< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ford Kuga 1.5 EcoBlue + Skoda Kodiaq 1.5 TSI Prestige+ Seat Ateca 1.5 TSI FR Hangisi Alınır (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ecvnycevap verceksen ver vermiceksen git boş yapma
Alıntıları GösterKuganın 0-100 üne bu kadar takılma halıda hepsi aynı gidiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peugeot 3008 e baktınız mı? -
Çocugum sen daha lgs icin dershane bakmiyor muydun ? Ne ara araba alacal yaşa geldin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blacklotus01Kuganın 0-100 üne bu kadar takılma halıda hepsi aynı gidiyo
Alıntıları Gösterboş yapma
-
quote:
Orijinalden alıntı: road35
Çocugum sen daha lgs icin dershane bakmiyor muydun ? Ne ara araba alacal yaşa geldin26 yaşındayım kardeşim konu açmış bu kadar takılma
-
Çok iyi bmw alınır bu paraya. Ayrıca prestijli markaya binmiş olursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: road35
Çocugum sen daha lgs icin dershane bakmiyor muydun ? Ne ara araba alacal yaşa geldinçocuğum fln hayırdır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tonodias
Çok iyi bmw alınır bu paraya. Ayrıca prestijli markaya binmiş olursun.hangi model olabilir ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kilic.1923
Peugeot 3008 e baktınız mı?peugeot 2.el de biraz değer kaybediyor ondan dolayı düşünmedim.
-
kuga
-
Bmw piyasasına bakmak lazım 2. el 5 serisi , 3 serisi yılına km sine göre değişir. Sıfır km 1 serisi 2 serisi ve çok az daha para ekleyerek 3 serisi araç alabilirsiniz. -
2020 Jeep Compass 1.4 Limited Executive 4x4
500.000 civarı edere satılıyor ...
20
-
quote:
Orijinalden alıntı: bamorex2020 Jeep Compass 1.4 Limited Executive 4x4
500.000 civarı edere satılıyor ...
20
hayalet fln istiyorum ondan dolayı eledim onu
-
Peugeot B ve C suvları sıfır satışlarda 2017den beri birinci sırada ama yinede siz bilirsiniz. -
Peugeot 3008 1.6 puretech 180hp seçeneği de var. Hızsa hız.
-
Kuga, Ateca ve Tiguan C segment SUV dur. Kodiaq veya Honda CRV D Segment SUV lardır. Segment farkından dolayı konfor ve kalite farkı olacaktır. Ayrıca iç hacim olarak D segment araçlar daha geniş oalcaktır.
530 civarı bütçeniz var ise ben olsam Kodiaq veya Honda CRV tercih ederdim.
Kuga Focus un yükseltiş hali iken Kodiaq SuberB in yükseltilmişi gibi düşünebilirsin.
-
Crv'de c suv. Açılımı Compact Recreational Vehicle
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Honda_CR-V
TR'de firmaları sallamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 13 Ocak 2021; 23:39:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaramazemre07
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X