Şimdi Ara

FORD KA'YA LPG TAKILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FORD KA 1.3 KLİMALI ARACIM VAR. LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM. KİME SÖYLESEM "BU ARACA DA LPG Mİ TAKILIR, NE YAKARKİ BU DİYOR". AMA KM'DE ORT. 200BİN YAKIYOR. SİZCE LPG RANDIMANLI OLUR MU, HANGİ MARKA TAKTIRMALIYIM? ANKARADA BU İŞİ UYGUN FİYATLA YAPAN BİR YER VAR MI?

• "Ne yakarki bu "diyenlere "Lpg ile yarısını yakar" diyebilirsin.
    Yada; Lpg taktırdıktan sonra yakıta verdiğin parayla iki kat daha fazla yol yaparsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zubar

FORD KA 1.3 KLİMALI ARACIM VAR. LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM. KİME SÖYLESEM "BU ARACA DA LPG Mİ TAKILIR, NE YAKARKİ BU DİYOR". AMA KM'DE ORT. 200BİN YAKIYOR. SİZCE LPG RANDIMANLI OLUR MU, HANGİ MARKA TAKTIRMALIYIM? ANKARADA BU İŞİ UYGUN FİYATLA YAPAN BİR YER VAR MI?

lpg elbette takılır. Randıman yönünden benzinden çok fazla farklı olmaz, yokuşlarda vites küçültmen gerekebilir.
    İtalyan menşeili kitleri öneririm. aracının bagajı küçük olduğundan stepne yerine takarlar yedek lastik başına bela olur bunuda söyleyeyim.
  • Hocam bence taktır artık suankı lpg kıtlerı ıle guc kaybı olayı nerdeyse hıc olmuyor bu konuda endıse etme derım ben.Ankara da uygun fıyata yapan bılmem ama gercekten ılgılı ınsanlar var bence fıyat dan zıyade kalıteyı ararsan ıyı edersın yoksa gel gıt baya ugrasırsın ekstra odedıgın paralar da yanına cabası.
    quote:

Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

quote:

FORD KA 1.3 KLİMALI ARACIM VAR. LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM. KİME SÖYLESEM "BU ARACA DA LPG Mİ TAKILIR, NE YAKARKİ BU DİYOR". AMA KM'DE ORT. 200BİN YAKIYOR. SİZCE LPG RANDIMANLI OLUR MU, HANGİ MARKA TAKTIRMALIYIM? ANKARADA BU İŞİ UYGUN FİYATLA YAPAN BİR YER VAR MI?

lpg elbette takılır. Randıman yönünden benzinden çok fazla farklı olmaz, yokuşlarda vites küçültmen gerekebilir.
    İtalyan menşeili kitleri öneririm. aracının bagajı küçük olduğundan stepne yerine takarlar yedek lastik başına bela olur bunuda söyleyeyim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Uzun -- 10 Haziran 2007; 23:53:16 >
  • biz antalyada bagladık BRC SEQUENT 24 MODELİNİ hiç bir puroblem olmadı sizede tavsiye ederim BRC nin türkiye distirbitörüwww.2a-lpg.com adresinden ulaşa bilirsiniz saygılar
    quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.