Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (535. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.980
Cevap
105
Favori
718.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zemich

Arkadaşlar merhaba,

Eşim ve ben arabalarımızı satıp, bir tane ortak bir araba almak istiyoruz.

2015 model Kuga' lara bakıyoruz.

Titanium ve Selective donanımlarına bakıyoruz. Anladığım kadarıyla Style ve Trend X, görece boş olanlar.

Peki bu Selective, Titanium' dan daha mı dolu ?

Yardımınızı rica ediyorum.

Son olarak bu aracı önerir misiniz ?
    Selective en üst paket! ancak donanıma Tekno paket + cam Tavan + konfor paketi de ilave edilebilir ki araç bu şekilde Full+Full olur.
    Diğer sorunuza gelirsek 2015 1,5 EcoBoost otomatik kullanıcısı olarak, Kuga segmentinde fiyat/performansı en yüksek araç.
  • Merhabalar arkadaşlar biz de 2014 selective 1.6 otomatik ile aranıza katıldık. Merak ettiğim bir soru var bu sony sistem varmış. bluetooth bağlantı ile sadece telefonla mı konuşuluyor yoksa müzik de dinlenilebiliyor mu? Hiçbir yerde bulamadım cevabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

Merhabalar arkadaşlar biz de 2014 selective 1.6 otomatik ile aranıza katıldık. Merak ettiğim bir soru var bu sony sistem varmış. bluetooth bağlantı ile sadece telefonla mı konuşuluyor yoksa müzik de dinlenilebiliyor mu? Hiçbir yerde bulamadım cevabı.
    Benim aracımda SONY teyp var bluetooth ile hem telefon konuşması yapabiliyorum hemde telefondaki müzikleri dinleyebiliyorum. Bluetooth sinyalide oldukça güçlü alıyor 3 kattaki telefonumla bağlantı kuruyor :)
  • GhoryWarrior kullanıcısına yanıt
    Telefon ile bağlanıp telden müzik dinlemek mümkün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomobilist kullanıcısına yanıt
    Bende bu paketler var 40000km ihtiyaç varsa satabilirim

• Zemich Z kullanıcısına yanıt
    En büyük +akıllı bagaj

• loadingmaster kullanıcısına yanıt
    mur37 M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kafamda soru işareti olmuştu

• GhoryWarrior kullanıcısına yanıt
    Aldınızmı kuga

• mur37 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

• mur37 M kullanıcısına yanıt
    Amin hocam hepize kazasız belasız sürüşler

• Arkadaşlar aracımızda çekmeli bagaj perdesi eksik bunu en uygun nerden temin edebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

Arkadaşlar aracımızda çekmeli bagaj perdesi eksik bunu en uygun nerden temin edebiliriz?
    Aliexpress te kargo dahil 100 ila 135 dolar arasında fiyatı değişiyor. Tabi buna %20 vergide ekleyin. Bence öncelikle servise sorun, dolar kuru yüksek olduğundan, servisin fiyatı çinden daha ucuza gelebilir . Çin fiyatı vergi dahil 800 tl ye geliyor. Çıkmacılar da bulunabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loadingmaster

Aliexpress te kargo dahil 100 ila 135 dolar arasında fiyatı değişiyor. Tabi buna %20 vergide ekleyin. Bence öncelikle servise sorun, dolar kuru yüksek olduğundan, servisin fiyatı çinden daha ucuza gelebilir . Çin fiyatı vergi dahil 800 tl ye geliyor. Çıkmacılar da bulunabileceğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Servis de 820 tl dedi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: xwing

Merhaba,

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Güle güle kullanmanızı diliyorum. İyi de bir fiyata almışsınız, şimdi dolar da aldı başını gitti...

Memnunsunuz muhtemelen. Herhalde sisteminizi güncellemediyseniz Android 4.4 olması lazım. Sisteminiz Aliexpress'de Carbar markası olarak satılıyor sanırım.

Android 4.4 en stable olanı olduğu da bir gerçek.

Aliexpress'den araştırmalarım sonucunda 12.1 inch Kirinavi için pazarlık ettim, alacak gibiyim. Gerçekten Ruslar bu konuda çok iyi.

Tek endişem benzer sistemler için kimi ön sensör, kimi ön-arka sensör çalışır diyor. Kimi hiç çalışmaz diyor (kamera dahil). Alabilecek olsam doğrudan rus sitelerinde getirtmek isterdim. Geliştirilmiş yazılımları var, sensörlerin çalışmaması gibi bir durum yok. Oto-parkı zaten gözden çıkardım.

Benim aracım selective. Maalesef Ford'ların uyum hususunda berbat olduğu bir gerçek.

12.1 inç büyük olur mu bilmiyorum, herşey dokunmatik, tuş takımı da yok, umarım iyi olur almaya karar verirsem. Anlaştığım sistem 2gb+64gb+And7.1. Gece sorun yaşıyor musunuz? Çok mu parlıyor?

Dediğiniz gibi, geldikten sonra bir de taktırmakla uğraşacağım.

Sizin bu sistemlerin takılı olduğu selective model sahibi bir arkadaşınız var mı?

