26 yaşındayım |
Ford Kuga 1.5 EcoBlue + Skoda Kodiaq 1.5 TSI Prestige+ Seat Ateca 1.5 TSI FR Hangisi Alınır (2. sayfa)
-
-
kardeşim dediğim it yazıyor kullanıcı adınıda değiştirmiş it yaramazemre ne
-
Sen değil misin yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne ben değil miyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: auto_manSen değil misin yani?
onu ben yazmadım kardeşim yazdı
-
quote:
Orijinalden alıntı: ecvnyonu ben yazmadım kardeşim yazdı
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suv için 0-100 önemli değil bence konfor amaçlı araçlar. Kendim balina kasa kuga 1.5 kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: FR13NDSLX
Suv için 0-100 önemli değil bence konfor amaçlı araçlar. Kendim balina kasa kuga 1.5 kullanıyorum.tamamda 0-100'ü 9 sn olan arabadan inip 0-100'ü 12.3 sn olan arabaya binmek benim hoşuma gitmiyor.
-
Tr top speed trafik 70-130 arası iken ben önemsemiyorum. Sonuçta suv nin ne olduğunu bilerek alıyorlar. Yol görüşün bile daha rahat hissettiriyor. -
Ben bulgarım çoğunlukla otobanda kullanacağım bulgarda hız sınırları düşük değil ondan dolayı hızlı olmasını istiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ecvnyonu ben yazmadım kardeşim yazdı
Alıntıları GösterHesabını 8. sınıf kardeşinle ortak mı kullanıyorsun xxd (xxd tarzı şeyleri artık 8. sınıflarda yapmıyor)
-
Kendime alıyorsam bunlardan hiçbiri.
İllaki birini seçmek gerekirse Ford
quote:
Orijinalden alıntı: ozay06Hesabını 8. sınıf kardeşinle ortak mı kullanıyorsun xxd (xxd tarzı şeyleri artık 8. sınıflarda yapmıyor)
Alıntıları Gösterpcde bu giriş yapılı direk benim hesten mesaj yazıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozay06Hesabını 8. sınıf kardeşinle ortak mı kullanıyorsun xxd (xxd tarzı şeyleri artık 8. sınıflarda yapmıyor)
Alıntıları Gösterxxd tarzı şeyleri artık 8. sınıflarda yapmıyor derken ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ecvnypcde bu giriş yapılı direk benim hesten mesaj yazıyor.
Alıntıları GösterAnladım Kardeşine başarılar dilerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozay06Anladım Kardeşine başarılar dilerim
Alıntıları Gösterxxd tarzı şeyleri artık 8. sınıflarda yapmıyor derken anlamadım
-
Normalde bu tarz konuları ya troll değilse diye ciddi şekilde cevaplarım.Ama siz resmen trollüm ve yaşım küçük diye bağırıyorsunuz mesajlarınızda :D
Ateca birebir tiguan. Aynı fabrikada üretiliyor. Aynı ferah, geniş iç hacim. Ben atecayı tercih ederdim bu yüzden.
quote:
Orijinalden alıntı: blacklotus01
Normalde bu tarz konuları ya troll değilse diye ciddi şekilde cevaplarım.Ama siz resmen trollüm ve yaşım küçük diye bağırıyorsunuz mesajlarınızda :Dcevap verceksen ver vermiceksen git boş yapma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X