c.tesi ben arabamın geliş durumunu sormak için bayiye uğradım, muhabbet arasında fiyatları sordum, bazı bayiler liste fiyatından satıyorlarmış diye duymuştuk çünkü, benim aldığım yerdeki bayan hala 75.000 den satıyoruz,zam yapmadık dedi
teşekkürler.. beklemeye devam
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver1
malesef yok bildiğim kadarıyla ama navigasyonlu dvdli orjinal teyplerinden alırsanız onlarda oluyor onun da fiyatı 2.000 tl
ben ford'a sordum ama orjinal olarak takabileceğimiz navigasyon şu an bulunmuyor, pionerr'la görüşüyoruz. haziran 2011 gibi orjinal garantili navigasyon opsiyonu ekleyeceğiz dediler. ben de anlamadım :S
Arkadaşlar Kugamın üzerindeki lastikler Hankook Dynapro HP 235/55/17 çıktı. Önce çok üzüldüm. Bu nedir dedim kendime. Sonra biraz araştırma yaptığımda yorumların pek kötü olmadığını gördüm. Test aracındaki lastikler Continentaldi. Bana Hankook denk geldi.Şans işte. Bu Hankook marka lastikler hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.
sizin lastiklere biraz baktım da, kullananlar gayet memnun, en iyisi değil fakat ortalamanın üzerinde bir memnuniyet var yine de, çok kötü olmadıktan sonra memnun kalacağımızı umuyorum, kalmazsanız da lastik problem değil ben yardımcı olurum
merhaba , 140 ps için chip tuning çalışması yapılıyor mu acaba? bu konuda duyumu bilgisi olan var mı?
Aracimizin ustundeki motor (143hp) hicte kucumsenmeyecek bir performans sergiliyor , uzun yolda aldigim 6 lltrelik mazot tuketimide cabasi :)
şehir içi tüketiminiz nasıl peki?
quote:
Orijinalden alıntı: corail
7.3 lt
quote:
merhaba , 140 ps için chip tuning çalışması yapılıyor mu acaba? bu konuda duyumu bilgisi olan var mı?
açıkçası bende chip tuningle 163 bg olan motorun aynısı olacağını düşünüyorum ama 1-2 milyar vara vermeye gerek var mı, sonuçta bu 4x4 araç, 140 bg de gayet yeterli 0-100 hızlanması hele 10.7 sn, özellikle bakıyorum bırakın jipleri 950-1000 kg lik araçlardan bile çok hızlı kalkıyor
açıkçası 2 milyar chip tuning e vericeğime cyclone otjinal uyumlu navigasyonlu dvdli geri kameralı bluetooth lu vs vs alırım, sahibinden.com da mevcut isteyen bakabilirm,
ki buna da 2 milyar çok bence, para kolay kazanılmıyor
bu araçta arka diz mesafesi ve özellikle şaft tünelinin yüksekliği nedir? bir foto koyan olursa çok süper olur. sahibinden.com daki fotolardan pek anlaşılmıyor bu dediklerim..
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver1
quote:
açıkçası bende chip tuningle 163 bg olan motorun aynısı olacağını düşünüyorum ama 1-2 milyar vara vermeye gerek var mı, sonuçta bu 4x4 araç, 140 bg de gayet yeterli 0-100 hızlanması hele 10.7 sn, özellikle bakıyorum bırakın jipleri 950-1000 kg lik araçlardan bile çok hızlı kalkıyor
açıkçası 2 milyar chip tuning e vericeğime cyclone otjinal uyumlu navigasyonlu dvdli geri kameralı bluetooth lu vs vs alırım, sahibinden.com da mevcut isteyen bakabilirm,
ki buna da 2 milyar çok bence, para kolay kazanılmıyor
chip için 2.000 TL isteyeceklerini sanmıyorum.. en fazla 1.000 TL olabilir belki de daha az.. ya da powerbox tipi bir uygulama daha da ucuza mal olur.. ancak sıkıntı yetkili servislerin böyle bir uygulamayı yapmıyor olmaları.. mesela bmw servisleri kendileri garantili yazılım yüklüyorlar ama ford yapmıyor bildiğim kadarıyla..
