Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trody

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

Bugün sırf kugayı görmeye fuara gittim, iyiki de gitmişim,
    sınıfındaki tüm araçları kontrol ettim karşılaştırdım,
    ve 2 elimi birbirine tokuşturarak bir kez daha kendimi tebrik ettim
    gerçekten bu fiyata en iyisi bu
    (aylardır araçlarını kullanıp da resim eklemeye vakit bulamayan arkadaşlarımın dikkatine:)

FORD KUGA POWERSHIFT

Utandırdın şimdi bizi dostum..

ama sen zaten benim kuganın resimlerini yüklemişsin..
    AHA İŞTE benim KUGA BU.......

Benim Kugam da bunun aynısı. Buz beyazı titanium X paketi. (Çok istiyorsanız aracı satabilirim :))
    Bir arkadaş yol tutuş sormuş. İnanın yol tutuşu mükemmel. Hiç savurmuyor.
    İçeri ses almıyor. Şu an yakıt tüketimim 7.9 lt/100 km. Daha önce 3-4 kez BMW X3 kullandım. Kuganın süspansiyonu
    daha iyi geldi. Vites geçişleri de çok iyi. Sadece devirden düşünce gaza birdn yüklenirseniz geçişi hissediyorsunuz. Diğer durumlarda sanki aynı viteste gider gibi. Hiç hissettirmiyor. 163 hp lik motor da sadece chip işiymiş. Şu an zaten 140 yeterli oluyor ama bu imkanı bize sağlarlarsa
    kolaylıkla 163 hp yapabiliriz araçlarımızı.

• 163 beygir için şu an bile alışveriş sitelerinde chip tuning için donanımlar satılıyor. Garantili olduğu iddia ediliyor.

Cengaver dostum teşekkür ederim bilgilere. Kış lastiği almayı düşünmüyorum ama sen bu konuda bilgilisin. Hankookların işi bittiğinde 4 mevsim kullanılacak bunların alternatifi en iyi ne alabilirim?

Benim araç yakıt ortalaması 9.7 gözüküyo. Sanırım ilk alınmayla ilgili, zamanla düşüyo diyolar. Yalnız ben biraz yükleniyorum sanırım.

Bir de önemli bir sorun mu bilmem, turotoda baktılar birşey bulamadılar. İki kez aracı yokuş yukarı falan fazla yüklendiğimde sanki yanık kokusu gibi bir koku hissettim. Durduktan kısa süre sonra kayboldu??? Sizler böyle bişey yaşadınız mı? Sorun mudur????
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

163 beygir için şu an bile alışveriş sitelerinde chip tuning için donanımlar satılıyor. Garantili olduğu iddia ediliyor.

Cengaver dostum teşekkür ederim bilgilere. Kış lastiği almayı düşünmüyorum ama sen bu konuda bilgilisin. Hankookların işi bittiğinde 4 mevsim kullanılacak bunların alternatifi en iyi ne alabilirim?

Benim araç yakıt ortalaması 9.7 gözüküyo. Sanırım ilk alınmayla ilgili, zamanla düşüyo diyolar. Yalnız ben biraz yükleniyorum sanırım.

Bir de önemli bir sorun mu bilmem, turotoda baktılar birşey bulamadılar. İki kez aracı yokuş yukarı falan fazla yüklendiğimde sanki yanık kokusu gibi bir koku hissettim. Durduktan kısa süre sonra kayboldu??? Sizler böyle bişey yaşadınız mı? Sorun mudur????

Ben yokuş aşagı inerken yada sert frene bastığımda cam suyu kokusu gibi bir koku geliyordu.Bende otokoça götürmüştüm.Onların bana dedikleri araba yeni olduğu için ekzos ve boyle cok ısınan parcaların ustundeki boyaların yandığını geçeceğini soyledi.ama bendeki koku yanık kokusu değil bildiğin benzinlikten aldığımız cam suyu kokusu.Aslında rahatsız etmiyor guzel kokuyor ama nedenini sordugumda bunu demişlerdi.
    Benimde şehir içi kullanımım 9.7 civarında ama hız ortalamam 11-18 arası. sizin hız ortalamanız kaç?.
    Ayrıca Cengaverede çok teşekkurler harika resimler çekmiş,makyajlı hali çok şık olmuş.Özellikle far altındaki ledler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugaybek -- 8 Kasım 2010; 16:08:35 >

• est. amacım kimseyi utandırmak değil de, aracın pek fotoğrafı yok, nette bile hatta
    maksat herkes görsün faydalansın istedim

arkadaşlar resimlerde script var diyor kabul etmiyor
    onu nasıl çözeceğimi söyleyin de gerisini de atayım
  • Benim ortalama da sizinki gibi, aslında çok hızlı kullanan biri değilimdir ama araba basınca gücü ve yere hakimiyeti öyle güzel hissettiriyo ki biraz performanslı kullanıyorum galiba:)

Cengaver inan script olayını anlamış değilim, yardım edemeyeceğim:(
  • aracım şu an 10000 km ye geldi, uzun yolda cruise control açık ortalama 120 , 110 ve 105 km gibi sabitleyip 200 km yol yaptım , 7 litre yaktı ortalama, normal şartlarda ise ortalama 7.5 - 7.9 yakıyor ilçe içi ve civarı kullanımda .

alan arkadaşlar kaça aldıklarını yazarlarsa alacak arkadaşlar eminim sevinecektir , ben 69 a aldım haziran sonu , titanium siyah .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 8 Kasım 2010; 16:54:04 >
  • Daha önce de söylediğim gibi bayiler artık pazarlığa yanaşmıyorlar. İlk alanlar kazandı.
    Ancak 500-1000 TL kadar bir indirim sağlıyorlar. Senin aldığın bu 69000 gibi fiyatlar artık hayal...
  • 75 bin, tit.x buz beyazı
    ağustos 24 sipariş tarihi
    alım tarihini Allah bilir artık
  • aptal bi sistem sorunu sanırım, resimleri yeniden boyutladım geçti:)
    devammm
    bagaj2

FORD KUGA POWERSHIFT
  • bagaj3

FORD KUGA POWERSHIFT
  • motor1

FORD KUGA POWERSHIFT
  • motor2

FORD KUGA POWERSHIFT
  • motor3

FORD KUGA POWERSHIFT
  • iç1

FORD KUGA POWERSHIFT
  • iç2

FORD KUGA POWERSHIFT
  • iç3

FORD KUGA POWERSHIFT
  • iç4

FORD KUGA POWERSHIFT
  • iç5 ve son
    iyi seyirler

bu arada bişey dikkatimi çekti resimlerde,
    iç3 resminde vitese bakarsanız vitesin simgeleri ve manuele geçiş yeri ters değil
    olması gerektiği gibi yani

FORD KUGA POWERSHIFT
  • titanium x 72,500 tl Koç ailem indirimli :)

Cumartesi yoğun trafikte Kadıkoy Göztepeden Beylikdüzüne gittim 3 saat süren yolculuk sonucu yakıt tuketimi 10 LT lerde çıktı
    o güne kadar yakıt tüketimi 9,8 lt kadar inmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COMMODORE64 -- 8 Kasım 2010; 23:28:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

iç5 ve son
    iyi seyirler

bu arada bişey dikkatimi çekti resimlerde,
    iç3 resminde vitese bakarsanız vitesin simgeleri ve manuele geçiş yeri ters değil
    olması gerektiği gibi yani

Simgeler sürücü tarafinda olmasi gerekir. Kullanirken vites kolu tarafindan perdeleniyor çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.