Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada ben test sürüşü bile yapmadım desem :)
    Otokoç'a tüm ödemlerimi bugun yaptım belki bir süprüz olur yarın alırım Kugayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: COMMODORE64

bu arada ben test sürüşü bile yapmadım desem :)

Bende test sürüşü yapmadan almıştım.Hiç merak etmeyin gönlünüz rahat olsun çok iyi bir araç aldınız,teslim aldıktan sonra göreceksiniz ki ne kadar doğru bir karar vermişsiniz.
  • quote:

bu arada ben test sürüşü bile yapmadım desem :)

bu benim sıfır aldığım 4. araba,
    bu da dahil hiç deneme sürüş yapmadım desem:)
    ama hep araştırıp aldım
    hepsinde de çok memnun oldum, bunda da olacağıma inanıyorum inş.
  • hayırlı olsun . çok güzel bir araç .
  • Ford kulanım açısından iyi bir araç olmasına ragmen ikinci elinde hep beni üzmüştür. İki kez sıfır ford aldım her ikisinde de satmak inanılmaz zor olmuştu.
  • Ben iki kez focus alıp satarken 1 -2 gün içinde rahatça satmışımdır. Kugada ise böyle bir derdim yok çünkü uzun süre satmaya hiç niyetim yok. Çooook memnunum. powershift kesinlikle çok konforlu. ama tabii ki hızlandıktan sonra yavaşlayıp tekrar hızlanmada biraz bekletiyor. bu da SUV için normal diye düşünüyorum. Tek eksiğim araca uygun iyi bir navigasyon. Cyclone üretmiş sanırım. Kuganın düz vitesi çok tutmamıştı. Bu segmentte hemen herkes otomatik arıyor, pahalı da geliyodu ve sağolsun Ford hiç reklam, kampanya yapmadı. Showroom' larında araba bile bulundurmadılar. Şimdi bile reklam falan yok . Yine araç kendi kendini satıyor anlamış değilim. Bunların hedef kitlesi kim? amaçları ne???? oysa kuga fordun şu an en keyifli, prestijli ve şık aracı bence. Mondeoya hiç bir gün dönüp bakmadım. Çok kaba bir araç. Ön tarafı da sevimsiz. Kısacası KUgayı rahatlıkla alıp keyifle kullanabilirsiniz.

• Aracı bu akşam 18:00 da teslim aldım ve sadece 4 km kullanabildim arabada çocuk olunca yapacak birsey yok :) focus dan sonra iç kullanım olarak çok zorlanmadım.
    Tabiki ek özeliklerini henüz kullanamadım. Araç cok karizmatik boya korumada yaptırdığım için çok parlıyor ve etraftan çok ilgi çekiyor.
    31 Ağustosta sipariş vermiştim iki ay sonra araca kavuştuk beklediğime deydi
  • quote:

Aracı bu akşam 18:00 da teslim aldım ve sadece 4 km kullanabildim arabada çocuk olunca yapacak birsey yok :) focus dan sonra iç kullanım olarak çok zorlanmadım.
    Tabiki ek özeliklerini henüz kullanamadım. Araç cok karizmatik boya korumada yaptırdığım için çok parlıyor ve etraftan çok ilgi çekiyor.
    31 Ağustosta sipariş vermiştim iki ay sonra araca kavuştuk beklediğime deydi

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
  • Güle güle kullanın. Renk neydi? Boya korumaya ne kadar ücret ödediniz? Aldığınız serviste mi yaptırdınız??
  • hayırlı olsıun diyen herkese tesekkurler :)
    renk aytozu gri boya koruma 250 tl otokoçta yaptırdım
  • Arkadaşlar artık KUGA larımızı kullanmaya başladık. Başladıkta artık bazı özellikleri konuşma zamanı geldi. ben bunu başlatmak istiyorum.. mesela şu anahtarsız çalıştırma sistemi. bana eksik gibi geldi. aracın içinde anahtarı algılayıp çalışıyoda.. acaba neden araca yaklaştığımızda algılayıp kapıları açmıyor. bu yapılabilir mi.. ya da bu anahtar algılama işi cep telefonuna yüklenecek bir yazılımla yapılamaz mı? bu konuda bir fikriniz var mı?
  • günlerdir bayiyi sıkıştırıyorum 24 ağustosta sipariş ettiğim aracımın teslimi için,
    amacım 15-30 ekim arası vermeleri gereken arabayı en azından bayramdan önce alabilmekti.

bugün en sonunda bana döndüler, utanmadan aracta çok sıkıntı olduğunu ancak aralık sonu verebileceklerini söylediler.
    Yemin ederim ana avrat sövesim geldi, 2.5 ay olmuş daha bana hala 2 ay sonra demeye utanmıyolar

aradım sordum tüm ford bayilerini, hangisinden bugün alsam zaten aralık 15-30 arası teslim ederiz diyorlar
    benimle aynı zamanda sipariş edenlerin araçları geldiğine göre, büyük ihtimal bu şerefsiz Keleşler
    arabayı başkasına sattılar, bana da da yeni gelen partiden kakalamaya çalışıyolar

aradım ford genel müdürlüğü, ağzıma geleni verdim,
    bayinin yaptığını teyit edip etmemelerini bekliyorum
    büyük ihtimal 2 ay beklesem de bu şerefsizlerden kaparomı alıcam
    gidip başka bayiden alıcam, veya komple vazgeçicem

adamlardan yazılı bişey alsam emdikleri sütü burunlarından getiricem
    ama bilerek taahhüt vermiyorlar, aklıma gelen başıma geliyor benim de
    vazgeçsem de beklesem de zarar eden benim

