Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
420.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ANLSLN

Arkadaşlar aracımı aldıgımda göğüslükteki saklama gözünün kilidi bozuktu. Arada bir kafasına eserse açılıyor. O mekanizma ne kadardır ? ya da tamir edilebilme şansı var mı ?

Yerinde olsam o gözle hiç elleşmem çünkü bozulunca kilidi değil komple değişiyor ve fiyatı 250 tl
    Ben garantiden değiştirmiştim oradan biliyorum ve şimdi o gözü hiç kullanmıyorum... Sanada tavsiyem bırak kilitli kalsın mazallah açılır kapanmaz falan..... Servise gidene kadar 2 ay açık kalınca bantlamıştım ben...
  • benim araçta olan bişeyden bahsetmek istiyorum.Viteslerde debriyajdan ayağımı çektikten sonra nekadar dikkat etsemde küt küt vuruyor neden oluyor bu normalmi . ayrıca debriyaj kavraması biraz yukarda onu ayarlatalım dedik servis bunlar otomatik ayarlanmaz dedi.acaba nekadar doğru ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebey5

benim araçta olan bişeyden bahsetmek istiyorum.Viteslerde debriyajdan ayağımı çektikten sonra nekadar dikkat etsemde küt küt vuruyor neden oluyor bu normalmi . ayrıca debriyaj kavraması biraz yukarda onu ayarlatalım dedik servis bunlar otomatik ayarlanmaz dedi.acaba nekadar doğru ...

Debriyajdan ayağını çekince sallaması normal değil. Sürekli mi oluyor ? Bakım zamanı yakınsa orda halledersin...
  • arkadaşlar benim fusionda direksiyonun altında içinde soket girişi gibi biyer olan kapak var ve yeni farkettim hiç kapanmıyor sanıyorum plastik enjeksiyon hatası var bu problem sizde var mı sizde de oradaki kapak açık mı yoksa bendeki anormal bir durum mu ne öneririsiniz?
  • 29000 kmye geldi bakımını yaptıracam bu arabayı ilk aldığımdan beri var debriyajdan ayağımı nekadar yavaşta kaldırsam küt küt vuruyor
  • evimin önü geniş geldiğim zaman diğer arabalarıdan alışkanlığım durmada 10 metre önce kontağı kapatıyorum araba boşta gidiyor max 10 metre falan acaba bir zararı olurmu motora. 2007 TDCİ 1.4
  • O kapağın altında aracın bilgisayar soket girişi var. Sorunun çözümünde yardımcı olamıcam ama açık bırakmazsan iyi olur :)
  • Ford fusion gercekten cok farklı bir arac

fakat babam koltuklarının konforsuz oldugundan bahsetti

gercek nedir?rahatsız olan var mi bu sorunu nasıl cözüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mervegül -- 8 Ocak 2009; 0:03:05 >
  • selam arkadaşlar...bir sorumm vardı ilgilenip cevap verirseniz çok teşekkür ederim.2007 model 1.6 benzinli manuel vites 42.000 km de full+full bir fusion var donanım paketi lux mu comfort mu bilmiyorum ama alaşım jant sis farı cd çalar 6 hava yastığı yol bilg. elek aynalar ABS ESP vs var aracta.
    üstelik tavan port bagaj aksesuarıda mevcut ilk elden ve hatasız.bu araç için 19.500 yada 20.000 civarı bir rakama almayı düşünüyorum.sizce almalımıyım yoksa fusionlar da tdci mi tercih etmeliyim?özellikle fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.....
  • söylediğin araç bu fiyata iyi ben tdci kullanıcısıyım fakat 0 almandan ziyade bu fiyat güzel motor performansı hakkında bilgim yok. fakat fusion gerçekten memnun kalacağın bir araçtır...
  • Uzun süredir fusion kullanıyorum. O kotukları rahatsız sözleri tamamen yalan. Sadece biraz sert dolgulu. Bi focus koltuğu kadar rahat değil ama rahatsız edici bir durum yok. Bir çok defa uzun yola cıktım ve hiç sıkıntı çekmedim. Arka koltuklar biraz dik, verirse sadece bunlara rahatsızlık verir. Ama şiddetle önerebileceğim bir araçtır fusion
  • bu yaz 15 günde 4000 km yol yaptım ve hiçte koltuktan yana şikayetim olmadı.aksine bana konfor ii geliyor . Belki diğer araçlarla kıyaslandığında konforu düşük gibi görünsede hiçte fena değil...
  • Konuyla alakasız birşey olucak ama cevaba ihtiyaım var.
    Arkadaşlar 2004 fusion kullanıcıyım.Aracın sol çamurluk ve tampon değişmiş vaziyette.Satmam gereken rakamdan nekadar düşüğüne satmalıyım sizce?
    Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.
  • bence en az 1000 tl aşağı gider fakat yinede 250 tl fazla söyleyip pazarlık payı bırakırsanız ii olur. Hayırlı satışlar
  • arkadaşlar bende bir fusion almak istiyorum linkteki arabaların fiyatları uygunmudur sizce bir fikir verirseniz sevinirim.

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1138013.html

• quote:

Orjinalden alıntı: Wyatt Earp

arkadaşlar bende bir fusion almak istiyorum linkteki arabaların fiyatları uygunmudur sizce bir fikir verirseniz sevinirim.

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1138013.html

Fiyatlar bana biraz çok geldi. Yaprak kımıldamıyor. Fiyatları teyit edebilirsin, belki düşürürler. Tabi birde iyi kontrol ettirmeli. Sıfırı neden düşünmüyorsun. 2006 1.4 tdci 23500 istiyor. 2009 1.6 tdci 27-28000 civarı alınır...Sıfir fiyatları çok düşük... Bana 33000 demişlerdi. mart)Değerlendirmek lazım. almışken 0 olsun.

• link attığın siyah renkli iyi duruyor fiyatıda aslında normal ama piyasa şu an cansız daha iyi fiyata başka modellerede bakmak en iyisi .fakat eğer alabiliyosanız kesinlikle 0 tavsiye ederim şu an 27 ye veriyolar 14.tdci absli 2009 model
  • Selam arkadaşlar ben su an 2005 fiesta kullanıyorum, yaza doğru Fiestamı satıp 0 km Fusion otomatik almak istiyorum.Otomatik kullanan varsa bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim.

Ayrıca ön ve arka lastiklere ayrı ayrı hava vurulması bi şehir efsanesi değildir.Fordlarda arabanın kapılarında yazar.Benim fiestada ön 31 arka 26 yazıyor.

Mantığıda basittir önde agırlı yapan bi motor var arkada ne var.Eger tabi BMW Z3 kullanmıyorsan, onda ön ve arka aks dağılımı % 50 - 50 dir o zaman ön ve arkaya aynı değeri vururusun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebey5

link attığın siyah renkli iyi duruyor fiyatıda aslında normal ama piyasa şu an cansız daha iyi fiyata başka modellerede bakmak en iyisi .fakat eğer alabiliyosanız kesinlikle 0 tavsiye ederim şu an 27 ye veriyolar 14.tdci absli 2009 model

Siz söyledikten sonra araştırdım aslında haklısınız.. Zannederim bu seneler fusion da kasa değiştirir. Acaba öyle olursa çok zararım olur mu?
    Ya arkadaşlar bu arabanın 2. eli nasıldır piyasası var değil mi? Satmakta güçlük çekermiyim, düşüncelerinizi paylaşırmısınız?
  • Selam arkadaşlar;
    Bende ford fusion sahibi olarak aranıza katıldım. 2009 model 1.6 TDCi Lux aldım. Araba haftaya gelicek beklemedeyim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.