Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca bu harflerin sağına soluna çok takılmayın hemen alışılıyor. Hiç sorun yaşamadım. Vitesin konumu zaten gösterge
    panelinde görülebiliyor.
  • Ben de bu vites kutusu konusunda aynı düşünüyorum. İngiltere parmağı var.
    Onlara göre yapılan parçaları kuıllanıyorlar. Kısa sürede değiştirirler. Ama ben arabamı aldım ve
    bunu büyük sorun yapmıyorum.
  • Otokoçu aradım Araç gemide dediler bekliyoruz .. Ekim ilk haftası gelebilir gibi yorum yaptılar ancak bana göre 15 ekimden önce gelemez diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COMMODORE64 -- 30 Eylül 2010; 20:32:25 >
  • siz ne zaman sipariş vermiştiniz commodore64,
    ben 24 ağustosta verdim ekim 15 gibi bekliyorum
    çarşamba aradım haber yok dediler bana
    aynı parti isebelki benimki de gemidedir
  • Sevgili Orlando ile kugayla başladığım bu süreçte;
    Bende beklerken sıkıldım, birde bu: "yok içi cmax gibi.., motoru 163 beygir olsaydı keşke..., bakın görürsünüz yakında 163 beygir motorda gelir iç dizaynıda yenilenir" laflarından etkilenerek, henüz 4x4 zamanımın gelmediğine karar verdim.
    Audi A4 2.0 TDİ Multitronic aldım 93.500 TL. Yarın teslim olacak inşallah.
  • hayırlı olsun..
    2.0 TDI multitronic var mıymış bayilerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KODEM

Sevgili Orlando ile kugayla başladığım bu süreçte;
    Bende beklerken sıkıldım, birde bu: "yok içi cmax gibi.., motoru 163 beygir olsaydı keşke..., bakın görürsünüz yakında 163 beygir motorda gelir iç dizaynıda yenilenir" laflarından etkilenerek, henüz 4x4 zamanımın gelmediğine karar verdim.
    Audi A4 2.0 TDİ Multitronic aldım 93.500 TL. Yarın teslim olacak inşallah.

hayırlı olsun , ne renk , beyazmı? bizde lüks bir sedan alma arifesindeyiz , mercedes c180k ağır basıyor şu an , c180k veya 320d yide incelemişmiydin ayrıyetten ?
  • hayırlı olsun , ne renk , beyazmı? bizde lüks bir sedan alma arifesindeyiz , mercedes c180k ağır basıyor şu an , c180k veya 320d yide incelemişmiydin ayrıyetten ?

Evet beyaz. Zaten bu 3 araç arasında tercih yaptım. C180'i test ettim hatta. Otomatik; Audi de 8 vites, mercedeste ise 5 sanırım. Vites geçişlerini hissettiriyor mercedes. Bmw de test aracı yoktu ancak arka diz mesafesi ve kokpitin aşırı sadeliği ve kasanın küçük olması bmw 3 kasaya yönelmemizi engelledi. Audi nin yeni a4'ünü (98 ve öncesi eski kasa a4 ise kokpit küçüktü ve araç jetta gibiydi) test eden başka araca binemez iddia ediyorum.Otomatik vitesini tarifte kelime bulamıyorum,zaten o yüzden powershift bile çok yavan gelmişti.

Satış personeline gelince; Bursa Mercedes ve Bmw de bir kontlar lordlar aristokratlar havası var, hele mercedeste c180 deyince (en baz model ya) bu kasada da çıktı amelelerle muhatap olmaya başladık havasına giriyorlar.

Audi Bursa da şef Hakan Bey var, ben böyle bir ilgi insancıllık,müşteri dostu yaklaşımlı personel hiç bir markada görmedim. Aracı nisan 2010 dan beri ancak aldım. Pek çok kez geldim,gittim. sıra beklerken diğer müşterilere davranışlarını izledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Bu tür kompakt SUV denilen sınıfda tasarımını en beğendim araç...Otomatiğinin gelmeside iyi olmuş ama başka bi fikrim yok henüz.