• ağustos 15 ve sonrasında titanium x siparişetmiş ve aracıı teslim almış olanlar varsa
    bana sipariş ettikleri ve teslim aldıkları tarihleri
    bayinin, satış temsilcisinin adlarını ve telefonlarını verirlerse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 3 Kasım 2010; 19:04:17 >
  • kompact sınıfın en iyisi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Ben iki kez focus alıp satarken 1 -2 gün içinde rahatça satmışımdır. Kugada ise böyle bir derdim yok çünkü uzun süre satmaya hiç niyetim yok. Çooook memnunum. powershift kesinlikle çok konforlu. ama tabii ki hızlandıktan sonra yavaşlayıp tekrar hızlanmada biraz bekletiyor. bu da SUV için normal diye düşünüyorum. Tek eksiğim araca uygun iyi bir navigasyon. Cyclone üretmiş sanırım. Kuganın düz vitesi çok tutmamıştı. Bu segmentte hemen herkes otomatik arıyor, pahalı da geliyodu ve sağolsun Ford hiç reklam, kampanya yapmadı. Showroom' larında araba bile bulundurmadılar. Şimdi bile reklam falan yok . Yine araç kendi kendini satıyor anlamış değilim. Bunların hedef kitlesi kim? amaçları ne???? oysa kuga fordun şu an en keyifli, prestijli ve şık aracı bence. Mondeoya hiç bir gün dönüp bakmadım. Çok kaba bir araç. Ön tarafı da sevimsiz. Kısacası KUgayı rahatlıkla alıp keyifle kullanabilirsiniz.

ford'un amacı bıreysel satıs degıldır kı bu konuda en uzak fırmadır bıreysel arac alacaklara dogru duzgun ılgı bıle gostermezler ford'un asıl amacı toplu satıslardır....

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

ağustos 15 ve sonrasında titanium x siparişetmiş ve aracıı teslim almış olanlar varsa
    bana sipariş ettikleri ve teslim aldıkları tarihleri
    bayinin, satış temsilcisinin adlarını ve telefonlarını verirlerse çok sevinirim

Değerli arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende Kuga mı 4 ay beklemiştim. ancak benim satın aldığım bayi sparişi internetten adım adım takip edip bana bilgi veriyordu. onların bazı kodları var o kodları söylüyorlardı 45 oldu yok 65 oldu gibi bu kodlar sparişin kabul edildiği, üretildiği, sevkiyatta olduğu, gümrüğe indiği gibi anlamlar taşıyor. bu bekleme süresinde onların 3-4 tane titanyum x sattığını biliyorum ve şu anda ellerinde satılmayı bekleyen showroom da 2 tane Kuga duruyor.
    istersen ara sor. tlf aşağıya yazıyorum.
    FORD YARGÜL DEN SATIŞ MÜD. BÜLENT BEY.
    0 258 371 78 70

• sağolasın hocam yarın bi arayıp sorayım
    sen selective aldın,
    ama titanium x teslim alan çok oldu senden sonra
    yani benim beklediğim arabayı birine peşkeş çektiklerini düşündükçe
    kan beynime sıçrıyor yemin ederim
    öyle biliyorum yani, yarın bu arkadaşlara da bi sorayım
    tekrar sağol
  • quote:

günlerdir bayiyi sıkıştırıyorum 24 ağustosta sipariş ettiğim aracımın teslimi için,
    amacım 15-30 ekim arası vermeleri gereken arabayı en azından bayramdan önce alabilmekti.

bugün en sonunda bana döndüler, utanmadan aracta çok sıkıntı olduğunu ancak aralık sonu verebileceklerini söylediler.
    Yemin ederim ana avrat sövesim geldi, 2.5 ay olmuş daha bana hala 2 ay sonra demeye utanmıyolar

aradım sordum tüm ford bayilerini, hangisinden bugün alsam zaten aralık 15-30 arası teslim ederiz diyorlar
    benimle aynı zamanda sipariş edenlerin araçları geldiğine göre, büyük ihtimal bu şerefsiz Keleşler
    arabayı başkasına sattılar, bana da da yeni gelen partiden kakalamaya çalışıyolar

aradım ford genel müdürlüğü, ağzıma geleni verdim,
    bayinin yaptığını teyit edip etmemelerini bekliyorum
    büyük ihtimal 2 ay beklesem de bu şerefsizlerden kaparomı alıcam
    gidip başka bayiden alıcam, veya komple vazgeçicem

adamlardan yazılı bişey alsam emdikleri sütü burunlarından getiricem
    ama bilerek taahhüt vermiyorlar, aklıma gelen başıma geliyor benim de
    vazgeçsem de beklesem de zarar eden benim

Can sıkıcı bir durum gerçekten. Bence hemen kaporanızı geri alın ve başka bayiileri araştırın.

• quote:

sağolasın hocam yarın bi arayıp sorayım
    sen selective aldın,
    ama titanium x teslim alan çok oldu senden sonra
    yani benim beklediğim arabayı birine peşkeş çektiklerini düşündükçe
    kan beynime sıçrıyor yemin ederim
    öyle biliyorum yani, yarın bu arkadaşlara da bi sorayım
    tekrar sağol

Sonuç hakkında bilgi verirsin artık.. bende en az senin kadar merak ediyorum çünkü...
  • Eski mesajımı nasıl delete edeceğimi bilemediğim için. mesajı değiştirdim. Bi öğreten çıkarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 4 Kasım 2010; 12:18:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.