaporayı felan verdim. Ocakta alacağım...Sıfır alacak arkadaşlara duyurulur. Ama aracı bulmakta baya zorlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 29 Aralık 2008; 8:57:11 >
  • Yeni araç alan arkadaşlara hayırlı olsun; güzel günlerde kullanın Fusion'larınızı
  • herkese mutlu yıllar...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.