Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradım konuştum hocam, elektrik beyazı varmış ona da 78 lira fiyat çekti
    saolsun ilgilendi , senin adını sordu dedim trody:)
    bilmörum valla vs dedim yücel kurtuluş diye tahmin etti ama doğru mu bilmem
    velhasılı kelam bülent bey biz ağustos siparişlerini ekimde teslim ettik
    onlar sizin arabanızı başkasına satmışlardır dedi

bi tek benim bayiye araba gelmemiş adamların yalanlarına göre
    bilmiyorum napıcam genel merkezden telefon bekliyorum şimdilik
  • Titanium XP fırtına grisi isterseniz ve aracı İzmir'de teslim alabilirseniz, Hazır bir araç var
    Yanlız, plaka işlemleri bayramdan önce yetişir mi bilemem.
    Arkas Otomotiv Elvan hanımı arayın Tel : 0 232 399 34 41
    Aynı olay benim de başıma geldi (Başka bayiden ancak bayinin bir şuçu yok). Arkas'a dün ödeme yaptım plaka işlemleri başladı, biter bitmez gidip teslim alacağım arabayı. İnşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 4 Kasım 2010; 12:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

aradım konuştum hocam, elektrik beyazı varmış ona da 78 lira fiyat çekti

Doğru tahmin etmiş :D elektrik beyazı için iyi indirim yapmış sanıyorum showroom da üzerinde 80.000 tl yazıyordu..
  • lemon48
    olabilir hocam arayıp konuşurum hemen

trody
    valla öyle de hocam 75 bin eraba alıcakken sırf rengi için 3.000 tl de vermek mantıklı değil bence
  • Selective istersen, buz beyaz ve siyah renkler de varmış.
  • quote:

aradım konuştum hocam, elektrik beyazı varmış ona da 78 lira fiyat çekti

Selam Cengaver arkadaşım
    Forumu takip ettiğim kadarıyla Kugayla ençok ilgilenen ve ilk yazanlardan biriydin.
    Arabanın gelmemesine şaşırdım. Bayiden kaynaklana problem olmalı. Ben Adapazarı Akgün'den aldım. İstanbulu, İzmiti hep araştırdım. (İzmitten uzak dur. )
    Adapazarına Sipariş verdiğim tarihi net hatırlamıyorum ama Temmuz ortası-sonu gibi sipariş verdim. Her aşamasında bilgi verdiler. (Gemideyken,
    gümrükteyken, tırdayken) Eylül 13-15 gibi teslim aldım. Benimle direk olarak satış müdürü Tamer Bey
    ilgilendi. Çok memnun kalmıştım. Ama nedense istifa etti. Şu an çalışsaydı kesin yardımcı olurdum.
    Ame yeni müdür hakkında fikrim yok. O nedenle sana öneremiyeceğim.

• Cengaver dostum biliyosun Titanyum X 'in normal fiyatı 78 bindi, 2500 liralık elektrik beyazı bedava oluyo sana, özel bi renk ben düşün derim.
  • quote:

lemon48
    olabilir hocam arayıp konuşurum hemen

trody
    valla öyle de hocam 75 bin eraba alıcakken sırf rengi için 3.000 tl de vermek mantıklı değil bence

Arkadasım artık 75000'e araba bulmak zor.
    Adamlar tok satıcı oldu.
  • quote:

sağolasın hocam yarın bi arayıp sorayım
    sen selective aldın,
    ama titanium x teslim alan çok oldu senden sonra
    yani benim beklediğim arabayı birine peşkeş çektiklerini düşündükçe
    kan beynime sıçrıyor yemin ederim
    öyle biliyorum yani, yarın bu arkadaşlara da bi sorayım
    tekrar sağol

Benim arabam geldiğinde de başka müşteri 2000 TL fazla fiyat teklif etmiş.
    Ama bayi ona vermemiş benim arabayı. Ben de bana söyleseydi ben 2000 TL karla ona satardım dedim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdd

Niye bu kadar kıymete bindi bu kuga anlamadım. Hic de ucuz olmadıgını düşünüyorum,motoru artık demode oldu mondeo daki gibi 163lukle gelmeliydi. İc mekanı da cmax dan kalma yani taa 2004 e gidiyor kokeni. İx35 ve crv gibi çok modern araçlar var.. Bana kalsa hiç bu kadar para vermeye gerek yok, tiguan ya da 3008 almak çok daha mantıklı..

