Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
420.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 27 Şubat 2009; 10:57:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zirfak

Ford Fusion
    16.250 TL
    69000 KM
    2004
    1600 cm³
    100 BG (74 KW)
    Gümüş Gri
    Benzin
    Düz Vites

Elektrikli Cam, ESP, Klima, Sis Lambası, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Elektrikli Ayna, ABS, Hava Yastiği (Sürücü), Alarm, Çelik Jant, Hava Yastiği (Yolcu), Alaşım Jant, Rezistans Yan Aynalar, Metalik Boya, Direksiyon Ayar

16000 ya aldım
    Allah utandırmasın

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Umarım beklentilerini karşılar. Paylaşıma bekleriz...
  • Hayırlısı olsun, kazasız belasız, keyifle kullanmanızı dilerim.

Kullanım yorumlarınızı/tecrübelerinizi/memnuniyet ve memnuniyetsizliklerinizi bekleriz.
  • Merhaba arkdaslar ben 2006 model 1.4 dizel 44.00 kmrede fusion buldm arac gri renkde kapı altlarında cıtaları var yeni kasa sadece sag ön camurluk boyalı sahibiyle anlastık 18 .000 tl ye sizce fiyat iyimidir _??
  • Fiyat bence iyi
    ben 2004 model benzinlisini 16 ya aldım
    araba temizse uygundur
    bu arada yeni kasalar ile eski kasalar arasında boyut olarak fark var mı?
    ben aslında biraz daha yüksek bekliyordum fusionu (genede bana göre yeterli)
    3 gündür kullanıyorum şehir dışı 120 km hız ile 150 kr yaktı.şehir içi daha ölçmedim.50km yaptım daha benzin gösterge kademelerinden hiçbiri sönmedi. (biraz kabaca olacak ama genede bir ölçüm)
    manevra kabiliyeti yeterli
    yol tutuş fena değil
    biraz debryaj sert gibi geldi
    Ama belirtmekte fayda var ben daha acemi şoförüm
  • Bu arada arkadaşlar ben kısmet olursa bu arabaya 4 yıll/40000km binerim
    sıralı lpg taktırmak istiyorum
    kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum?
    Bir soru daha plaka değişirse muayene gerekir mi?
  • quote:

Bu arada arkadaşlar ben kısmet olursa bu arabaya 4 yıll/40000km binerim
    sıralı lpg taktırmak istiyorum
    kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum?
    Bir soru daha plaka değişirse muayene gerekir mi?

ben brc marka sıralı sistem kullanıyorum.lpg tüketiminden son derece memnunum.benzinle kullanıyor olsaydım bu kadar fazla kullanamazdım herhalde. neticede öğrenciyim, ekonomi önemli...
    ayrıca plaka değişimiyle vizenin bir ilgisi yok.lpg kit taktıracaksan önce taktır daha sonra ruhsata lpg'yi işletirken plakayıda değiştirirsin.tek seferde hallet işini
  • merhaba arkadaslar bahsettigim arabayı aldım artık bnde bi fussion kullanıcısıyım 1.4 dizel olmasına ragmen performansı beni etkiledi fiat serisinden iyi bence bu arabalar ıcın üst cıtalar nikalajlı aksesuarlar satılan bi yer biliyomusnuz istnbul anadolu yakasında _??
  • Benzinli kullanan arkadaşlar var mı bu arada yakıt tüketimi konusunda bilgi verecek
    gerçek tüketim verileri
    bu arada kardeş hayırlı olsun
  • eyw tesekkur ederim kardes bi sorunum war gostergelerde abs ısıgı bu gunlerde hic sönmüyor neden acaba _??
  • Işık sönmüyorsa abs de sorun var demek
    servise gidip baktıracan
    büyük ihtimalle değiştirmen gerekebilir
  • kardes walla baktırdım 4 mılyar dediler abs beyinin degismesine cıkma bakıyorm suan bu beyinlerin tamiri mümkünmü bazıları diyo tamir edebiliriz diye ama aranızda bu sorunu yasayan varmı acaba _???
  • arkadaşlar mrb. 2005-2006 fusion 1.4 tdci triptonik almayı düşünüyordum, değerlendirme açısından çağrı merkezinden sıfırının fiyatınıda sorayım dedim ve 2009 model dizel araçlarda mondeo hariç tirptonik vites seçeneğinin yaşanan problemlerden ötürü olmadığını söylediler...