quote:
Orijinalden alıntı: oRLaNDo
quote:
7.3 lt
vallahi güzel bir değer
quote:
Orijinalden alıntı: corail chip için 2.000 TL isteyeceklerini sanmıyorum.. en fazla 1.000 TL olabilir belki de daha az.. ya da powerbox tipi bir uygulama daha da ucuza mal olur.. ancak sıkıntı yetkili servislerin böyle bir uygulamayı yapmıyor olmaları.. mesela bmw servisleri kendileri garantili yazılım yüklüyorlar ama ford yapmıyor bildiğim kadarıyla..
evet dışarda yaptırmak da riskli değil mi, bişey olursa sonra garanti felan da bozulur heralde, yetkili servis yapıyor olsa da kim bilir kaç para isterler, 163 bg lik araç farkı kadar olmasa da yine az olmaz sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: akorkmaz11 bu araçta arka diz mesafesi ve özellikle şaft tünelinin yüksekliği nedir? bir foto koyan olursa çok süper olur. sahibinden.com daki fotolardan pek anlaşılmıyor bu dediklerim..
diz mesafesi uygun, çok dar da değil geniş de, araç teknik özelliklerinden bulabilirsiniz onu şaft tüneli de yanlış hatırlamıyosam yok, varsa da çok az bi yüksekliği vardır hatırlamadığıma göre, araç sahibi arkadaşlar daha net bilgi verebilirler
Arka diz mesafesi bence yeterli. Şaft yüksekliği de çok az. Hiç rahatsızlık vermiyor.
Arka diz mesafesi bence yeterli. Şaft tüneli yüksekliği de çok az. Hiç rahatsızlık vermiyor. Ayrıca bagajı da hiç küçük değil. Bizim hiçbir ihtiyacımı dışarıda bırakmadı.(ki biz 4 kişiyiz)
quote:
Orijinalden alıntı: oRLaNDo
quote:
7.3 lt
Ben bu değere ulaşamadım. Benim ortalama tüketimim 7.5 lt. Belki kullanıma göre değişiyor. Ama şehirlerarasında 6 lt /100 km gitmek oldukça zor. Belki zamanla bu değerlere ulaşabilriz. Çünkü ben henüz 600 km yol yaptım.
Orlando arkaşım
Sanırım forumda senle benden başka Kuga alan yok. Alan varsa onların da yorumlarını bekliyoruz. Ben oldukça memnunum. Şahsen 2. el BMW X3 almadığıma artık daha da çok seviniyorum. İnanın X3'ten fazlası var eksiği yok. Tek eksiği sanırım marka değeri. Bazı arkadaşlar Captiva ile karşılaştırmaya çalışıyor. Arabadan biraz anlıyan ne kadar abes olduğunu ifade eder zaten. (Ortasındaki kocaman haç'tan bahsetmiyorum bile) panaromik cam tavan çok hoş (örten tülü saymazsan). Vites geçişleri mükemmele yakın. ses sitemi çok iyi. renk olarak ta iyi ki buz beyazı almışım. arka koltuğa isofix li çocuk koltuğu da yerleştirdim. Başka markalar isofixten donanım olarak bahsederken Ford standart olduğu için yazmamış bile. Ben koltuk döşemesini de çok beğendim. selective'in derisini beğenmemiştim. Benim ki titanyum -X paket. yani yarı deri döşeme. Derisi ve kumaşı güzel. Bayiden de çok memnun kaldım. (Adapazarı Akgün) (Kocaelinde ilgisiz, bilgisiz ve alakasız kişilerle doldurulmuş bir bayiyle karşılaşmıştım).
quote:
Orijinalden alıntı: akorkmaz11
quote:
Orijinalden alıntı: autograph
ç
en mantıklısı da Kuganın tül perde gibi kapanan ve dışarıya da açılamayan cam tavanına bulaşmadan giriş modelini almak.
ben de öyle düşünüyorum. titanyum x de beni tek cezbenden xenon farlar. herhalde onlar da sonradan taktırılır aracı alırken bayide.
Arkadaşlar eğer xenon sizin için olmazsa olmaz ise sakın sonradan xenon taktırırım şunu yaptırırım bunu yaptırırım yanlışına düşmeyin. Sonradan takılan xenonlarla orjinalin hiç alakası yok. iyi bir xenon taktırmak istersen zaten o da pahalı. Ayrıca güneş ışınlarını yansıtan ön cam mutlaka olmalı ki bu baz model de yok. Ön cam rezistansı bulunması da birçok araçta olmayan çok büyük bir avantaj. özellkle kışın soğuk bir şehirdeyseniz. ( ön camın buzunu kazıyanlar bunu iyi bilir.)