• Orijinalden alıntı: KODEM

hayırlı olsun , ne renk , beyazmı? bizde lüks bir sedan alma arifesindeyiz , mercedes c180k ağır basıyor şu an , c180k veya 320d yide incelemişmiydin ayrıyetten ?

Evet beyaz. Zaten bu 3 araç arasında tercih yaptım. C180'i test ettim hatta. Otomatik; Audi de 8 vites, mercedeste ise 5 sanırım. Vites geçişlerini hissettiriyor mercedes. Bmw de test aracı yoktu ancak arka diz mesafesi ve kokpitin aşırı sadeliği ve kasanın küçük olması bmw 3 kasaya yönelmemizi engelledi. Audi nin yeni a4'ünü (98 ve öncesi eski kasa a4 ise kokpit küçüktü ve araç jetta gibiydi) test eden başka araca binemez iddia ediyorum.Otomatik vitesini tarifte kelime bulamıyorum,zaten o yüzden powershift bile çok yavan gelmişti.

Satış personeline gelince; Bursa Mercedes ve Bmw de bir kontlar lordlar aristokratlar havası var, hele mercedeste c180 deyince (en baz model ya) bu kasada da çıktı amelelerle muhatap olmaya başladık havasına giriyorlar.

Audi Bursa da şef Hakan Bey var, ben böyle bir ilgi insancıllık,müşteri dostu yaklaşımlı personel hiç bir markada görmedim. Aracı nisan 2010 dan beri ancak aldım. Pek çok kez geldim,gittim. sıra beklerken diğer müşterilere davranışlarını izledim.

Forum her ne kadar kuga forumu da olsa BMW 3.20 hakkında ben de yorum yapmak isterim.
    Her 3 aracı da (C180, 3.20D, A4 2.0D) test ettim. Bunlar içinde en kötüsü C180. Bence aracın sadece kasası mercedes.Kasa çok hoşuma gidiyor. kullanım ve konfor ise çok geride kalmış. 3.20D sürüşü mükemmel.İvmelenme harika. Ama araç dar. Kasayı pek beğenmiyorum. Bunların içinde en çok Audiyi beğendim. Tavsiyem Audi olur.

• nasıl hyundai ix35 in motoru kuga dan çok iyi ise
    bmw nin motoru da audi ye göre çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

siz ne zaman sipariş vermiştiniz commodore64,
    ben 24 ağustosta verdim ekim 15 gibi bekliyorum
    çarşamba aradım haber yok dediler bana
    aynı parti isebelki benimki de gemidedir

31 Ağustos du galiba
  • ben 20 haziranda verdim sıparişi.. parasını peşin ödedim. selective için 20 ekim teslim tarihi.... bekliyorum bakalım az kaldı...
  • dün aradım belki benimki de gemidedir diye,
    malesef ekim sonu geliyomuş, ayar oldum çok feci
  • arkadaşlar bu aracı alacaklara önemli bir uyarı yapayım , deri direksiyon bizim 2 ayda soyulmalar yaptı , garanti hemen 3 günde yenisini getirip değiştirdi, değiştikten sonra deri bir kaplama taktırdım aksesuarcıya, sizde aracı alınca güzel birer direksiyon kılıfı taktırın bence

ayrıyetten şunu da belirteyim, fordların çoğu modelinde deri direksiyonda bu problem olabiliyormuş .
  • Ağustos ayı satışları:
     FORD KUGA POWERSHIFT
  • Yol tutuşu olarak wolfswagen tiguan'a göre çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. Doğru mu acaba ?
  • aracı cok güzel yapmıslar otomatigi de olması bir avantaj chevrolet captiva yada kia sportage de olabilir
  • Araba gümrüğe gelmiş.. sanırım bir aksilik olmaz ise hafta sonuna teslim edecekler....
  • hadi bakalım hayırlısı artık yorumlarını esirgemezsin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.