2.0 TDI DSG'li Tiguan (Kuga'nın eşleniği bu modeldir, 1.4TSI değil) kaç TL, haberin yok sanırım. 1.4TSI var diyorsan da TSI'nin otomatiği yok ve de benzinli. Otomatik vites bir çok kişi için olmazsa olmaz bir tercihtir... 3008 SUV değil, MPV tarzı bir araç. Focus C-Max veya Grand C-Max'a alternatif olabilir, Kuga'ya değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

quote:

Orijinalden alıntı: zdd

Niye bu kadar kıymete bindi bu kuga anlamadım. Hic de ucuz olmadıgını düşünüyorum,motoru artık demode oldu mondeo daki gibi 163lukle gelmeliydi. İc mekanı da cmax dan kalma yani taa 2004 e gidiyor kokeni. İx35 ve crv gibi çok modern araçlar var.. Bana kalsa hiç bu kadar para vermeye gerek yok, tiguan ya da 3008 almak çok daha mantıklı..

2.0 TDI DSG'li Tiguan (Kuga'nın eşleniği bu modeldir, 1.4TSI değil) kaç TL, haberin yok sanırım. 1.4TSI var diyorsan da TSI'nin otomatiği yok ve de benzinli. Otomatik vites bir çok kişi için olmazsa olmaz bir tercihtir... 3008 SUV değil, MPV tarzı bir araç. Focus C-Max veya Grand C-Max'a alternatif olabilir, Kuga'ya değil...

Eleştiri olabilir tabiki ama destekli olması lazım. Sen tutar 3008' le Kugayı kıyaslarsan adama kahkahayla gülerler. Ha bide git 3008 in otomatiğini
    kullan. Vites geçirirken resmen ıkınıyor.

• Merhabalar arkadaşlar. Kısmetse ben de almak üzereyim. Hayırlısıysa olur inşallah.

Çok kritik olmayan ama benim kişisel olarak kafamda duran bir soru işareti var: araçlarını teslim alan arkadaşlar araçlarla gelen lastiğin markasını yazabilir mi? Bildiğim kadarıyla hankook ve continental kullanılıyor ama hangisiyle daha sık karşılaşılıyor, başka marka kullanılıyor mu merak ettim. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
  • continental geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: COMMODORE64

continental geldi bana

bana da...
  • Yanıtlar için teşekkürler. Umarım diğer arkadaşlar da bilgiyi paylaşır da genele dair daha net bilgi oluşturabiliriz.

Peki arkadaşlar kış lastiği almayı düşünen, alan, piyasa araştırması yapan, önerisi olan var mı? Bilmiyorum, reklam olur mu ama önerisi olan ve bir şekilde avantajlı fiyata denk gelen arkadaş varsa hiç değilse özelden mesaj atabilirse çok sevinirim. Ankara'da yaşadığım için büyük ihtimal kış lastiği alırım gibi duruyor.

Ve bu arada: şu yaşıma geldim, hala çocuk gibi heyecanlanıyorum araba beklerken. Bu nasıl iş?
  • lemon48
    sizin de adınız cenk galiba elvan hanımla konuştuk, sordu demişti

araç hiçbiryerde yok, izmirde bi tane fırtına gri buldum
    inanın onu alıcaktım sadece bi uçak bileti masrafım olucaktı
    ama 78 bin gibi fiyat çektiler
    kısacası vazgeçip başka bayiden de alsam yine ben mağdur olucam
    denizlide veya izmirde yine siyah tit.x buldum ona da 78 bin diyolar
    beyaz selective vardı ona da 81.000 istiyorlar,
    ama hiçbiryerde beyaz tit x yok

bugün bayiye gidip konuştum, adam yemin billah almadık arabayı diyo
    sipariş numarası da verdi bana, araç üretimden çıkmış gözüküyor
    kasım sonu vs dedi ikna etti beni
    makinalı tüfek gibi maşallah, napalım mecbur bekliycem
    hissi davranıp da zarar etmektense

yine şikayetim yansımış onlara ford direkt ten, heralde öyle bişey yapamazlar
    araba beyaz ve titanium gri diye herale sorun oluyor