Onun da görüşlerini almak isterim.

Ön kamera için giriş var mıydı? Çoğu sistem sadece arka kamera ve USB DVR destekliyor.

Teşekkürler,
    Merhaba,

Sonunda tesla ekran aldım, başka kullanıcılara faydalı olması açısından paylaşıyorum.

Çin'den getirteyim derken sahibinden.com'da Navimex'in 10.4 inch sistem getirdiğini gördüm ve ilk alıcılardan oldum. Ankara'da ikamet etmekteyim, Özen Elektronik'den aldım Ankara'da EMR Garaj'da taktılar (Navimex 4444). Sistem 2gb+16gb Android 7.1.1. 3 adet video in ve 1 adet AUX in, 2 adet usb mevcut.

Aslında 12.1 inç ve 32 gb üstü ROM olsaydı daha da memnun olurdum. Ancak şu haliyle de oldukça memnunum.

Sistem 2 parçalı geliyor: teyp (havalandırma kanalları üzerinde) + büyük arka kapak (eskiden 4.3 inç ekranın olduğu kısmı da kapatan)

Sistem takıldıktan sonra:
    1. Ön-arka park sensörlerim çalışıyor
    2. Orjinal kameram çok güzel çözünürlük sağlamasa da çalışıyor, mesafe ve direksiyon hareketini orjinal sistemden alıyor
    3. klima kontrolleri çalışıyor
    4. Auto-park beklediğim üzere devre dışı
    5. Direksiyon kumandaları çalışıyor
    6. Sync özelliği çalışmıyor, ancak anlamadığımız bir biçimde direksiyondaki tuş sesli komut sistemine kumanda ediyor, yani ekranda "sesden metine" dönüştürmeye çalışıyor, henüz çok inceleyemedim, çözeceğim.
    7. Daha önce olmayan dış sıcaklık, kapı açık uyarısı v.s. gibi bir dizi özellik de geldi.
    8. Öne 2nci bir kamera daha taktık. Yana ve aux olarak da 2 tane daha kamera takılabilir, aslında sistemin 360 derece kuş bakışını da desteklediğini düşünüyorum (sistem ayarlarında var). Teypden "monitör" tuşuna basınca hareket halindeyken "ön-yan-arka" kameralara geçiş yapabiliyorsunuz. Ancak, bildiğiniz üzere arka kameraya ayrı hat çekmediğimiz için (orjinal hattı kullandık) sistemin 20 km/h üstü hızlarda arka kamera görüntüsü vermeme özelliği buraya da aksetti. Müsait zamanda arka kamera çözünürlüğünü arttırmak adına ayrı hat çektirmeyi ve yeni kamera taktırmayı düşünüyorum.
    9. Altta yer alan "park sensörü" tuşu da artık çalışmıyor.
    10. Bluetooth güzel çalışıyor, telefon görüşmeleri net (teyp üzerindeki mikrofona ek, hemen baş hizasına 2nci mikrofon takılı), telefondan rahat müzük dinleniyor
    11. Wi-fi güzel çalışıyor (telefonu hot-spot yaptım), usb dongle denemedim henüz.
    12 Maalesef telefonum mirror-link'i desteklemedi, olsaydı süper olacaktı.
    13. Teyp üzerinde gelen dörtlü tuşu ve kilitli sembolleri düzgün çalışıyor.
    14 Radyo yeterli görünüyor, eski radyo çekim açısından daha iyiydi.
    15 OBD2 için teyp'den bağlantı kablosu yok. Bluetooth veya wireless üzerinden çalışıyor.

• quote:

Merhaba,

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Güle güle kullanmanızı diliyorum. İyi de bir fiyata almışsınız, şimdi dolar da aldı başını gitti...

Memnunsunuz muhtemelen. Herhalde sisteminizi güncellemediyseniz Android 4.4 olması lazım. Sisteminiz Aliexpress'de Carbar markası olarak satılıyor sanırım.

Android 4.4 en stable olanı olduğu da bir gerçek.

Aliexpress'den araştırmalarım sonucunda 12.1 inch Kirinavi için pazarlık ettim, alacak gibiyim. Gerçekten Ruslar bu konuda çok iyi.

Tek endişem benzer sistemler için kimi ön sensör, kimi ön-arka sensör çalışır diyor. Kimi hiç çalışmaz diyor (kamera dahil). Alabilecek olsam doğrudan rus sitelerinde getirtmek isterdim. Geliştirilmiş yazılımları var, sensörlerin çalışmaması gibi bir durum yok. Oto-parkı zaten gözden çıkardım.

Benim aracım selective. Maalesef Ford'ların uyum hususunda berbat olduğu bir gerçek.

12.1 inç büyük olur mu bilmiyorum, herşey dokunmatik, tuş takımı da yok, umarım iyi olur almaya karar verirsem. Anlaştığım sistem 2gb+64gb+And7.1. Gece sorun yaşıyor musunuz? Çok mu parlıyor?

Dediğiniz gibi, geldikten sonra bir de taktırmakla uğraşacağım.