başlıktaki mesajların çoğunu okudum ancak böyle bir sorundan bahsedildiğini göremedim, kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim..
    uzun araştırmalardan sonra tam fusiona karar vermişken böyle bi soru işaretine takılmak canımı sıktı biraz doğrusu...
  • Ya burası resmen bitti herhalde
    ses seda yok
    Kardeş bilemiyorum vallahi benim arabanın geçmişine baktırdığımda araba abs ışığı yanıyor diye tamire girmiş ve değiştirmişler yetkili serviste daha kullanmak nasib olmadı :) olmaz da inşallah
    özel servisleri de dene bir istersen belki daha uygun olur
    Bu arada ben bu acemi sürüş tekniğimle (2. vites 40 km/h ) yekıt ölçümü yaptırdım 250bin yakıyor fena değil bence onun için tüp taktırmayacağım
    Bu arada devir üstüme alırken plaka değişince araç tekrar muayeneye girer mi? (motor no)
  • plaka değişiyorsa mecbur gircek muyaneye ruhsat fln değişiyor hepsi..
  • bende öle düşünüyordum ama gerek yok dedi sorun çıkarsa gönderirirz dedi
    yarın eski plakaları al gel dedi
    bende şaşırdım hayırdır inşallah
  • zifak bende yakıt değerlerini özellikle merak ediyorum? ölçümlerini paylayışısan sevinirim. Arabayı aldım fakat suan kullanmıyorum. çalıştığım yere getirmedim. cok yakıyorsa tüp taktırabilirim. az yakıyodur da inşallah taktırmam. pekte niyetli değilim zaten (benzinli 16i 2004 fusion)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvensavas -- 9 Mart 2009; 16:09:12 >
  • Valla kardeş ben acemi sürücüyüm ilk arabam
    sabah trafik yokken kullanıyorum 2 ya da 3 viteste gidiyorum genelde hız da 30 ila 60 arası geziyor
    bu koşullarda 259 bin yakıyor
    uzun yolda bir arkadaşım kullandı ortalama 120 ile geldik 327 km yolda 50 milyon yaktı o da 150 bin ediyor
    bende ilk başta taktırırım gibi geliyordu ama yıllık tahminen 5000km yapsam 3 yılda amorti ediyor
    amortiyi filan boşver arabanın orjinalliği güzel motor aksamı süper bir de tüp montajı ne olacağı belli değil
    ama ustam ii diyorsan yıllık 10000 den aşagı düşmem diyorsan 4-5 sene kullanırım diyorsan
    düşünme taktır
    ama ben taktırmamaya karar verdim kendi nedenlerimden dolayı (Allah utandırmasın)
    benim şimdilik bu arabayla ilgili tek sorunum bozuk zeminde arabanın içi ses alıyor
    düz yolda sorun yok
  • tabii ki tüp taktıracak olsaydım yılda 10000 yapardım herhalde :)
  • quote:

Ya burası resmen bitti herhalde
    ses seda yok
    Kardeş bilemiyorum vallahi benim arabanın geçmişine baktırdığımda araba abs ışığı yanıyor diye tamire girmiş ve değiştirmişler yetkili serviste daha kullanmak nasib olmadı :) olmaz da inşallah
    özel servisleri de dene bir istersen belki daha uygun olur
    Bu arada ben bu acemi sürüş tekniğimle (2. vites 40 km/h ) yekıt ölçümü yaptırdım 250bin yakıyor fena değil bence onun için tüp taktırmayacağım
    Bu arada devir üstüme alırken plaka değişince araç tekrar muayeneye girer mi? (motor no)

Fusion kullanıcılarının buluştuğu bu topikte karşılıklı paylaşımla sorunlarımıza cevap bulmaya çalışıyoruz. Üye listesindeki isimlere pm ile de ulaşabilirsiniz.
    Zirfak gibi aktif üyeler burayı canlandıracaktır. Tüp olayı hakkında bende olmadığı için bilgim yok. ABS ışığı vs sorunu da ilk kez forumda paylaşıldı...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.