• Benim lastikler hankook dynapro:( başta keyfim kaçmıştı ama turoot sevis ekibi iyi tanıdığım dostlarım var, önceki fordlarımı ve kugayı oradan başka bir yerre götürmedim götürmem de, bu lastik de iyi dediler. Yalnız ankara ve yokuş şartları gözümü korkuttu. Güua 4x4, SUV aldık, yolda kayarsak ne komik olur:)) kış lastiği almalı mıyım bilemiyorum??
    Bi de genelde kuganın direksiyonu hiç sevilmiyo halbuki ben çok keyifli ve kullanışlı olduğunu, hiç yormadığı ve göz zevkini bozmadığını düşünüyorum. Navigasyon taktıran var mı? Navitech öneriyolar, fiyat 1500 civarı sanırım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorba davsan

Merhabalar arkadaşlar. Kısmetse ben de almak üzereyim. Hayırlısıysa olur inşallah.

Çok kritik olmayan ama benim kişisel olarak kafamda duran bir soru işareti var: araçlarını teslim alan arkadaşlar araçlarla gelen lastiğin markasını yazabilir mi? Bildiğim kadarıyla hankook ve continental kullanılıyor ama hangisiyle daha sık karşılaşılıyor, başka marka kullanılıyor mu merak ettim. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Oncelikle hayırlı olsun.Bende continental var.Ankarada oturuyorum kış lastiği düşünmüyorum.
  • quote:

lemon48
    sizin de adınız cenk galiba elvan hanımla konuştuk, sordu demişti

araç hiçbiryerde yok, izmirde bi tane fırtına gri buldum
    inanın onu alıcaktım sadece bi uçak bileti masrafım olucaktı
    ama 78 bin gibi fiyat çektiler
    kısacası vazgeçip başka bayiden de alsam yine ben mağdur olucam
    denizlide veya izmirde yine siyah tit.x buldum ona da 78 bin diyolar
    beyaz selective vardı ona da 81.000 istiyorlar,
    ama hiçbiryerde beyaz tit x yok

bugün bayiye gidip konuştum, adam yemin billah almadık arabayı diyo
    sipariş numarası da verdi bana, araç üretimden çıkmış gözüküyor
    kasım sonu vs dedi ikna etti beni
    makinalı tüfek gibi maşallah, napalım mecbur bekliycem
    hissi davranıp da zarar etmektense

yine şikayetim yansımış onlara ford direkt ten, heralde öyle bişey yapamazlar
    araba beyaz ve titanium gri diye herale sorun oluyor

Bu kadar beklemek çok zor, ama maddi kayıp olacaksa o başka. Ama kayıp cüzi ise ben bekleyemezdim, çünkü beklerken çok stres oluyorum. Sinirden kalp krizi geçirmektense az bir kayıp göze alınabilir
    Neyse hayırlısı olsun

• adamlar sipariş numarası felan verdiler, yemin billah ediyolar gelmedi diye,
    yapar mıyız hiç, o kadar aptal mıyız vs diyorlar.
    Sipariş numarasının ne zamanb sisteme girildiğini felan öğrensem yine bakıcam da onu öğreneceğim bi yer yok.
    Napalım inanmasak da inandık bekliycez, aralık sonu yerine kasım sonu dediler, yine oyalamıyolarsa inşallah
    valla en iyi yerde 2.5-3 milyar fark
    1 milyar bile olsa zarar yine benim zararım neden edeyim ki hemde bu kadar bekledikten sonra
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.