Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
420.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok yüksek hızlarda kullanmam ama köye yaylaya çok gittiğim içi 68 beygir az gibi geldi bana ve asıl önemli olan bunun servis maliyeti yani dizellerin bahalı olduğunu biliyorum servislerinin
    1.6 benzinli motorunu kullanan bir arkadaş bunun yakıtından bahsdebilirmi acaba?
  • 68 bg deyip geçme benimkide 75 bg TDCİ araç boş ağırlığı 1500 kg ve yolda kapışmadığım arac yok 180 kmye kadar çıktım sarsıntı fln yok yol bitti daha zorlayabilridim...Yani çekmese koymazlar onu.. Renault hemen her modelde 1,5 dci 65 bg kullanıo örneğin....

Selam Fusion cular nasılsınız
  • 68 hp sana yardımcı olur yakıtıda oldukca az komşuma sordum ama bakım fiyatlarını bilemeyeceğim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

68 bg deyip geçme benimkide 75 bg TDCİ araç boş ağırlığı 1500 kg ve yolda kapışmadığım arac yok 180 kmye kadar çıktım sarsıntı fln yok yol bitti daha zorlayabilridim...Yani çekmese koymazlar onu.. Renault hemen her modelde 1,5 dci 65 bg kullanıo örneğin....

Selam Fusion cular nasılsınız

Selam. shelby_88. Bu arada aranan soruların tüm cevapları forumun sayfalarında. Bakım masraflarını km olarak bu sayfalarda bulabilirsiniz. 15000 km 250 tl civarı. 1.6 tdci şehir içi fab. verisi 5.5 litre/100 km; şehir dışı 4.0 litre/100 km. Bende ise şehir içi 5.8 litre/100 km; şehir dışı 4.3 litre/100 km. Şehir dışı 1oo bin civarı şehir içi 150 bin km' de ort. yakıyor bende. Tüm sorularınızın cevaplarını forum sayfalarında bulabilirsiniz.

• merhaba bende artık bir ford fusion sahibiyim 2004-16i lüx benzinli. elinde kullanma klavuzu olan varmı tanımak istiyorum aracımı. benzinli fusion kullanan arkadaşlar yakıt değerlerini söyleyebilirlerle sevinirim.
  • iyi akşamlar
    1.94 boyunda 100 kg ağırlığında biri olarak ford fusion a hayran oldum ve almaya karar verdim
    2 seçenek var
    2004 model 16v lüx atiker sıralı lpg li(yeni) 32000km 16500tl
    2003 model lüx benzinl, 23000 km de 15000tl

bu fiyatlar nasıl ? arabaları daha görmedim ama

birde bu fusionlarda kasalar ne zaman değişti? 2003 ve 2004 eski kasamı
    eski kasalar dar mı? içine sığabilir miyim:)

herkese saygılar
  • Zirfak Merhaba,

Ford Fusion çıktığından bu yana aynı kasa ile üretim yapıyor. 2006'da makyajlandı. Benim tespit edebildiğim makyaj farkları:
    - iç göstergeler değişti
    - dış kapı bandı ve tampon lastikleri kalınlaştı
    - Ön farlar biraz kaportaya doğru çekildi
    Bunun dışında ufak tefek farklar da olabilir.

Motor olarak 1.6 TDCI motor eklendi, eski 1.4lerde ABS opsiyondu, standart oldu.

Kriz olmasaydı 2009 sonu, 2010 başı yeni kasa çıkabilirdi, bakalım ne olacak...

Fiyatlara yorum yapamacağım, ancak oldukça geniş ve ferah bir araba. Bu araçda rahat edemezsen çoğu otomobilde hiç rahat edemezsin.

Hayırlısı olsun.
  • Merhaba arkadaslar. Bende 2005 1.6 Lüx var. Bu modellerde sadece audio cd ler okuyor cd çalar. Mp3 okuyabilen orjinal bir fusion teybi taktırabilme şansım var mı acaba ?
  • Bildiğim kadarı ile Türkiyede hiç bir Fusion'da MP3 okuyan teyp kullanılmadı. Çözüm için bence üç yol var :
    1- Mp3 okuyan uyumlu bir Ford teyp modelini ikinci el bulmak (bazı focus teypleri uyar)
    2- Yurt dışından mp3lü model getirmek, mesela benim 2006 Fusionda CD6000 diye bir model var, yurt dışında CD6000mp3 diye bir model var
    3- En ucuz yol ise bir tane mp3 çalan standart Teyp almak. Standart teyp için bağlantı ve konsol uyum aparatları çok uygun fiyatla bulunuyor, Sadece direksiyondan kumanda ve yol bilgisayarlı modellerde ekranda teyp bilgileri çalışmaz ama onun da çeviricileri varmış. Bir ara araştırmıştım. Blaupunkt ve sony için bulabilirsiniz.

selamlar
  • ben kafaya koydum fusion alaam ama hangisi buda yeni bir seçenek yorumlarınızı bekliyorum