Sizin bu sistemlerin takılı olduğu selective model sahibi bir arkadaşınız var mı?

Onun da görüşlerini almak isterim.

Ön kamera için giriş var mıydı? Çoğu sistem sadece arka kamera ve USB DVR destekliyor.

Teşekkürler,
    Aracım 2015 selective full versiyondur. Alt versiyonlarda olsaydı entegrasyon sanırım daha kolay olacaktı. Entegrasyon sırasında İstanbul teknik servis ciddi destek sağladı ve Çin'li üretici ile de sürekli temas halindeydiler. Açıkçası hizmet açısından oldukça memnun kaldım, ciddi destek sağladılar. Entegrasyon sırasında yaşadıklarımızı da paylaşmak istiyorum (1 günden fazla sürdü):
    1. Önce sadece arka park sensörü açlıştı, kamera ve ön-park sensörünü çalıştıramadık. Çin'den yeni yazılım sürümü geldi, onu da atmamıza rağmen çalışmadı.
    2. Sorunun canbus'dan kaynaklı olduğuna kanaat getirince Navimex'in focus4 için hazırlanan sisteminde kullanılan canbus'ı taktık ve sistemler çalıştı. Ancak motor devir ve hız göstergesi işlevsizleşti. Gerçi ihtiyacım yok, torque pro yükledim, daha çok veri alıyorum!
    3. Kamera için internette de satılan çeviricinin bir benzerini deneme yanılmayla bulduk ve arka kamerayı bu şekilde bağladık
    4. Çok ciddi bir kablo demeti olduğu için göğüste kesme işlemi yaptık (büyük kapağın altında kalıyor) ve kablajı üste çıkardık.
    5. Teyp ile arka kapak arasında ve teyp ile göğüs arasında bir miktar boşluk mevcut, zaten de beklediğim şeydi, zamanla biraz operasyonla düzeltirim diye düşünüyorum, şimdilik sıkıntı değil
    6. ellerinde bulunan bir dvr cihazını bağlamak istedik, ancak görmedi. Sisteme usb'den dvr cihazı seçerken dikkatli olmak lazım. Uygun cihaz bulunca onu da bağlayacağım.
    7. Ön bilgi ekranında yer alan "dijital pusula-yön gösterimi" ("GD" gibi gösterim) artık yok. Ancak, Android 7 ile gelen ekranı 2ye böl sistemde çalışıyor. Ekranın üstüne navigasyon, altına radyo yerleştirdim (isteğinize kalmış), navigasyon ekranında daha güzel bir yön gösterimi oldu.
    8. Sistem taklırken, eski teyp üzerindeki havalandırma kanalları ve tırnaklarını kullanıyorsunuz. Yani sistem olduğu gibi takılmıyor.

Google kaydımı yaptırdım, playstore düzgün çalışıyor. Sisteme istediğiniz gibi program yükleyebiliyorsunuz. Örneğin sistemle gelen mobil tv pro yazılımını güncelledim, tüm televizyon kanallarını internet üstünden izleyebiliyorum. İGO'yu da navigasyon programı olarak EMR yükledi.

Ayrıca, her arabayı çalıştırdığımda sistemin her seferinde baştan açılacağını düşünüyordum, sistem saniyeler içinde kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor (eski teyp'den bile hızlı). Aracı kapatınca sistem de kapanıyor. Geceleri pek rahatsız etmiyor (parlayacağını düşünmüştüm). Gerçi ekrandan veya tuş takımından ekran parlaklığını değiştirebiliyorsunuz.

Umarım benim gibi taktırmak isteyen arkadaşlara faydalı olur.

• Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Görsel de paylaşabilir misiniz?

• sarerer S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, Rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin.

Montaj sonrası görüntüm alttaki gibi oldu. Gerçi ilk çektiğim fotoğraf olduğu için sistemin arka kapakla birleştiği noktalarda ufak tefek boşluklar mevcut. Onlar son halinde biraz daha düzeldi.

Taktırdıktan sonra işlerim nedeniyle ilgilenemedim, boş vaktimde birkaç düzeltme daha yapacağım, sonrasında tam oturacağını düşünüyorum.

Bu tür bir sistemi aldığınızda, taktıracağınız yerin tecrübesi önemli. Yoksa, elinizde kalabileceğini farkettim.

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwing -- 27 Mayıs 2019; 10:5:3 >

• quote:

Teşekkür ederim, Rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin.

Montaj sonrası görüntüm alttaki gibi oldu. Gerçi ilk çektiğim fotoğraf olduğu için sistemin arka kapakla birleştiği noktalarda ufak tefek boşluklar mevcut. Onlar son halinde biraz daha düzeldi.

Taktırdıktan sonra işlerim nedeniyle ilgilenemedim, boş vaktimde birkaç düzeltme daha yapacağım, sonrasında tam oturacağını düşünüyorum.

Bu tür bir sistemi aldığınızda, taktıracağınız yerin tecrübesi önemli. Yoksa, elinizde kalabileceğini farkettim.

Hayırlı olsun. Bir de fiyatları öğrenebilirsek, güzel olacak :)

• İyi görünüyor. Tekrar hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.