Ford Fusion 1.6 İ lüx
    17.450 TL
    53000 KM
    2005
    Pazarlık Payı Var
    Benzin / LPG
    Düz Vites

araç tamemen orjinaldir. sadece bağaj kapağı ve motor kaputunda yüzeysel boya vardır.araç çok temizdir.lpg 2 yıl garantisi var, muayenesi 2010 nun 12.ayına kadar vardır.tüpünü yeni takdırdığım için muayenesi sıfırdır.yeni kasa ford focus ile takas olabilir
    Donanım
    Elektrikli Cam, ESP, Klima, Sis Lambası, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Elektrikli Ayna, Katalysator, ABS, Hava Yastiği (Sürücü), Çelik Jant, Hava Yastiği (Yolcu), Rezistans Yan Aynalar, Metalik Boya, Direksiyon Ayarı
  • noldu bu gruba yahu
    ses soluk çıkmıyor
    yarın fusion sahibi olacam Allah izin verirse

Ford Fusion
    16.250 TL
    69000 KM
    2004
    1600 cm³
    100 BG (74 KW)
    Gümüş Gri
    Benzin
    Düz Vites

ARAÇ İLK ELDİR FUL MODELİDİR.DARBE YOKTUR.NOT...PAZAR GÜNLERİ AÇIĞIZ.
    Elektrikli Cam, ESP, Klima, Sis Lambası, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Elektrikli Ayna, ABS, Hava Yastiği (Sürücü), Alarm, Çelik Jant, Hava Yastiği (Yolcu), Alaşım Jant, Rezistans Yan Aynalar, Metalik Boya, Direksiyon Ayar
  • quote:

Orjinalden alıntı: zirfak

noldu bu gruba yahu
    ses soluk çıkmıyor
    yarın fusion sahibi olacam Allah izin verirse

Ford Fusion
    16.250 TL
    69000 KM
    2004
    1600 cm³
    100 BG (74 KW)
    Gümüş Gri
    Benzin
    Düz Vites

ARAÇ İLK ELDİR FUL MODELİDİR.DARBE YOKTUR.NOT...PAZAR GÜNLERİ AÇIĞIZ.
    Elektrikli Cam, ESP, Klima, Sis Lambası, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Elektrikli Ayna, ABS, Hava Yastiği (Sürücü), Alarm, Çelik Jant, Hava Yastiği (Yolcu), Alaşım Jant, Rezistans Yan Aynalar, Metalik Boya, Direksiyon Ayar

Buradayız. Şu üste yazdığın 2004 model lpg linin fiyatı iyi gibi. Tabi iyice araştırmak lazım. Boyalı araçtan uzak durmakta fayda var.

• quote:

Orjinalden alıntı: ANLSLN

Merhaba arkadaslar. Bende 2005 1.6 Lüx var. Bu modellerde sadece audio cd ler okuyor cd çalar. Mp3 okuyabilen orjinal bir fusion teybi taktırabilme şansım var mı acaba ?

MP3 çalmak için teybini değiştirmeye çalışma. 2005 modelinde vitesin yanında ses girişi var mı bilmiyorum. Varsa, bir tane IPod veya MP3 çalar alıp buradan bağlarsın, ses sisteminden kolayca dinleyebilirsin. Eğer ses girişi yoksa, FM bandını kullanan MP3 okuyucular var, fiyatları da çok uygun onu tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar son bir aydır sürekli yağmurlu havalarda kullandım fusion'u ve önceki aylara nazaran sanki daha fazla yakıt harcadı. Böyle bir tecrübesi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Arkadaşlar son bir aydır sürekli yağmurlu havalarda kullandım fusion'u ve önceki aylara nazaran sanki daha fazla yakıt harcadı. Böyle bir tecrübesi olan var mı?

Evet. Şartlar zorlaştıkça tüketim artıyor. Kar,buz hatta yağmur da...
  • Arkadaşlar, bir 2007 model 1.6 Lux fusion alma ihtimalim var.

Bu araçlarda ESP bulunuyor mu, bilgisi olan paylaşabilir mi acaba? Genelde EBD ile karıştırılıyor gibi geldi bana. 2009 broşürünü de inceledim, ESP ile ilgili bir bilgi yok?
  • Esp bulunmuyor. Abs+Ebd şeklinde güvenlik paketi var. Esp bulunmuyor bildiğim kadarıyla..
  • Esp yok...
  • Doğru söylüyorsun Ayhan Hoca...

Güvenlik

(S:Standart)

Comfort Lux Urbanite

Sürücü ve Yolcu Hava Yastığını içeren Akıllı Güvenlik Sistemi : S S S

ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi) : S S S

Yan hava yastıkları ve Yan hava perdeleri : - O(GP) O(GP)

Kapı İçi Çelik Koruma Barları : S S S

Aktif gergili ön emniyet kemerleri : S S S

Darbe anında katlanabilen direksiyon kolonu : S S S

quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

Esp yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkaan29 -- 26 Şubat 2009; 23:21:42 >

• Ford Fusion
    16.250 TL
    69000 KM
    2004
    1600 cm³
    100 BG (74 KW)
    Gümüş Gri
    Benzin
    Düz Vites

16000 ya aldım
    Allah utandırmasın
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.